Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 691
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Яна много е красиво,прекрасни снимки. HugИ аз така виж моторист да беше да се замислиш Twisted Evil

# 1 396
 Joy Ами ако вземе да ми открадне някоя бг мама  Close не, че няма скоростно да го върне ама...  Mr. Green

# 1 397
  • София
Не бой се те само си говорят все пак всички имаме найшкрасивите и верни мъже знаеш  Close

# 1 398
Искам в Сарагоса!
Много хубави снимки Яна.
Бела, Апостол ми харесва и галеното Тото ми харесва.
Сега си те представих разярена за някоя негова беля как крещиш с цяло гърло АПОСТОЛЕЕЕЕ  Hug.
Ще ти се случи, нищо че сега може и да не ти се вярва.

# 1 399
Не бой се те само си говорят все пак всички имаме найшкрасивите и верни мъже знаеш  Close

Красиви, верни, работещи по 12 часа, но намиращи по 5 часа след работа да си играят с децата, винаги на празник с мечтания подарък и букет от 100 червени рози. Ако дори след 25 г. нещо от изброеното куца- развод!  Naughty

# 1 400

Бела, Апостол ми харесва и галеното Тото ми харесва.
Сега си те представих разярена за някоя негова беля как крещиш с цяло гърло АПОСТОЛЕЕЕЕ  Hug.
Ще ти се случи, нищо че сега може и да не ти се вярва.

и ако вкъщи си представям и на свекъра реакцията  Joy

# 1 401
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета! Сега правя останалите албуми от Сарагоса. После ще се прехвърля на Паис Баско, малко от Кантабрия...
Красиви, верни, работещи по 12 часа, но намиращи по 5 часа след работа да си играят с децата, винаги на празник с мечтания подарък и букет от 100 червени рози. Ако дори след 25 г. нещо от изброеното куца- развод!  Naughty
Допълвам - активно помагат в домакинството - чистене, пране, готвене, ремонти и винаги на разположение и за изпълнение на съпружеските си задължения (някои може и стил Нюанси, разкрепостени)  Joy Joy Joy

# 1 402
Ооо, споко, ако живеете заедно, той и нея до там ще докара в някакъв момент.
Аз на моя като му кажа ГЕОРГИ и вече знае, че е сгафил, а иначе много ми харесва името му, но го ползвам за официално повече Simple Smile. Иначе е Гуги, но май вече не иска да му казваме така.

# 1 403
Точно така, Яна  Joy
Ето това портрета на средностатистическия мъж във форумма  Mr. Green

# 1 404
Ооо, споко, ако живеете заедно, той и нея до там ще докара в някакъв момент.
Аз на моя като му кажа ГЕОРГИ и вече знае, че е сгафил, а иначе много ми харесфа името му, но го ползвам за официално повече Simple Smile. Иначе е Гуги, но май вече не иска да му казваме така.

Даун, не ме разбра   Hug свекър ми е Апостол. И като се извикам ще има и двамата да гледат 3в1  Shocked

# 1 405
Благодаря, момичета! Сега правя останалите албуми от Сарагоса. После ще се прехвърля на Паис Баско, малко от Кантабрия...
Красиви, верни, работещи по 12 часа, но намиращи по 5 часа след работа да си играят с децата, винаги на празник с мечтания подарък и букет от 100 червени рози. Ако дори след 25 г. нещо от изброеното куца- развод!  Naughty
Допълвам - активно помагат в домакинството - чистене, пране, готвене, ремонти и винаги на разположение и за изпълнение на съпружеските си задължения (някои може и стил Нюанси, разкрепостени)  Joy Joy Joy
Изпреварила си ме с допълването Simple Smile И още има ,но не ми се подхваща направо  Mr. Green

# 1 406
Яна, много харесвам всички снимки, които показваш!  bouquet

Не мисля, че някой във форума вярва, че има толкова перфектни и съвършени мъже. Освен ако не е току-що регистриран. Grinning

# 1 407
За стотен път питам, някоя от вас дали има проблем със спел чека. Току що си редактирах безумна грешка, защото я видях.
проблемът ми е, че мога да пиша на кирилица, но не ми работи спел чек на нея и всичко ми подчертава, а не съм перфектна и ме мързи да си чета постовете повторно.
Кажете как да си оправя проблема, ако никой не е имал подобен проблем ще тормозя модераторите.
Бела, сега те разбрах, а и си го представих. И баща ми леко се шашкаше в началото, а майка ми бързо усвои лекото изтъняване на гласа като го кара да направи нещо.

# 1 408
За стотен път питам, някоя от вас дали има проблем със спел чека. Току що си редактирах безумна грешка, защото я видях.
проблемът ми е, че мога да пиша на кирилица, но не ми работи спел чек на нея и всичко ми подчертава, а не съм перфектна и ме мързи да си чета постовете повторно.
Кажете как да си оправя проблема, ако никой не е имал подобен проблем ще тормозя модераторите.
При мен пък го няма от няколко дни изобщо  Thinking

# 1 409
 Изписали сте света пак. Някой да направи резюме ако може?
Бела роди ли? Жаки върна ли се от странство? цнимки някаъде да са пускани в мое отсъствие? ако ,да моля страницата и потребителя да се опоменат.
Аз искам да кажа, че смнениха времето при нас и сега ставам с час по-рано, а аз ставам в 5 всяка сутрин и тази седмица няма край и съм парцал. Чакам снетърпение петък да се нашия Laughing с маргарити.

Общи условия

Активация на акаунт