Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 541
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 935
Апитерапия- лечение с пчелни продукти: мед, цветен прашец, пчелно млечице, прополис, восък и пчелна отрова.

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 10:27 от Анонимен

# 1 936
Няма кой да го вземе за жалост иначе го давам.За трева пуша и сега ,когато има.Но не ми е някаква фикс идея да е постоянно.Разтоварва ме.Другите видове не ползвам отдавна.
Не вярвам да има много хора, които да не са пробвали, притеснява ме, че родителите са били ок с това, чужди деца да "пробват", докато са им били поверени.
Ако синът ми направи купон, аз не бих го позволила.
На ясно съм, че ги делят само няколко години от пълнолетието, но до тогава искам да е в по-сигурна среда. Знам че е почти невъзможно  Confused

# 1 937
  • София
Сложно е много,следваш това,което ти смяташ за правилно и как го усещаш,детето то си го познаваш най-добре.щом има комуникация между вас е чудесно. Hug

# 1 938
Аритерапия- лечение с пчелни продукти: мед, цветен прашец, пчелно млечице, прополис, восък и пчелна отрова.
Апи-май се именуваше.

# 1 939
Правилно, Джули. Моя грешка. Embarassed

# 1 940
Това е чудесно Даун, че говорите и споделя. Притеснения винаги има, но доверието е огромен плюс, дано сте все така.

# 1 941
  • Ланкър, планините Овнерог
Току що гледах този клип и ми стана драго на душата

# 1 942
  • Sofia
Току що гледах този клип и ми стана драго на душата

Григо е пич  Hug.Гледахме целия мач ние. Спортсменска игра и поведение и на двамата, и на Григор, и на Роджер  Peace

# 1 943
  • Ямбол
Нищо не разбирам от тенис и изобщо не се вълнувам за този Григор.

А за терапията с пчелни продукти - тази година ми се получи засега. Пием прополисови капки и дотук не сме боледували. Хапваме и мед понякога.

# 1 944
Аз съм си изключила подписите и нищо не виждам. Simple Smile

Тази сутрин над 5пъти спира тока, горкият ми компютър как издържа не знам.

# 1 945
Нищо не разбирам от тенис и изобщо не се вълнувам за този Григор.

А за терапията с пчелни продукти - тази година ми се получи засега. Пием прополисови капки и дотук не сме боледували. Хапваме и мед понякога.

Най-накрая някой друг, който не припада по тенис, и в частност по този Григор.

# 1 946
  • Euskal Herria
Добро утро/Добър ден! Продължава да си вали, толкова е мрачно, като че ли сега ще се стъмва.
От спортовете - гледам само и единствено състезанията от Формула 1. От вчера почна новия сезон, дано да е интересен. Цялата фамилия сме фенове на този спорт.
Отивам да правя палачинки и после се отдавам на мързелуване.

# 1 947
Ооо, темата се е събудила!
Така съм свикнала с вас, че снощи ми беше много празно.
Вчера си преинсталирах телефона. В резултат от това още търся начин да си върна стария, познат облик. И на първо място искам по-дребни икони.
Освен това, компа се озова на земята. След съобщението, че не намира операционна система, днес нямам spell check и клавиша 'М' нещо не работи добре. Както и стрелките. Е, няма да направя 2048 на трудното ниво Sad
Хубаво денят започна със слънце, ама за кратко. След пране на пердета и др.под. занимания, сега се чудя какъв цвят лак да си сложа за утре  newsm78
Новата ми седмица ще започне с посещение на зъболекар.
Вие с какво се занимавате?

# 1 948
  • Ямбол
Аз ще правя гофрети.
Решавахме задачи досега с малката, че другата седмица смятам да я пробвам на европейското кенгуру.
Справя се, но може още.

# 1 949
  • София
И аз имам някакъв нов ъпдейт,но първо ще питам мъжът ми дали да го пускам,след миналия нямаше проблем ,но знам ли.Аз също не отбирам нищо от тенис,непонятно ми е как се правят точки всичкоо.АЗ мисля след час да сложа детето да спи и д апия едно кафе на спокойствие тук с вас GrinningИначе корема ме боли.

Общи условия

Активация на акаунт