Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 003
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз чаках снимка и на ядящите от гофретите. Не е честно.  Crossing Arms
Божеее, чак ми замириса на гофрети, а не съм яла такова нещо сигурно от ученичка.

# 556
А, Янтра, имам същата чаша със Спайдърмен  Sunglasses Тъкмо започвахме да живеем заедно и аз констатирах, че трябва да си вземем аксесоари за банята, сред които и чаша за четки. Мъжът ми жертвоготовно каза, че щял да вземе - отивам единия ден и гледам тази чаша. Казах си - оф и тоя явно е от недораслите и още се кефи на Батман и Спайдърмен. Пък само тази намерил в магазина, в който влязъл, аз друг вид чаша и държачи визирах, ама нищо, разбрахме се по-късно  Laughing

Гофрети и аз не съм яла от ученичка.

# 557
  • София
И аз ще правя пиле  Laughing

# 558
Ааа ,само гофрети  Crossing Arms Бела къде е ?

# 559
  • София
Една колеж ка прави и носи на работа гофретки редовно много добра работа. smile3508

# 560
  Аз пък много се дразня на някакви суеверия и недоказани канони и напук правя наопъки.
40-ти рожден ден не се празнувало защото -
  тази дата 40 е от символиката на християнството и има важен смисъл.
До 40 ден детето не се показва на никой и се пази от зли очи , след 40-ти ден се прави Понуда по моя край,
 до 40 ден душата на умрелия още не си е отишла
  след 40 дена е възкръстнал Иисус Христос и оттам всички тези 40

Това тъмния шрифт е най-християнската причина. Толкова е християнска, че дори още не са измислили как да нарекат течението.

# 561
Янтра, хубави гофрети, ама и аз чаках снимка на ядящите ги. Пък и Нутела видях, уххх. Ще купувам след работа, видяло се е. Ама гофрети няма кой да ми направи.

# 562
  • София
Жади да си признае колко гофрети е изяла.  Mr. Green
И алоууу, 10-ти е. По моите сметки днес на бял свят трябва да се появи Апостол. Чудех се защо ми е напрегнато, а то заради това... Но май няма да ме огрее.
Шаги, отиде ни залога. (Въпреки че не е късно.)

# 563
  • София
Моя залог тотално не позна за жалост,иначе съм печелила от залагания,ама друг път ще е.

# 564
Не ми казвай, че дъщеря ти не е чувала за Maddie ziegler.  Laughing

Тя ми каза името преди няколко дни, но го забравих, а снощи като ми влезе мухата в главата вече спеше.  Simple Smile

# 565
  • Пловдив
Ааа ,само гофрети  Crossing Arms Бела къде е ?
Тук, още ядем Simple Smile

# 566
Ох, само ще кажа, че гофретите са уникални. Много съм дебела за снимки  Laughing

# 567
О, чак сега схванах, че Белла яде гофретите на Янтра. Да ви е сладко!

Белла, ти няма ли да раждаш или чакаш моята дата?

# 568
Яжте, яжте. Пу-пу да не ви е уроки.

# 569
  • София
Хапнете момичета да ви е сладко и за нас малко. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт