Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 187
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 750
Хм, аз разбрах от Янтра за лаптопа, нали от известно време не съм редовна и не можах да прочета драмите в предната тема. Не вярвам Жаки да се сърди, не ми прилича на такъв човек, но и за какво, аз така и не разбрах какво се случи точно, сърдити, обидени...за какво?

# 751
  • София
Аз не виждам причина Жаки да се сърди, така че я очаквам съвсем скоро отново сред нас.  Hug

# 752
Изпуснала съм ги тези моменти, четох, че имаше някакво дърпане, но какво и що пропуснах  Rolling Eyes

# 753
  • София
Всеки им нужда от почивка от форума от време на време. И аз, като си купя шунковара, ще ви отсвиря и ще си ям шунчицата насаме, никой да не ми я пипа Twisted Evil

# 754
  • София
Дерзайте с тоя шунковар. Ще бъда отровена и ще споделя, че само името му ми докарва позиви за...  Sick  Joy

# 755
Всеки им нужда от почивка от форума от време на време. И аз, като си купя шунковара, ще ви отсвиря и ще си ям шунчицата насаме, никой да не ми я пипа Twisted Evil

Joy не мога! Поне малко няма ли да споделиш?  Joy

# 756
Благодарение на тази тема научих, че съществува шунковар. Laughing

# 757
  • София
Дерзайте с тоя шунковар. Ще бъда отровена и ще споделя, че само името му ми докарва позиви за...  Sick  Joy
А думата "шунчица" не те ли кефи, а? Звучи малко като нещо, което канибал би казал за любимата си.

# 758
А аз -оризоварка  Laughing

# 759
И аз. Всъщност и оризоварка не знаех, че има, защо пък точно оризоварка, все още не ми е ясно. Хич не съм на ти с кулинарията и уредите, както скоро се шегува една позната, а моето мнение е същото, видяла уред за бавно готвене, май пак в Лидл и се чудом чудила какво ще да е това, тя и без това, ако въобще похващала да готви, винаги било бавно. Та така.

# 760
  • София
А това е нещо, което китаец би казал за любимата си Mr. Green

# 761
  • София
Белинда, не обичам шунка, затова може би словосъчетанието шунковар ме потриса.  Laughing

# 762
Белинда, а яйцеварка? Mr. Green

# 763
  • София
Това мисля, че може да се отнася за всяка от нас Joy

# 764
  • Euskal Herria
 Белинда, да направим бартер - ти осигуряваш шунката, а аз - бирата  Joy.
Скрит текст:
Ето го тазвечерния залез в Билбао

Общи условия

Активация на акаунт