Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 180
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 420
  • В Космоса
Аз наскоро гледах Savages и го намерих за много поучителен. Thinking Някак съвсем друга светлина хвърля върху понятието любов, при което тя най-сетне не изглежда като нещо изсмукано от пръстите. И сексът изглежда по-добър с този вид любов.

п.п. Шунковар звучи направо перверзно, какво еротично.

И на мен ми повлия особено. Любовта я почувствах една такава естествена, свободна...

# 421
Кой питаше за лечение на акне? Копирам от правописната:

Цитат
Има един найстина много добър начин за премахване на акнето. Действа бързо. Намазвай се с урина. Когато пикаш си събери в едно бурканче трябват ти не повече от 5мл колкото да напоиш един тампон. После с този тампон почистваш засегнатите участаци.

Laughing

# 422
  • София
Одри, гледа ли нюансите? Сега ще сваля Savages да го гледам,че не съм.
Преди известно време в в едно кафе си висим с една дружка, докато децата са на детски кът и до нас сяда 2 момичета на видима възраст 18-20 години. Нещо си говориха за филми и едната каза, че са й препоръчали да гледа "Усещане за жена" и по-тъп филм не била гледала, а по-голям грозник от Пачино не била виждала. Та се замислих, че въпреки че не съм толкова стара Mr. Green някак пропастта между вкусовете на поколенията е огромна. Или може би просто аз съм пристрастна, защото това ми е любим филм, а Пачино ми е най-любимия актьор.

# 423
Софи, ти се майтапиш, но даже в тази тема методът е бил препоръчван.

# 424
Одри, гледа ли нюансите? Сега ще сваля Savages да го гледам,че не съм.
Преди известно време в в едно кафе си висим с една дружка, докато децата са на детски кът и до нас сяда 2 момичета на видима възраст 18-20 години. Нещо си говориха за филми и едната каза, че са й препоръчали да гледа "Усещане за жена" и по-тъп филм не била гледала, а по-голям грозник от Пачино не била виждала. Та се замислих, че въпреки че не съм толкова стара Mr. Green някак пропастта между вкусовете на поколенията е огромна. Или може би просто аз съм пристрастна, защото това ми е любим филм, а Пачино ми е най-любимия актьор.
Гледах, гледах. Разочарована съм.
То не е до поколенията Цвет, просто си има хора без вкус  Mr. Green Аз съм малко по-оляма от тези момичета, за които говориш и харесвам "Усещане за жена" и намирам за малоумно да кажеш, че Пачино е грозник  ooooh! Не е най-красивия мъж на света, но е важно, че е брилянтен актьор.

# 425
Въпрос на вкус е дали ще харесваш Пачино или не, но да кажеш, че Усещане да жена е тъп филм означава само едно нещо и вариации няма.

# 426
  • София
Да, може би сте прави. Просто реших, че вече явно аз остарявам и не разбирам по-малките от мен.
Иначе аз не мисля, че Пачино е най-големия красавец, но той е такъв актьор, че перманентно съм си влюбена в него.

# 427
  • В Космоса
Интересно ми е на човек, на който Усещане за жена му се струва тъп, кой ли филм му се струва умен?

Поздрав с любимата ми сцена.

https://www.youtube.com/watch?v=F2zTd_YwTvo

# 428
Аз никога не съм го намирала за красив, но ми е чаровен и го харесвам много като актьор.

# 429
Оставих ви на сушито, хвърлих едно око на гофретите, но ето, че изпуснах веселбата.
И вкъщи имаше мъжът и жената интимно. Ама преди това незнайно как се беше материализирала книжката - "момиче, девойка, жена"  Laughing
За Емануела имам бегъл спомен, но помня как се криехме цялата махала в единствения, който имаше видео и гледахме секс анимации, озвучени от един чичко (и мъжкия и женския глас)  hahaha

# 430
Ах, полудявам. В централните новини и сега при Милен Цветков се върти едно видео на убиеца на Вероника от Велико Търново. Как може да си толкова нагъл? Не я бил убил той, дали бил приличал на убиец - ДА! Прилича. Като го видя и ме избива на агресия.  #Cussing out

# 431
Стига де, съвсем възможно е да не е той. Особено предвид разчета на минутите, което му направиха от МВР.

# 432
  • София
Интересно ми е на човек, на който Усещане за жена му се струва тъп, кой ли филм му се струва умен?

Поздрав с любимата ми сцена.

https://www.youtube.com/watch?v=F2zTd_YwTvo
Ех, Акаша, благодаря за поздрава  Hug
Успокоих се, че не съм само аз впечатлена от това изказване.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 00:50 от tzvety26

# 433
Стига де, съвсем възможно е да не е той. Особено предвид разчета на минутите, което му направиха от МВР.
Сега се зачетох и аз.
18:55 говорила по телефона за последно, 19:22 уж е часа на убийството. Времето наистина е малко. Може наистина да е поредния случай дето ще си остане неразкрит или с грешен обвиняем.

# 434
  • HH
Ах, полудявам. В централните новини и сега при Милен Цветков се върти едно видео на убиеца на Вероника от Велико Търново. Как може да си толкова нагъл? Не я бил убил той, дали бил приличал на убиец - ДА! Прилича. Като го видя и ме избива на агресия.  #Cussing out

Мен ме ядоса адвокатът му. Зачудих се този човек дали има деца. Щял да се опита да му издейства по-малка присъда. Ма та този вече е съден 4 пъти. И се е укрил. Ако беше зад решетките момичето щеше да е още живо.

Общи условия

Активация на акаунт