Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 767
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Тонка, нали ти търсеше разни намаления на ранички? Ориндж са ударили една разпродажба, ако нещо ти хване окото.
Ами сега, много ти благодаря! Нахвърлих се като обезумяла да разглеждам раниците, но нищо не ми хвана окото. Големи шарении. И няма намалени от скъпите. Примерно от 220 лв на около 100-ина лв, както миналата година. Тогава очите ми останаха в 2-3 раници. Що не купих тогава.  Crazy

# 1 336
Да кажа, че прочетох темата за хотел без деца.
Ми пък ... размечтах се  Blush
Не си сама,сестро !

Амин!

Палавници  Laughing
Аз чанти не видОх  Whistling

# 1 337
  • Варна
Не смея да отворя да видя чантите. Ще вземе да излезе в хисторито и ще трябва да давам обяснения.  Crazy

# 1 338
  • Euskal Herria
Хм, друго си е човек да е в крак с модните тенденции при чантите... Само да не се изпокараме за някоя  Joy

Онна, аз съм така. С лещи съм, но напоследък се улавям, че при четене или взиране в нещо наблизо, трябва малко да отдръпна книгата или предмета.
 Ех, доживях го тоя момент `начи. Първата лекарка, която ми предписа очилата, ми рече, че при редовно носене на 47 години ще ги махна. Ей го - то не останало  Joy. Направо ще съм медицинско чудо, ако стане.

# 1 339
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да ви кажа, не знаех, че има такова разнообразие при чантите...Аз нали съм от такова поколение - като си харесаш една, цял живот я влачиш...

Тонка, благодаря за тая смехория с имената, много си харесах. Стихия Балканска е просто фантазия!Чайка Бележкова я познавам лично, нотариус е. А моя приятелка имаше съученичка Афродита Кръчмарска. Аз пък имах съученик Раковски Лашев.

Връщам се пак да им се порадвам. На имената.

Златохрист Месаров
Дойничка Многознаева

Тези като че ли най ме грабнаха . А Джанка Таралингова звучи като музика, харесва ми.

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 14:09 от svetal4o27

# 1 340
Много рошави тез чанти.  Naughty

# 1 341
  • София
Да ви кажа, не знаех, че има такова разнообразие при чантите...Аз нали съм от такова поколение - като си харесаш една, цял живот я влачиш...

Joy

# 1 342

Joy
Гледах, гледах, по-убава от моята не видех Laughing

# 1 343
  • Euskal Herria
За имената - имахме един Дейвид Бухалов; Антъни и Джесика Гаргови. Сега нали вече няма ограничения за избиране на име...

# 1 344
Аз знам много деца с имена като Франсис, Джаки, Ивън и т.н. Между другото в моя клас по време на далечния соц имаше Норман и Робърт. Аз също не съм с българско име.

# 1 345
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
За имената - имахме един Дейвид Бухалов; Антъни и Джесика Гаргови. Сега нали вече няма ограничения за избиране на име...

Сега няма, да. Ама то и преди май не е имало, като гледам...
А много се говореше преди за някакви списъци и как не давали да си кръстиш детето, както искаш. Аз лично и двата пъти като раждах, не съм виждала никакви списъци и именници, но сега съм на мнение, че не е лошо да има.
Може би от Комитета за закрила на детето или някаква такава организация да се погрижи, щото децата един ден да не се срамуват да си кажат името и да се потискат и комплексират заради глупостта на родителите си.
Преди години една приятелка детска учителкасе изумяваше, че групите в ДГ се пълнят с Касандри и че се страхува, че синът й ще й доведе един ден някоя от тях за снаха  Joy Joy А когато аз раждах, на съседното легло жената упорито искаше да си кръсти детето Гленкора и даже дойде психолог от болницата да я разубеждава, че детето й вероятно няма да се чувства добре с това име сред Десислави, Албени, Биляни, Димани, и пр. - тогава бяха модерни такива имена. Но жената настоя и това Гленкорче някъде обяснява сигурно сега как мама е гледала един сериал и ...

# 1 346
  • София
Чантите  hahaha
Имената  hahaha
Голям смях днес в темата.  Hug
Баба има приятелка Ябълка Крушева.

# 1 347

Сега няма, да. Ама то и преди май не е имало, като гледам...
А много се говореше преди за някакви списъци и как не давали да си кръстиш детето, както искаш.

Имаше и списъци, и ограничения. Списъкът го показваха ако проявиш желание да кръстиш детето си с име, което не е "българско". В кавички, защото голяма част от разрешените имена са всъщност руски, гръцки и т.н. Имаше и някакви безумни разрешени имена (напр. Владилен, Октербек), в това интервю се споменават.
http://www.epochtimes-bg.com/2006-01/2006-08-09_02.htm

# 1 348
  • София
Списъците може би и кампанийно са ги вадили. Сестра ми, която е по-голяма е кръстена безпроблемно с френско име. За мен е можело да е извънсписъчно само ако е руско

# 1 349
Eeee, не!
Добре, че бях сама като реших да видя чантите.
Аз, като виден техен почитател, не можах да се сдържа!
Пък то какво се оказа.
Но се разсеях и нито една чанта не видях. Пък вие и раници сте си избрали Wink
Имената ... трябва да се дават награди на тези, които са измислили най-доброто попадение.
Очилата. Една очна лекарка ми беше казала преди години - като започнеш да отдалечаваш вестника, за да прочетеш написаното, значи остаряваш  newsm78 Ми аз пък отдавна не чета вестници Wink

Общи условия

Активация на акаунт