Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 079
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Euskal Herria
Ооох, с глас се смях, като четях Акаша и Тонка. Големи скици са децата.
Жаки, да оздравява твоето момиче! А малката Жаки как е? Сигурно варицелата мина вече. Татко й успя ли да си намери обрив или още е в очакване?
То значи може да не е било никаква пневмония, без снимка и кръвни изследвания, такава диагноза не се слага, но нашите докторя са супер компетентни и могат дори по телефона да ти изпишат лекарства. Важното е, че се чувства по-добре.
Че те наш`те са изостанали. Тук по телефона те преглеждат. Бреее, в началото докато разберем кое и как, бяхме се ошашавили - уж записваме час за преглед, пък никъде ни няма. После разбрахме, че като се обадим на телефона, часът, който ни се давал, бил докторът да ни звънне по телефона, да си поговорим и обясним. Та така. Сега вече - на регистратурата и си искам час директно. Не ща телефонна любов. На новия адрес поликлиниката ни е през една пресечка.
Тук като сменяш адрес, сменяш всичко - лични документи, личен лекар, в данъчното и банките обявяваш...

# 1 126
  • София
Янче, как така по телефона! Това за първи път го чувам!
Много ми е тръпкаво за Жади!

# 1 127
Янче, как така по телефона! Това за първи път го чувам!
Много ми е тръпкаво за Жади!

И на мен.

# 1 128
Цвети там са си снимките, не съм ги изтрила още.

# 1 129
Мартини, няма как да те забравя, не си го и помисляй. Flutter

# 1 130
Гледах я Ваня Червенкова, или както там и беше името....никаква промяна не видях, нито да е отслабнала особено. Да не говорим, че при тези килограми да си избереш черна кожена рокля...е направо ужас.
За 12дни 5кг. можеш да отслабнеш само ако си на чай и плодове, зеленчуци и стабилна двигателна активност. С тази монодиета и по 1кг. картофи и разни подобни...най-много да ти се подуе стомаха.

# 1 131
  • София
Сесил, посвалила е!
http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=102662&opinion=
Алина, намерих ги, какъв усмивко е малкия бонбон. А кака му мисля, че е влюбена в него!

# 1 132
  • Euskal Herria
Цвети, аз бях така  #Crazy, когато ни обясняваха. Хич, ама хич не можех да разбера само по моите приказки как ще разбере докторът какво да прави. Ама явно си имат система хората - ако прецени, че съм за преглед в поликлиниката, за изследвания и пр., сигурно тогава те вика. Обаче пък можеш да си отидеш директно да си вземеш час за преглед. Не мога иначе да се оплача от системата им, специално тук здравното обслужване е без грешка. И то общественото, не за частни клиники. Прегледи, лечение - стотинка не ти вземат; лекарствата са на 50%, а има и някои безплатни.
Мартини, в Малага ли бяхте? Пусни някоя снимка от там.
В момента си преглеждам снимките от Сарагоса, като е готов албума, ще дам линк.

# 1 133
Ако си 100кг може да отслабнеш 5кг за 12 дни, но ако си 55кг няма как да свалиш 5кг за 12 дни. Съвсем друга работа е дали е ок толкова бързо да сваляш и йо -йо ефектът след това...
Благодаря ти Тонка  bouquet
Жади какво ли прави

# 1 134
tzvety26, аз я гледах по Нова, такива телеса имаше, даже по-зле и от втората снимка.

Г-жа Рамацоти е права, зависи много и от началните килограми.

Взех днес сладки картофи от Лидл, най-накрая да видя такива в града, че поне от 4-5г. си мечтая да опитам. Сега са във фурната с марината от зехтин, мед, сладка горчица, сол, мащерка и малко балсамов оцет. Simple Smile

# 1 135
Леко раждане на Бела!

Джули/Юле 21, какво й е на Ени? Какво казват докторите?

Белинда, хареса ли ти странния филм?

Звездна, не говори глупости! Какво значение имат годините щом любовта те кара да си жив? Не плащай данък хорско мнение, не си заслужава.

Толкова ми се присмиваше като купих дехидратора, а сега на всеки се хвали  Sunglasses
Какво е това?  Embarassed

Шаги, честита прическа! и цвета е хубав - карамелен...

Нефертари, къде си?

Честито, лельо Валери!

Знаем първите букви какви ще са. Живот и здраве мислим да зарадваме двете баби. С едната буква имам име и за момче и за момиче, но другата ми е много мъчна. Никакво име на мога да харесам с "А".
Пусни си тема и не се стряскай на предложенията.
Кръсти го Армани момченцето.  Joy Шегувам се.

Много ми беше интересно да прочета дискусията за имената.

Аууу, Алина! Колко е хубав усмихнатия Деян! Да ти е жив и здрав!
Много ми харесва това име.

Блек Кет, знам, че може да се копира, но не е зареден принтера.  #Cussing out

# 1 136
Дали не забърках тестото за кифличките, а?  Mr. Green Ама нямам нерви да го чакам 100 часа да стасва, чакам още 10-15 минути и колкото толкова, надявам се да му стигне  Rolling Eyes

Сега загледах някакво ново шоу по Нова Тв, онзи, който ме преследваше в съня ми с каруца, сега танцува народни танци  Laughing

Утре съм запланувала една вечеря с приятели Талиателе с морски дарове и сос песто, сметана, пармезан или синьо сирене ще си помисля още малко  Wink Готви ми се тия дни!

# 1 137
Сега са във фурната с марината от зехтин, мед, сладка горчица, сол, мащерка и малко балсамов оцет. Simple Smile

Браво за комбинацията.  Grinning Аз само заменям мащерката с пресен розмарин или джинджифил и добавям ... уиски. Знам я от сто години тази рецепта и редовно правя сладки или обикновени картофи с нея.

# 1 138
  • Sofia
Сега загледах някакво ново шоу по Нова Тв, онзи, който ме преследваше в съня ми с каруца, сега танцува народни танци  Laughing
Алфредо Торес  Mr. Green
Голям сладур и евалла как се справиха и двамата  Peace

# 1 139
Мър! Подозирам, че сънят ти е бил пророчески и каруцата е имала нещо общо с това шоу. Подозирам също, че трябва да пуснеш тото  Wink

Общи условия

Активация на акаунт