Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 537
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 590
Благодаря ви, момичета!
Ще прегледам обстойно коментарите ви и ще реша!   bouquet

И на мен ми е интересно предаването за готвачите.
Ама много строги тия от журито. И едно сериозни винаги...  ooooh! Все едно ще те убиват.  Crazy

# 1 591
  • София
24 kitchen и Рудолф - обожавам го този готвач!

# 1 592
И на мен ми е интересно предаването за готвачите.
Ама много строги тия от журито. И едно сериозни винаги...  ooooh! Все едно ще те убиват.  Crazy

Ама как се сдържат, признавам им го.
Има една, като започне да си презентира ястията - как слънцето ги обграждало, вляла не знам си кви емоции и искала да покаже хармонията на не знам кое си и направо падам от смях    Laughing

А те едни сдържани и сериозни  Twisted Evil

# 1 593
Мамче, да е жив и здрав синът ти!
Утро, аз съм за първата книга, актуална е за мен, като майка на девойка, бих я прочела с интерес, и бих се опитала да я пласирам на Мими. Не чете това дете, всщност чете, но не с удоволствие.
Всичко задължително по списъците за съвответния клас, ама сама да изяви желания не. Изключение е книга на онзи влогъра, дето си поръча и прочете, а преди биграфията на някакво лапе певец в група ли що ли.
Така искам да открие книгите! На нейните години бях редовна в библиотеката, е четях леки романи на 15, Даниел Стийл, Нора Робъртс, Джаки Колинс и подобни, понякога и приключенски.
Вечер си предствях как ще стане някакво чудо и животът ми ще стане хубав и цветен, непрестанно мечтаех. Нямаше интернет, нито кой знае какво по двата канала, книгите бяха единственото средство, чрез което можех да пътешествам:)
А Мими- нула отношение! Блазе ви за четящите деца и то момчета!

# 1 594
  • София
Утро, аз бих прочела и двете книги с удоволствие. Но може би по-удачно е да участваш с фентазито Thinking

Веси, Азимов на мен ми се струва много сериозен автор. За 10-годишен няма ли да е тежък? Мислех си дали Стругацки няма да му допаднат?

# 1 595
Утро, а опитвала ли си да се свържеш с издатели?
Може би мнението тук няма да тежи особено много, щом става въпрос за конкурс. Мисля, че специалист трябва да те консултира.  Peace Успех.  
Честит рожденик, Мамче!   bouquet

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 11:15 от Ами сега

# 1 596
  • някъде ... тук ...
Мамче, честит ви рожденик!  bouquet
Весел празник!

Утро, и аз мисля като Лиляна Peace
А и конкурсът е на БНТ - мисля, че сериозните теми ще са по-предпочитани Thinking

Големият чете Пърси Джаксън, Юлисес Мур и подобни. Дребният хич не иска да чете. Прочете няколко Дръндьо, после уж му хареса Чарли и шоколадовата фабрика, но още не я е довършил.

# 1 597
  • София
Честито на детенцето на Мамче Hug

Видях въпроса на Утро и отговорът ми е, че не мога да дам отговор Rolling Eyes То не опира само до тематика...Едната може да е супер актуална, но слаба, другата не чак толкова актуална, но интересно и добре поднесена...Не бих мога да изразя мнение само така, по схема на сюжета Confused Не можеш ли да пратиш и двете? Ако има ограничение, едната с твоето си име, другата с псевдоним?

Я, то било петък, 13-ти Grinning

# 1 598
  • sofia
Она, серията за роботите? От разказите има много завладяващи. А "Краят на вечността" е любима на мъжа ми.
Честно казано, аз съм (бях, де) всеядно четящо, но фантастиката винаги съм я пренебрегвала. На дърти години се зарибих и може и да не преценявам правилно кое подходящо.

# 1 599
Искам да кажа, че за първи път влязах в конфликт с потребител на форума  Joy. Не знам как се получи, но някак си пак и отговарям. До сега винаги съм игнорирала, ама явно ми е дошъл момента, а и не търсих конфликт. Просто задавах въпроси.

# 1 600
Искам да кажа, че за първи път влязах в конфликт с потребител на форума  Joy. Не знам как се получи, но някак си пак и отговарям. До сега винаги съм игнорирала, ама явно ми е дошъл момента, а и не търсих конфликт. Просто задавах въпроси.

Случва се. Някои потребители сами си го търсят конфликта.  Embarassed

Ако има ограничение, едната с твоето си име, другата с псевдоним?

Хехе, belinda! Да не си юрист, че такива заобикалки ти идват на ум?! Хитро, но едва ли ще мине тоя номер - искат и снимка.  Laughing

# 1 601
  • София
Че какво...аз имам снимки, на които не приличам на себе си hahaha

# 1 602
И аз имам такива, но не ми се ще да ме дисквалифицират заради подобно своеволие! Аз съм юрист и спазвам правилата винаги!!!  Peace

# 1 603
  • София
Утро, пошегувах се Simple Smile Мислех, че е очевидно.

# 1 604
  • Ямбол
Искам да кажа, че за първи път влязах в конфликт с потребител на форума  Joy. Не знам как се получи, но някак си пак и отговарям. До сега винаги съм игнорирала, ама явно ми е дошъл момента, а и не търсих конфликт. Просто задавах въпроси.
Понеже станах свидетел на този конфликт, то искам да ти кажа, че и аз не разбрах целта на въпросите ти. Побързах да ти отговоря в умерен тон, понеже виждам, че другият потребител набра скорост, но ти не спря да питаш за нещо, което го няма, т.е. нямаме драма.
Но това изобщо не е конфликт, това си е най-обикновено разминаване в разбирането на отсрещния. Т.е. не се бутай в А група, като си още далече от нея Wink

Общи условия

Активация на акаунт