Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 059
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Белинда, хареса ли ти странния филм?

Ти шегуваш ли се? Щото аз се пошегувах, че ще го тегля онзи за пича с присадения пенис Laughing Гледах Игрите на глада, първата част. Бива, ама няма да го гледам втори път. Малко не му схванах идеята, иначе беше интересен що годе.

# 1 156
За момент помислих, че наистина ще го гледаш.  Blush
Хайде още някой освен Джой да се прежали.

# 1 157
  • Пловдив
Благодаря, не искам. Хич не обичам корейски филми от този тип Simple Smile

# 1 158
Мале, май прецаках лаптопа на зет ми, ще ме усмъртят.  Не се стартира, а пише, че стартъп рипеър-а из чекинг дъ систем фор проблем. Аууууууууууу   Confused

# 1 159
Здраствуйте  Laughing
Прибрах се в нас. Съмнения за объркан термин, защото дори няма наченки на родова дейност, ама никаква. Искаха да седя 5 дена в патологична.Отказах. В понеделник ще ме приемат. Моя.доктор каза, че при нулева родова дейност и агресивна индукция ще си докарам много шевове. Реших да изчакам, понеделник не е кой знае колко далеч, пък и ще имате още шанс на залаганията  Joy

# 1 160
Здраствуйте  Laughing
Прибрах се в нас. Съмнения за объркан термин, защото дори няма наченки на родова дейност, ама никаква. Искаха да седя 5 дена в патологична.Отказах. В понеделник ще ме приемат. Моя.доктор каза, че при нулева родова дейност и агресивна индукция ще си докарам много шевове. Реших да изчакам, понеделник не е кой знае колко далеч, пък и ще имате още шанс на залаганията  Joy
Еее, Жади хем се радвам ,че ще си при нас във форума ,хем ме  е яд ,че моят залог за утре изгърмя  Mr. Green Пък и знам ,че и ти вече нямаш търпение за срещата с малкия човек Simple Smile

# 1 161
Здраствуйте  Laughing
Прибрах се в нас. Съмнения за объркан термин, защото дори няма наченки на родова дейност, ама никаква.

Аз нали ти казах датата, защо си губиш времето?   Mr. Green

# 1 162
Ние толкова да чакаме, а те да са ти объркали термина  Mr. Green Crossing Arms

# 1 163
Мислех да. му кажа "докторе, момичетата в темата казаха след 12"  Naughty

Аз да си призная, толкова ме хвана шубето, че като ми каза за понеделник си отдъхнах  Blush

# 1 164
Белла, а кога ти е терминът?

Уф, оправи се пущината.  Tired

# 1 165
Мислех да. му кажа "докторе, момичетата в темата казаха след 12"  Naughty

Аз да си призная, толкова ме хвана шубето, че като ми каза за понеделник си отдъхнах  Blush
Ти пък! Защо те хвана шубето?

# 1 166
Ех, Жади, сигурно си разочарована. Как може да се обърка термин?

# 1 167
  • Euskal Herria
Янтре, една съфорумка от Пловдив пише, че котката й е родила и иска да раздадат котенцата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761541.30330;topicrefid=20

Белла, ще почакаш, ние ще ти правим компания. Сега къде те оставиха - у баба ти или у вас?

# 1 168

Ами той по принцип не може да се изчисли с абсолютна точност. Може да варира с няколко дни.

# 1 169

С 2-3 седмици разлика не е трудно да сбъркат. При мен поне и двата пъти така беше, в двете посоки.

Общи условия

Активация на акаунт