Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 073
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 140
  • In my tropical dream
Да, в Малага бяхме  Heart Eyes Убедихме се, че това е мястото за нас и се запознахме с невероятни хора (българи и други чужденци, за съжаление не испанци, благодарение на нулевите ни познания по техния език. Но това ще го променим! Времето беше супер, всички дни бяха слънчеви. Добрата новина е, че като се прибрахме в Осло всички ледове и снегове са се стопили, не е студено, 10 градуса стига и също е слънчево Simple Smile Като гледам какво става в България, направо не мога да повярвам!

На моя телефон има само плажове и палми, ще кача каквото имам.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Ходихме и на мач и дори аз, която не съм никаква фенка, се забавлявах, интересно беше. "Нашите" - Малага, биха Хетафе 3:2
Скрит текст:

Много се впечатлих от следното: българи се бяха събрали да отбележат и просвещават испанците що е Баба Марта, да им разказват за празника и обичаите и да ги закичват с мартенички. Бяха украсили едно дърво с мнооого мартенички, които те са си правили и имаше страхотна атмосфера и емоция. За щастие ние бяхме разбрали за мероприятието и се присъединихме, посрещнаха ни страхотно, зарадваха ни се и бяха мноого сърдечни и мили. Това са бъдещите ни приятели (и ние сме сред тях):
Скрит текст:
И народни носии си имат, и танци си организират, след като сме заминали е имало Български дни в Малага, още по-големи празници, на които са присъствали кмет и зам. кмет, абе голяма работа са  Heart Eyes Ревностно пазят българските обичаи и традиции.

# 1 141
И на мен ми харесва предаването  Peace Приятно е.

# 1 142
  • Euskal Herria
Мартини, радвам се за вас! В Малага има доста българи и е добре, че така са се организирали. Тук надали има повече от 10-тима българи. Само като информация го знам, не се познаваме.
Имаме приятели най-близо на 280 км от Билбао - в Хихон. И там са доста българи, имат и бг магазин.

# 1 143
  • София
А аз не очаквах, че това шоу ще ми е толкова тъпо. Водещият Гъмов е трагичен.  Tired

# 1 144
А аз не очаквах, че това шоу ще ми е толкова тъпо. Водещият Гъмов е трагичен.  Tired
Гъмов е супер дървен  Thinking В други предавания ми е харесвал ,но сега е ужас.

# 1 145
Гъмов е супер дървен  Thinking В други предавания ми е харесвал ,но сега е ужас.
И аз винаги съм го харесвала, но явно още не може да се отпусне.

# 1 146
  • Sofia
Липсва му партньор/ка...да си поделят гафовете  Mr. Green Журито ми е малко...странно.
А Поли-хубаво момиче,ама твърде фИешън ми идва  Naughty А Иван Звездев колко остарял и понапълнял  Rolling Eyes

# 1 147
Toзи Гъмов не беше ли оня ден жури в "Капките"? Много неприятен тип.
А тогава беше и неадекватен.

# 1 148
  • София
Аз и затова наблегнах на водещия Гъмов, понеже в различни амплоа ми е бил много забавен и съм се търкаляла от смях с негови импровизации.

Нино, да, той беше в Капките като Васко Найденов. И там не му се получи.

# 1 149
Гъмов онзи ден беше много неадекватен наистина и някак озлобен сякаш Thinking Нино ,кажи като спец добре ли играха Елен и Алфредо?

# 1 150
  • Варна
Ауу, Паскал.  tooth Много си го обичаме, приятелче е. Много е чаровен и разговорът с него винаги е приятен и шеговит.  Heart Eyes
На 10-ия рожден ден на детето го опънахме на много висока температура да води шоуто. Гък не каза, миличкия, а тече пот. Децата пощуряха от кеф с него.

Белла,  Heart Eyes Евентуално ако днес родиш, а не утре, ще съм познала датата.  Grinning
Постарай се да е днес, че и аз някога нещо да позная  Mr. Green;.
Шегувам се, разбира се!  Hug Чакаме включване от теб, вече с Апостол.

# 1 151
Мър! Подозирам, че сънят ти е бил пророчески и каруцата е имала нещо общо с това шоу. Подозирам също, че трябва да пуснеш тото  Wink

Mr. Green Аз скоро спечелих 2 лв. от бинго милиони, ама ги дадох на колегата да си купи билет с уговорката, че който от нас спечели дели с другите... е, с двата лева си останахме, утре ще пробвам онова Лото нещо си  Whistling

Мале кифличките с мармалад изтекоха, още преди да ги сложа да се пекат  hahaha

# 1 152
Не съм впечатлена от това шоу. Нито водещия, нито журито ... нищо не можа да ме задържи.
Гледам "Ритни камбанката с финес".

# 1 153
  • някъде ... тук ...
Не ни задържа и нас това ново шоу. Ни сме на ТопГиър. После, ако позволят мъжете, минаваме на Мастършеф...

Ще се планира някоя Испания. Много сте заразителни със снимките  Simple Smile

# 1 154
Осмичка, не ги хванах Елен и Алфредо, но него скоро го гледах в някакъв клип, не знам дали не беше реклама, с няколко танцьора на народни танци и точно си мислех, че Алфредо не може да ги изпълни добре. Не ми хареса. Сега не знам как е бил, ще го гледам в нет-а като го качат.

Общи условия

Активация на акаунт