Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 750
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 350

Очилата. Една очна лекарка ми беше казала преди години - като започнеш да отдалечаваш вестника, за да прочетеш написаното, значи остаряваш  newsm78 Ми аз пък отдавна не чета вестници Wink

Кажи ѝ на тази лекарка, че дъщеря ми има 3.5 диоптъра далекогледство открит в първи клас. Моето далекогледство го откриха в осми клас, сигурно съм го имала и по-рано. За толкова години се е увеличило съвсем малко и то защото се мъчех да чета без очила. На дъщеря ми не се променя, въпреки че казаха, че в пуберитета ще намалее или изчезне. Тя пък от повече от година изобщо не слага очила и се справя някак си и без тях, при това твърди, че не ѝ е проблем.

# 1 351
  • София
Аз мне харесвам чанти,но вижте за шаловете може да се каже доста  smile3508 имам към стотина броя.

# 1 352
Преди години за сватбата на братовчедка ми видях покана за Трошка Бурдиняшка Simple Smile Това звучи и малко благородническо Simple Smile

# 1 353
  • Бургас
В яслата на дъщеря ми има Анджела-Мерилин. понеже Ванини търсеше име с А,та го предлагам  Whistling

Карамфила Трънкова -работи в пощата в БС и събира парите за тока.

# 1 354
Чайка Бележкова е нотариус от София. Имаше един дългогодишен директор на хотел Черно море (неотдавна почина), който се казваше Кочо Мучев.

# 1 355
  • София
Имаше и един господин Гъзибаров, а секретарката му се казваше Куроедова  Laughing

# 1 356
  • София
Ох бе, Онна Joy

# 1 357
  • София
На моя мъж фамилията е Галибардов,разбира се почетно сменена от свекър ми някога.Иначе имаме Брияна в детската на малкия.

# 1 358
  • София
Ти знаеш ли че като прочетох табелките на вратите и се врътнах и излязох пред сградата да се нахиля на спокойствие и после се върнах да вършим работа Sunglasses

# 1 359
  • София
Онна, това било някакъв майтап, не може да е истина просто...НЕ МОЖЕ!!! Joy

# 1 360
  • София
Сега се сетих буйчо ми бил войник някога в Грудово и бил наел стая при едно семейство.Баба завързали контакт и си пишели писма,обаче фамилията им Пичеви и дядо все й викал абе пиши Пинчеви каква е тая фамилия сгрешена ще да е,да ма си била вярна. Joy

# 1 361
Да ви кажа, не знаех, че има такова разнообразие при чантите...Аз нали съм от такова поколение - като си харесаш една, цял живот я влачиш...

Joy

Много рошави тез чанти.  Naughty

Mи те тия от естествен косъм са така.  Flutter

# 1 362
  • София
Не е бе, истина си е. Преди 10-12 години е случката. Мъжът ми имаше бизнес отношения с тях и ме беше пратил за един документи, ама не ме беше предупредил гаднярът му с гадняр как се казват.... После ми каза, че той вече им бил свикнал на имената, та забравил да ми спомене. Забравил той.... нарочно го беше направил, знам си

Може и да съм ги разменила обаче.... господина да е Куроедов, пък секретарката Гъзибарова newsm78 Ще го питам довечера и ще уточня тази подробност

# 1 363
  • Sofia
Ухааааа,к'ви чантоносци  Mr. Green.МноУ провиснали и космати Crazy Естестсвеност hahaha
Не е много успешен маркетинг тая презентация,'ич не загледах чантите  Whistling

# 1 364
  • София
Чайка Бележкова е нотариус от София.
И синът й е нотариус - Красимир Бележков. И винаги ми е смешно, като го прочета, защото се сещам за майка му.

Общи условия

Активация на акаунт