Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 111
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 110
Валери, да е здрава племенницата ти и послушна, когато е на гости на леля Simple Smile
Днес ми е и хубаво, но и малко криво, защото мисля, че приключих с едно приятелство. Чудно нещо са човешките взаимоотношения, не ги разбирам и не разбирам защо трябва да има вечна дружба, няма как да има такова нещо.
Намерих си дънки най-накрая! Пуснали са с висока талия, иначе скини - е не мога да повярвам, че най-накрая нещо ми е по мярка и нито ми е широко някъде, нито ме стяга. Не съм си намирала панталон с хубава кройка от години.

# 1 111
  • In my tropical dream
Ехо, аз се върнах от отпуска и скочих направо на последната страница да видя какво става с белла дона и виждам, че тъкмо отива да ражда! Всичко ще е наред, изпращам ти и моята положителна енергия! Чакаме добрите новини!
Аз не можех почти да чета, докато бях във ваканция, че интернета хич го нямаше, а и нали все насам-натам, но сега ще се върна да прочета поне тази тема. Надявам се, че всички сте добре и сте здрави.
Сигурно почти никой не ме помни, но вие на мен ми липсвахте  Simple Smile

# 1 112
Жади при първа възможност да ми пишеш или звъннеш!  Всичко ще е наред, знаеш че всички сме с теб  Hug

# 1 113
  • София
Жади при първа възможност да ми пишеш или звъннеш!  Всичко ще е наред, знаеш че всички сме с теб  Hug
Peace Жади   Heart Eyes

# 1 114
Янечек, тук само такива носят, с висока талия. Аз бях предубедена, че ще съм много зле с такива, на майтап премерих, те пък взеха, че ми заспаха! Подчертават талията и ме издължават някак. Купих и за Мими и за заварената ми дъщеря. За тях взех и много хубави топове, къси така гледам ги носят момичетата. Мими преди да не чуе за висока талия, ама сега нейната Михаела от Х фактор носела и тя поиска.
Като се върна започвам Моно диетата на Ваня Червенкова, видях я във фейса, голяма промяна.
Мераклийки за компания? Белинда? За 12 дни- 5 кила. Аз не вярвам, ама ще опитам.

# 1 115
Янечек, тук само такива носят, с висока талия. Аз бях предубедена, че ще съм много зле с такива, на майтап премерих, те пък взеха, че ми заспаха! Подчертават талията и ме издължават някак. Купих и за Мими и за заварената ми дъщеря. За тях взех и много хубави топове, къси така гледам ги носят момичетата. Мими преди да не чуе за висока талия, ама сега нейната Михаела от Х фактор носела и тя поиска.
Като се върна започвам Моно диетата на Ваня Червенкова, видях я във фейса, голяма промяна.
Мераклийки за компания? Белинда? За 12 дни- 5 кила. Аз не вярвам, ама ще опитам.

Ваня почти веднага си е върнала килограмите. На снимки наистина изглеждам мноооого свалила, но онзи ден я видях - същата си е.

# 1 116
Сега прочетох, че Мими е с пневмония, а най-гадно е детето ти да е болно, пък ти да не си там. Но пък на нея младостта й помага и ще се излекува бързо.
Търсих си рокля, ама нищичко не си харесах - все някакви летни от отвратителна материя и отзад задължително жълт цип. Прерових целия мол и няма нищо като за мен. Леко официална ми трябваше.

# 1 117
Не само, че не съм там, ами не можех и да я чуя. Диагнозта е от слушалка само, рентгена не работел заради тока. Било съвсем в началото, без Т, само кашлица. Прави инхалации и е много по- добре.
Здрава е, ще се възстанови бързо, аз, когато боледувах бях, като парцал. Годинките....Simple Smile
Одри, ако се захарня после и внимавам, дали няма да ги задържа? Ама бая гадна е- 2 дни на картофи, без сол  Sick
Янечек, харесай модел и си уший, не лично де:)

# 1 118
То значи може да не е било никаква пневмония, без снимка и кръвни изследвания, такава диагноза не се слага, но нашите докторя са супер компетентни и могат дори по телефона да ти изпишат лекарства. Важното е, че се чувства по-добре.
Много се смях на историята на Онна за детето й, което се представило с името Конг  Laughing Преди време една бабка пита малкия как се казва и той отвърна, че името му е Зловред, а имал и един лош брат - Мракобес. Тези двамата са от някакво филмче, ама не помня от кое. После го пита дали ходи на детска градина и той каза, че ходи, където си иска.

# 1 119
  • някъде по морето
Не само, че не съм там, ами не можех и да я чуя. Диагнозта е от слушалка само, рентгена не работел заради тока. Било съвсем в началото, без Т, само кашлица. Прави инхалации и е много по- добре.
Здрава е, ще се възстанови бързо, аз, когато боледувах бях, като парцал. Годинките....Simple Smile
Одри, ако се захарня после и внимавам, дали няма да ги задържа? Ама бая гадна е- 2 дни на картофи, без сол  Sick

Да оздравява бързо детето...а как е малкия сладур?
И забрави тъпите диети от телевизията - нищо хубаво не носят!
Видях снимките на малкия Деян - еех, май ми е време да имам, ако може, внучка Embarassed
Чакаме следващия юнак... Hug

# 1 120

Може би ще ги задържиш, но бая внимателно трябва да се захраниш. Мисля че тук има тема за моно диетата момичетата там може да помогнат.  Hug

# 1 121
  • София
Рамацоти, ето това е статията със снимките, на които си поциврих:

Жади няма да ме прочете сега, но да ѝ кажа, че моето реване за щяло и нещяло е първи признак на старостта.  Mr. Green Не съм корав човек, а би ми се искало. Поне да не се излагам да рева пред други хора. Като се сбабичосам и започна да следя турски и индийски сериали ще ми трябва кофа за сълзите.

Жаки  Hug Да се оправя бързо Мими. Тая зима ни умори от болести.

# 1 122
  • В Космоса
Ох, моята ще ме умори. Нещо много се впечатлява от женски гърди. Все ме разпитва, защо нейните са малки, моите колко голеееми били. Като се събличам и ме напада, иска да ги мачка и целува. Crazy Чудя се какво да ѝ обяснявам. Днес и на баба си, и на леля си по въпроса - бабо, твоите гърди са големи, защо са големи, ти нали си стара... Лельо, покажи ми гърдите си, много са големи... Ама така ги изстрелва, хем неудобно се чувства човек, хем му е супер смешно.

# 1 123
  • София
Акаша, добре че сподели това за щерка ти, че щеше да ме е срам аз да повдигна темата. Кати е цицоманка.  Blush Само коментира коя какъв бюст има. Веднъж мъжът ми зяпаше по една кака на морето и Кати като му проследи погледа и се изказа: "Гледай, гледай, ама тази сигурно е със силикон". Като добара майка ми, шок и ужас. Много обича да й ги друса и в такива моменти винаги се сещам за следния виц:
Баба и внуче на плажа. Детето пита баба си:
-Бабо, може ли да си поиграя с циците ти?
- Може чедо, само не се отдалечавай много.
 hahaha
Добре, че при мен даденостите са по-оскъдни, та съм пощадена.

# 1 124
  • В Космоса
Хаххаах, вицът кърти. Joy

Тони, значи да не очаквам да ѝ мине манията скоро. Твоята хубустница на колко години беше?

Оп, видях. Peace

Общи условия

Активация на акаунт