Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 112
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 855
# 856
  • Луната ни пази
Здравейте! Не мога да ви насмогна, едва ви изчитам, не мога да вляза в темите Simple Smile
Звездна, не знам каква ти е възрастта, аз съм на 35, но от около година съм в твоето състояние. Харесва ми да обичам и да съм обичана. Има ли човек, на който не му харесва? Не мисля, че има нещо, от което да се притесняваш. Детето ти е на прага на живота, но и твоят живот е пред теб... едва ли би искала следващите 40-50 години да ги живееш сама. А влюбването, то е бонус  Hug

Искам да кажа, че си изтървах leet-а, а толкова следих за него Simple Smile

Тресе ме треска, първокласна, да 15 сеп сигурно ще изтерясам...

Снощи ходих на фризьор и си клъцнах  косата.
Скрит текст:

# 857
  • София
Добрутру!
Аз виждам само книги отстрани. Това цицестото девойче не се е вясвало при мен.

Я някой запознат да каже: яйцеварките трябва да се запълват на 100% или мога да варя и с няколко празни гнезда?
Моят мъж е от тези, на които първата им реакция винаги е: "Оооо, това не ти трябва изобщо! Що за глупост! Само ще пълниш шкафовете..." Няколко месеца след това сменя плочата на: Аууу, това е страхотно! Добре че го купи!
Толкова ми се присмиваше като купих дехидратора, а сега на всеки се хвали  Sunglasses

# 858
  • Ямбол
Добро утро,
Поздрави на Звездна. Не се притеснявай на колко години си, слагай капаците за външните мнения и си живей живота както ти харесва. Аз така правя. Е, не съм за влюбила, но съм пълен непукист относно хорските думи. А предполагам, че това най-много те тревожи.

Прахосмукачката да не би да е останала без работа, че взе често и през деня да идва?

# 859
Добро утро!
Искам да кажа на Яна, че заради нейните снимки, снощи сънувах, че съм в Билбао Simple Smile Никога не си си мислила за такава дестинация, но ми хареса!
Искам да кажа на Звездна, че всяка възраст е прекрасна за любов.
Бърдс, забелязах картинката след като ти каза за нея. Влизам, чета и не гледам много встрани.
И не на последно място искам да пожелая на Бела леко раждане и бързо възстановяване после.
Вчера моят син пак захапал едно дете в яслата. Изобщо не разбирам какво се случва, по принцип не е агресивен, а и не споделя защо го прави, дали се карат, дали е друг проблемът.

# 860
  • София

Вчера моят син пак захапал едно дете в яслата. Изобщо не разбирам какво се случва, по принцип не е агресивен, а и не споделя защо го прави, дали се карат, дали е друг проблемът.

Той щом ходи на ясла, значи е твърде малък да ти сподели след няколко часа защо е направил нещо си. Учителките какво казват? Те би трябвало да ти дадат тази информация.

# 861
  • София
Добро утро!

На Звездна искам да й пожелая много щастие.  Hug Другото момичетата вече са й го казали.

Шаги, честита нова прическа.   bouquet

Следващя път и малко стафидки ѝ метни.  Wink
Не мога. Не обичам стафиди. И всъщност не понасям слагането им в кексове, козунаци и където там се сещат да ги слагат. Така съм и с ядките - ненавиждам ги в сладкиши. Само ако са смлени кандисвам.

# 862
  • Ямбол
И аз не обичам стафиди, а ги слягат по мюслените смески.
Вкъщи купувам едни крънч шоколадови мюсли, от които най-старателно вадя стафидка по стафидка и ги събирам в един буркан. Като се понапълни бурканчето, го нося на мама, тя ги харесва.

# 863

Той щом ходи на ясла, значи е твърде малък да ти сподели след няколко часа защо е направил нещо си. Учителките какво казват? Те би трябвало да ти дадат тази информация.
Онна, той говори като голям човек, обяснява ми. Обаче в случая просто не иска да ми каже, аз питам, той мълчи. Когато го попитам момиченцата разсърдили ли са се, плакали ли са и т.н., ми казва, каза и, че ще се извини. Но за другото просто не иска да каже, вчера като зададох въпроса, се скри под масата. Учителките казаха, че сякаш дяволчета са се вселили в него. А вкъщи не е нервен, за да свържа нещата.

