Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 707
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 800
Я ти кажи колко гофрети излизат от рецептата на мъжа ти?

# 1 801
Мър, стана ми топличко и уютно, докато те четях. Та чак ти завидях.

# 1 802
  • В Космоса
Down Under, че колко му е да си изработите едно такова? Grinning

Джули, дааа, и аз си имам рибка. Heart Eyes

vanini*,  Hug. Точно това е ритането, наподобява бълбукане, притреперване... Джули, да, хълцанетоооо. Grinning

# 1 803
  • Пловдив
Я ти кажи колко гофрети излизат от рецептата на мъжа ти?
Десетина, до 12, зависи щедро дебели ли ги прави или тънки.

Да подчертая - рецептата е моя. Той само я изпълнява. Аз го научих да прави гофрети. Като се родиха децата Simple Smile

# 1 804
Мър, ех, че уют, хич не съжалявай, нАуката няма да избяга, а тези мигове са безценни.
Трябва и аз да почна някаква диета, хайде да не е точно диета, но прочистване, буквално се усещам затлачена. Тук нали имаме диетуващи, кой докъде я докара и ефект има ли, да знам да се хващам ли на хорото. По спомени Тонка почна, Белинда, ама нейното му се струва брутално, друг? Поне 5 кила искам да махна, всичко е на задника и корема, как грам цица не налях, но пък за сметка на това първо от там свалям Close

# 1 805

vanini*,  Hug. Точно това е ритането, наподобява бълбукане, притреперване... Джули, да, хълцанетоооо. Grinning

А, не! Стара съм вече, ще се радвам на чужди и на внуци Simple Smile

# 1 806
За завиждане съм си, признавам си  Embarassed

Джули, аз от понеделник започвам, както си трябва - режим и спорт. Ама режима е т.нар. от теб брутален на Белинда  Laughing Мен само ми е зор какво месо ще ям - сьомга, скумрия, свинско (чисто обаче, не вратните пържоли), защото от пилешко ми се повдига, толкова е гадно  Stop Телешко хубаво не намирам.... горкото аз, горкото аз, а като ви кажа, че и риба не обичам съвсем ще го подкарам на зеленчуци, ама тогава ще извадя адската фигура  Laughing

В тази връзка, belinda - фитнеса започва от понеделник  Wink

# 1 807
Явно не съм дорасла аз. За прочистване пиша, а току що си отрязах един бусмак баница Embarassed Нинка, и на мен десетина гофрети ми станаха, не помня бройката, тъй като още при печене омотах три.

# 1 808
Явно не съм дорасла аз. За прочистване пиша, а току що си отрязах един бусмак баница Embarassed

Е нищо де, те по традиция диетите започват от понеделник  Laughing Иначе гледам, че има разни детокс истории със зелени смутита, примерно, ама аз тези смутита ги правя за закуска и не знам какъв е принципа на въпросния детокс, но може да им хвърлиш око.

# 1 809
  • В Космоса

А, не! Стара съм вече, ще се радвам на чужди и на внуци Simple Smile

Че колко да си стара, ама и така става, де. Simple Smile

# 1 810
На мен все ми завиждат в офиса, че ям каквото си поискам и пак съм слаба.
Как да им обясня, че не  е добре - не спя, непрекъснато съм кълбо от нерви, но и не ям сладко де.
На почти 40 съм. Знам, че някои хора започват на толкова, но след като съм минала през памперсите не ми се връща към тях, а и няма с кой  Grinning.

# 1 811
И нервна да съм и весела да съм, все на ядене ме избива, много рядко ми присяда, пусто да опустее. В тази тема стари няма - всички сме млади и лепи Naughty

# 1 812
И аз се присъединявам към мързелуващите днес. Тук вали дъжд и е гадно, грозно. ММ след малко отива на работа, а аз си прегръщам компютъра, вземам си котчицата и се отдавам на сериали.

Много сладки са ви спящите принцеси, да са ви здрави!

# 1 813
И аз се присъединявам към мързелуващите днес. Тук вали дъжд и е гадно, грозно. ММ след малко отива на работа, а аз си прегръщам компютъра, вземам си котчицата и се отдавам на сериали.

Много сладки са ви спящите принцеси, да са ви здрави!

Много сладко ми прозвуча това за котчицата Simple Smile

# 1 814
Даунче, моята котчица най-обича да има някой в леглото и тя да е отгоре му. Най-щастливият и период беше след като ме оперираха и лежах няколко седмици. Като тръгнах на работа ми се разсърди Grinning

Общи условия

Активация на акаунт