Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 129
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 810
 Heart Eyes Обещавам й!

Лека нощ.

# 811
  • HH
Иска ми се да имах време да изчета всичко, но няма как  Hug

Имаме страшно много работа и както винаги ограничено време. Организирах си отпуската и си запълних графика до края на октомври. Дори си купих и билет. Да ми е по-сигурно  Crazy

Точно така се чувствам в момента

Скрит текст:

# 812
Блек, май ме боли просто така, щото е дървена. Грипът си замина, надявам се. Моето бабе е стабилно вече, благодаря : )
Дано бързо те отпусне  Hug, Браво на бабчето  Simple Smile
Четох в темата за Мастерите в Телевизия. Та силиконизираната дама е Джулиана Гани, да знаете.

# 813
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нино, и аз се зарадвах за баба ти. Прибрахте ли си я вече?

# 814
  • Euskal Herria
И аз вече съм на линия за нощната смяна. Гледам новините - какво чудо е, ще рече човек, че зимата сега почва.

# 815
  • София
Влязох, прочетох ви, успокоих се за бабата на Нино, видях че на Белла утре ще стискаме палци, и ... добре че мъжът ми въобще не чете в темата, иначе още утре щях да имам шунковарка (лелееей баси думата Laughing), яйцеварка и конвекторна фурна.

Мре да купува всичко що види doh тоз човек.

Имам машина за сладолед, нутрибулет, 10-ина чопъра, миксери, ренде вьорнер, четки разни за косми, и всичко де що види от "телешоповете".... тостери, гофретник, оризоварка и ... даже машина някаква за пелмени #Cussing out а па с ножове и чаши можем да обзаведем цялото село!!!
А не може да си опържи дори яйца!!!!

Куркума Hug действаш ми вдъхновяващо! И така ми се прияде спанак, та и аз живнах както бях задремала Joy

Още да кажа, сурина се целия сняг от покрива и ни направи на пестил колицата Cry Таванът се е залепил за седалките.

Лека нощ на всички  Hug
P.S. защо не виждам ни лентички, ни подписи newsm78
Защо

# 816
И аз. Всъщност и оризоварка не знаех, че има, защо пък точно оризоварка, все още не ми е ясно. Хич не съм на ти с кулинарията и уредите, както скоро се шегува една позната, а моето мнение е същото, видяла уред за бавно готвене, май пак в Лидл и се чудом чудила какво ще да е това, тя и без това, ако въобще похващала да готви, винаги било бавно. Та така.

Е, ти за китайци и японци не си ли чувала?  Laughing За тях са правени оризоварките.

# 817
  • Euskal Herria
Още да кажа, сурина се целия сняг от покрива и ни направи на пестил колицата Cry Таванът се е залепил за седалките.
Аууу, това е страшно неприятно.

# 818
  • някъде по морето
Направих голяма грешка, че изчетох цялата тема  Joy
От толкова показано ядене, че и след тренировка.....изядох едно кисело мляко...
Момичета, смятате ли, че на моите години може да се влюби човек? Embarassed

# 819

Какво значи на твоите години? Любов възраст няма.  Simple Smile

# 820

Какво значи на твоите години? Любов възраст няма.  Simple Smile

Абсолютно съм съгласна  Peace

# 821
  • Пазете Гор
...Момичета, смятате ли, че на моите години може да се влюби човек? Embarassed

Не може. И не бива. Не бива да се изпада в болестни състояния на каквато и да е възраст. За щастие - има профилактика!

От това ще излезе гореща нова тема - задай я утре сутрин. Ех, чак примлясквам, като знам колко мъдрост би се изляла вътре!

# 822
  • София
Не само може, ами е страхотно, ако се случи!

# 823
  • някъде по морето
Ами...няма ли да е смешно отстрани...а?
А мъжът си струва...наистина, отдавна не бях се чувствала така.

# 824
Вземи магнезий, за да си дръпнеш калция от млякото и се наслаждавай на любовта.

Общи условия

Активация на акаунт