Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 152
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 795
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Спомням си, че в  Приятели Рейчъл яде мексиканска храна за ускоряване на раждането, ама май и това не помогна.
Голямото ми дете се роди месец и 4 дни след термина. Грешка при изчисление на термина.

# 796
Цял месец? Не бях чувала за такава грешка. Цветна ли си карала?

# 797
  • София
Тоя сладур що реве?
Светалчо, как така месец!

# 798
И аз си поплаках.

# 799
  • Sofia
Яви се заедно с майка си и избраха нея. Аз бих отстъпила на детето си,ама пък им трябват пари.3 деца,бащата ги зарязал  Sad

# 800
  • Пловдив
Нещо не разбирам за какво реват всички?!?! newsm78

# 801
Все тежки съдби, както писа по-напред GeNa

# 802
Ей, сцепи ме главата, да го е.а! Ако имах шунковар,щях да я ръгна в него и да включа на макс.

Юле, за твоето бабче  Hug
Ех, белинда, дано майка ти няма усложнение.

# 803
  • София
Ще ти подаря още утре един, за да може да имаш под ръка за такива случаи!

# 804
И аз се разплаках с последните, ама мисля че майката има по-големи шансове да се пребори, нали я даваха в някаква кухня да работи.
Много се радвам, че момичето с анорексията минава напред.
Интересна ми беше дамата със силикона, на 23 години, ама хич не изглеждаше като 23 годишна... За мен направо се беше обезобразила, то гърди, от която едната провисваше или така поне изглеждаше, то уста, то лещи, то коси... Цялостната картина - зле поддържан травестит.

Нино, с главоболието имай впредвид, че грипа е точно с такива симптоми. Главоболие до повръщане, болки в ставите, усещане на болки по кожата и температура. Пий клеева тинктура и витамини. Минава за 2-3 дни, но главоболието е непоносимо. Бабчето как е?

За термините - аз преносих 4 дни. Нищо не ми падна, нищо не ми изтече, а толкова бях чела тук...

# 805
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Цял месец? Не бях чувала за такава грешка. Цветна ли си карала?
Не. Бяха сбъркали при изчислението на термина.

# 806
Кой и къде реве?

Цвети, добро другарче : )

# 807
Блек, май ме боли просто така, щото е дървена. Грипът си замина, надявам се. Моето бабе е стабилно вече, благодаря : )

# 808
  • Пазете Гор
Не я чеши! Ще ти се забият трески под ноктите.

Вземи си легни. Няма да намерим Отговорите днес тука, та нищо няма да опущиш. Удари един компот от къпини или солен айрян, ако ти се намира.

Поздрави бабето. Обещай и хрупав, плътен спанак с агнешко. Дядо много живваше от тая идея.

# 809
 Heart Eyes Heart Eyes Много мило ми стана. Да знаете, че ви чета от телефона, че с малкият човек сме скачени постоянно,  а ми е трудно са пиша от телефона . Много леко раждане ти желая Жади.   bouquet

Имаме и роден Деян на Алина. Цвети, благодаря Hug

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 23:07 от alina_si

Общи условия

Активация на акаунт