Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 192
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Всичкоед съм, според настроението, нямам конкретни предпочитания.

# 736
Кажете какво да гледам де!

Корейският филм на Джой. За бащата, който иска да присади пениса си на сина си, скопен от майката, но за нещастие попада под гумите на автобус (пенисът, не бащата).

# 737
Ето една стара класика:

http://www.imdb.com/title/tt0106977/  Много добър филм!

И корейски филми мога да препоръчам и то страхотни.

http://www.imdb.com/title/tt1527788/

http://www.imdb.com/title/tt2025506/

# 738
Много сте мили   bouquet благодаря за пожеланията  Hug

Аз Игрите на глада ги обожавам  Blush

# 739
  • София
Корейският филм на Джой. За бащата, който иска да присади пениса си на сина си, скопен от майката, но за нещастие попада под гумите на автобус (пенисът, не бащата).
Буахахахахаха Joy Тегля!

# 740
  • София
Имаме и роден Деян на Алина. Цвети, благодаря Hug
Ааа, ние Деян си го знаем. То е първото, 4 са скорошно предстоящите. Бая лели ще ставаме! Аз на Ванини и на Белла най-съм преживяла бебчетата. На Ванини дори още като бяха проекция стисках палци   Blush Та чак Кличко й отстъпих  Mr. Green  
А за Тото нямам ниииикакво търпение вече! Heart Eyes
Оф с тия тия шунковари ме зарибихте. Ама не е ли необходимо месото да минава през 100 градуса?  Blush

# 741
белла,
Щом ще се изпращаме от сега - стискам палци всичко да мине бързо, лесно и в теб да останат най-хубави спомени с желание за поне още един път  Hug

# 742
А Жаклин къде е? Нещо ми залипсва.

# 743
Одри, взимам 3-литров буркан и ще ти го натъпча до горе със салата. Имай предвид обаче, че на 14 август съм при теб. Внимавай какво си пожелаваш.  Mr. Green

Жади ще ни цвъка кратки постчета от телефона.
Иначе и аз да ти кажа, мила Жади, че ти желая много леко и безпроблемно раждане. И много ще те мисля, така че ще те замоля скоростно да пуснеш инфо, след като излезе толкова очаквания Тото.  Hug
Ще ставаме лели!  Two Hearts

Недей да я мислиш! Не прочете ли някъде някога (скоро беше всъщност), че колкото по-малко те мислят, толкова по-лесно раждаш.

# 744
О, още ми е пред очите цялата история с бебенцата на Ванини. Тях ги мислим и им се радваме още от процедурите. Помня как Ванини разказваше и пишеше от Пловдив, после теста, абе всичко ми е пред очите. Темата май я почнахме септември и по мои сметки това значи, че вече е на шест месеца! Да са ни честити.

# 745
Жаки била с развален лаптоп, чакам я с нетърпение с новини за пътуването и малката.

# 746
А Жаклин къде е? Нещо ми залипсва.

И аз това се питах.

# 747
Аз разбрах, че Жаки искаше малко почивка от форума. Заради онази препирня.

# 748
  • София
Софи, аз изобщо не съм суеверна, на ако ще помогне да не я мисля, ще си отвличам мислите в мечти по Киану Рийвс.  Mr. Green

# 749
  • София
На Жаки й стана криво от разправията и от обясненията за лицемерието  Sad

Общи условия

Активация на акаунт