Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 231
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
белла,стана ли време?  Rolling Eyes И от мен леко раждане, да си много уверена, спокойна и хармонична среща с младежа   bouquet  Ня'я се пУашиш  Mr. Green

Julia_21, ще ти се получат гофретите  Peace. Хапни си доволно и да пресечете каръка  Praynig.
Ей,изкупихте ги тез електроуреди значи  Crossing Arms

# 721
  • София
Майтапът настрана, но шунковарът ме заинтригува Shocked Аз нали съм леко чалната на тема здравословно и домашно, та у нас шунки не се купуват, щото нали от калъпи, пък кости, уши, копита...И тъй, шунка не сме яли скоро, а обичаме. Та, възможността да си направиш нещо домашно и да си сигурен, че вътре е с месо, всъщност е интригуваща. Ако има откъде да си вземеш читаво месо, разбира се. А това, дето го слагаше този вътре, на ситно мляна кайма ми приличаше. Такова ли е Светалчо? Ти като го пробва, какво сложи?

Какво сте я заизпращали Белла, рече момичето утре чак в 19ч. Grinning
Белла, аз в 18 постъпих, в 10.30 имах бебе Heart Eyes

# 722
Първата вече е факт. Чудна! Най-накрая и аз да направя нещо с идеална форма Simple Smile

Гена, чакам го моя късмет, ама някъде по преспите ще да се е изгубил. Най-ми е мъчно за баба...

# 723
Това означава ли, че са те коментирали  Mr. Green

То се знае, ама това са си нормални неща за един блок. Коментира се, не е като да не се Simple Smile

# 724
  • София
Леко раждане и от мен, Жади! И ще чакам снимки на Тато  Sunglasses

Домашната шунка дори и с месо купено от магазина пак ще е по-здравословна от купешката шунка.
Язък че не съм разбрала, че сте правили обща поръчка на шунковари... щях и аз да се включа

# 725
Белинда, ти ли ми се присмиваше за шунковара първа Naughty Майтапя се, да не си помислиш, че съм сериозна  Hug
Ето кака ти е добра и ще ти пусне тема, където хората след опитите задобряват и казват, че е добро. На вид и аз съм изненадана как се получава така, че всичко заприличва на шунка, ама ей на, получава се. Съветвам те да разглеждаш направо последните страници, т.к. там са вече успешните опити: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=819037.0;topicrefid=19
Майтапа на страна, ама и аз заради уж истинския продукт го купих. Днес съм купила свински врат смлян и на парчета и мисля да сложа да се овкусява и да правя втори опити. Впредвид това, че е месо, ще се изяде, дано обаче е сполучлив варианта.

Домашната шунка дори и с месо купено от магазина пак ще е по-здравословна от купешката шунка.
Язък че не съм разбрала, че сте правили обща поръчка на шунковари... щях и аз да се включа
И аз смятам така. Днес си избрах парчето месо, което да ми смелят, може да не е качествено като домашно месо, но е парче месо, а не както пишат разни субстанции Peace

# 726
  • София
Какво сте я заизпращали Белла, рече момичето утре чак в 19ч. Grinning
Навремето за казармата са се изпращали по няколко дни, пък ние що да оставаме по-назад.  Mr. Green

# 727
Онна, ще направите групова поръчка от тази тема, колко му е? Виж, че Белинда вече се зариби  Laughing То, ако трябва да съм честа, аз също четох темата за шунковара, ама прецених, че не ми се занимава с това.

# 728
Акаша, благодаря ти!  bouquet

# 729
  • Euskal Herria
Одри, ако е по нощите - пускаш снимката на нощната смяна  tooth. За останалите - къде във фейс, къде на лични - все ще се наредят някак.
Пожелавам на всички да постигнете това, което искате - кой бебе, кой оздравяване, кой край на неприятностите  Hug.

# 730
  • София
Направо се зарибих, без майтап Shocked

Я кажете какво да си дръпна да гледам тази вечер. Хубав ли е този "Игрите на глада"? Много нашумя последните години, а аз не съм гледала ни една серия. Да тегля ли или е поредната касова тъпня?

# 731
  • София
Белинда, ако много си падаш по фентъзита, бива. Аз изгледах само първата серия и се отказах. Точно касова тъпня. И все пак пробвай се.

# 732
  • София
Направо се зарибих, без майтап Shocked

Ако решиш да си поръчваш от Тескома може ли да се включа да поръчаме заедно  Flutter

# 733
  • София
Ъъъъ, сега прочетох за какво се разказва във филма. Мисля да пропусна Confused

Онна, ще почета в темата и ако реша нещо, ще свиркам.

Кажете какво да гледам де!

# 734
Аз напоследък много се запалих по канал CI. Има интересни поредици, но ги дават късно.

"Игрите на глада" не можа да ме грабне. Първите два филма гледах. Предполагам, че книгите са по-добри.

Белинда, какъв жанр предпочиташ?

Общи условия

Активация на акаунт