# 864
Я някой запознат да каже: яйцеварките трябва да се запълват на 100% или мога да варя и с няколко празни гнезда?
Онна, може по-малко. Ние варим по 1 на човек, т.е. 3 бройки, обаче няма по-малка на нашия пазар, всички са мисля че 7 бр. Намерих тройка в един ТСМ, обаче казаха че не могат да ми дадат гаранция и аз не я взех, а изглеждаше доста сладурска. В зависимост от бройката яйца се сипва и водата.

# 865
  • дядовата ръкавичка
Eй, Звездна, толкова е хубаво това, което ти се случва  Hug

Майката на моя близка (около 60 годишна) отскоро има връзка с 10-на години по-възрастен мъж. Не знам дали ги има пеперудите, но тя го обожава, както и той нея. Водят много интензивен живот, пътуват, забавляват се. На всеки го пожелавам  Simple Smile.

Бела, не разбрах защо ще те индуцират? Сигурно ли е това?

На прегледа в деня на термина с първото дете ми бяха казали, че изглеждам като че ще раждам след eдна година и ме пуснаха да си ходя. От бяс почти пробягах  разстоянието Тина Киркова - СУ и пак родих чак след 4 дни.

# 866
Добро утро! Изчетох всичко, щях да пиша доста неща и ги забравих. Пак са мели значи в темата. Много често взе да става.
Алина, радвам се, че писа. Как сте с Деян?
Жади, мила, ще стискам палци довечера, всичко да мине по мед и масло.  Praynig Hug Нямам търпение.

Не само Жаки спря да пише, а и Нефертари.

Джулия, много прегръдки от мен. Дано бабчето ти се възстанови. Нино, радвам се на новините, че твоето бабе е по-добре.

# 867
Звездна, на колко години си, че се чудиш може ли не може ли. За тези работи възраст няма. Много е хубаво това което споделяш. Вървим с мъжа ми и настигаме баба и дядо, възрастни на около 70-80 години. Вървят бавничко и се държат за ръка. Много мило ми стана, той едва се крепи, обаче с такова самочувствие държеше ръката на бабата, сякаш не е на 70 години, а на 30, а тя като момиче вървеше до него. Гледах ги и се зачудих как са успяли да запазят хармонията толкова години. Сигурно имат брак 50 години поне, впредвид възрастта им.
Нефертари съм я "виждала" в други теми.

# 868
Добро утро!
Белаааа,стискам палци и ти желая леко и безболезнено раждане Hug.Аз и двата пъти раждах индуцирано,супер лесно и бързо.Ако се реша на трето пак ще да е така.Мното се вълнувам и даже мъничко ти завиждам за това което ти предстои Heart Eyes
Звездна,за любовта възраст няма.Наслаждавай се на това което ти се случва.
Хубав и усмихнат ден на всички,аз отивам да се усмихвам във фитнеса Mr. Green

# 869
...Момичета, смятате ли, че на моите години може да се влюби човек? Embarassed

Не може. И не бива. Не бива да се изпада в болестни състояния на каквато и да е възраст. За щастие - има профилактика!

От това ще излезе гореща нова тема - задай я утре сутрин. Ех, чак примлясквам, като знам колко мъдрост би се изляла вътре!
Не ми се ще да се "къпя" в мъдрости....
Споделям ви тук, защото ми е хем хубаво, хем страшно....

Добър ден!
Zvezdna,
Пожелавам Ви много щастие и много споделени радости! Наслаждавайте се от сърце на всичко, което ви предоставя живота и новата любов. Времето минава бързо и връщане назад няма.
Куркума не разбрах защо коментира по този начин  newsm78

Alina, Как си? Как е бебето?

Shagya, честито   bouquet Имаш хубава коса.

Общи условия

Активация на акаунт