Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 127
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 405
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ви, хубаво се посмях с коментарите ви за "еротичните филми -  и какво научихме от тях през годините" Joy Joy  Оттеглям се доволна и с добро настроение,  лека нощ на всички!

# 406
От никаква Емануела не съм се учила. Аз съм от Варна и имаше от къде да се уча.   Flutter

# 407
Хаха, пак се сетих за Васко да Гама : )

# 408
  • Пазете Гор
А някои си се раждаме научени!

# 409
  • Euskal Herria
А някои на стари години си повишаваме квалификацията  Joy Joy Joy

# 410
  • В Космоса
Яна, и аз се разхилих на това резюме.  Laughing

Въобще не ме вълнуваше ни книгата, ни филма дълго време. Но след такова упорито натрапване почнах да се замисля да го сваля. Баси нюансите!

# 411
Никой няма да си признае, че се е образовал от "Емануела".

Не зная дали някой вече ти е обяснил, че то писали, писали....

Трейнспотинг е високоинтелектуално занимание в Стара Англия. Набелязваш си влакове и се опитваш да ги видиш, когато преминават. Това е. Или на английски, spotting a train = train spotting. Моят мъж ми е разказвал за негови познати, които са горди с постиженията си!

Подобно занимание е birdwatching. Имаш си книжка с птички и ходиш в горста. Като видиш някоя си отбелязваш в книжката.

Нещо като стоте туристически обекта, но с влакове.  Laughing

# 412
Ей, много сте отракани всичките! Аз съм скромна и невежа като девича сълза!  Innocent

# 413
  • София
Не мога. Шъ го тегля. След като гофрети няма да ям утре, поне поне любопотството да си задоволя.
После очакваме отчет Mr. Green

Аааа не, това не е истина просто  Shocked
Това е абсурд! Някой с мнооого извратено чувство за хумор е правил филма. Грей - пълен гей! Анастейша - ммм, трудно ми е да опиша какво си мисля за нея. Обаче пък косми си има Дакота, не е като да няма. Абсурд!
Книгата е ок, не е лоша. И аз като Янчето понякога разтоварвам с несериозни книги. Но този филм е просто абсурд. Те не могат и да играят.  ooooh!
Искам само да ви кажа, че рекламните им агенти са гениални! От такава боза да направиш топ хит, счупил нам си колко рекорда  ooooh!
Оф много се шокирах, обаче определено очаквах съвсем друг вид боза  от филма.

# 414
  • В Космоса
Трейнспотинг беше много куул навремето, мдааа. Sunglasses И Юън взриви сърцата ни! Heart Eyes

# 415
  • Sofia
Ей, много сте отракани всичките! Аз съм скромна и невежа като девича сълза!  Innocent
И аз тъй,комай  newsm78. Ама щото гледаме Гъмбол и Ригби, да знайш  Crossing Arms.

Утре се мятам на нюансите, пък де да видим  Mr. Green

# 416
Точно. И непорочна, забравих да напиша  Blush

Гене, ти ли беше с шунковара? С тия Емануели, Нюанси и интимности, шунковар за миг ми прозвуча еротично.

# 417
Аз наскоро гледах Savages и го намерих за много поучителен. Thinking Някак съвсем друга светлина хвърля върху понятието любов, при което тя най-сетне не изглежда като нещо изсмукано от пръстите. И сексът изглежда по-добър с този вид любов.

п.п. Шунковар звучи направо перверзно, какво еротично.

# 418
  • София
Гена, зЕми по-добре книгата. Ако обаче гледаш филма, обърни внимание на 42-ата минута - космииииии!!! Как пък баш на тая сцена попаднах  ooooh!

# 419
Аз наскоро гледах Savages и го намерих за много поучителен. Thinking Някак съвсем друга светлина хвърля върху понятието любов, при което тя най-сетне не изглежда като нещо изсмукано от пръстите. И сексът изглежда по-добър с този вид любов.
Аз го харесва Savages и наистина секса там е мнооого по-добър отколкото в Нюансите.

Общи условия

Активация на акаунт