Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 483
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 920
 Joy midnightStar все си мисля, че ще е всяко чудо за три дни, но добре че хареса точно Мики, че другите Дисни герои не ги виждам толкова масовизирани на аксесоари и щяхме да се видим в чудо, ако си беше харесала Гуфи или Доналд, примерно.

# 1 921
  • Ямбол
Добро утро,
Днес било световен ден на потребителя.

# 1 922
  • София
Харесват го да чаровен е.Ние скоро бяхме на едно момиченце на рожден ден и й купих една червена блуза с един седнал Маус отпред ,но цяла ярка апликация.Веднага я облече много й хареса.

# 1 923
Добро утро!
Днес се чудя ден на потребителите или ден на съня да празнувам

# 1 924
А утре на какво е ден? Rolling Eyes

# 1 925
# 1 926
Утре е Деня на Киселото събуждане в понеделник сутрин.

От шест съм на крак. Рапорт- сготвено, изпрано, простряно, тренирано, сега чакам да се чисти..... И вече ми се спиииии. А ми се щеше и едни мъфини с течен шоколад да врътна.

# 1 927
Добро утро.
Съседите ми явно ги няма от дни, защото горе трети ден се вихри тийн - купон с елементи на тотално изперкване, от кукуригане и имитиране на всякакъв род птици и животни, до неистови писъци на девойка в оргазъм, която де факто ме събуди преди малко.
Кво да ги правиш Simple Smile

# 1 928
Даун, дочака ли купонджията:)
Той се прибра по-рано и разочарован. Аз съм леко объркана как да реагирам. Каза, че повечето се оттеглили и пушили трева ooooh!. А родителите са били там. Няма как да не са усетили, чвно за тях няма проблем.
Поговорихме, казах му, че ако иска да опита бих предпочела да е пред мен и в сигурна среда. Каза, че не го вълнува и че и кокаин имало в училището.
Много ме достраша.
Говорим свободно, и това ме успокоява донякъде, но не мога да го отглеждам под похлупак.

# 1 929
  • София
Касита работа за цял ден си отхвърлила,браво де да имах твоята енергия.Мързи ме да изведа детето даже,но иначе ще ми се изсипе на главата  неговата енергия Close

# 1 930
Понеделниците никой не ги обича.  Whistling

Разбрах какво означава апитерапия от линка на Лили. Добре звучи.

# 1 931
Деца и аз не водя навън. След малко ще минат да ги вземат за приятен неделен обед у една съседка.
После ще дописват домашни.

# 1 932
Пушил съм трева  на 20.  Пробвал съм по-скоро, не съм пушил редовно.
Не е болка за умиране, не съм се пристрастил, не ми е мойто това.

# 1 933
  • Ямбол
Понеделниците никой не ги обича.  Whistling

Разбрах какво означава апитерапия от линка на Лили. Добре звучи.
Какво значи?
А в понеделник имам 7 часа плюс един за консултации.

# 1 934
  • София
Няма кой да го вземе за жалост иначе го давам.За трева пуша и сега ,когато има.Но не ми е някаква фикс идея да е постоянно.Разтоварва ме.Другите видове не ползвам отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт