Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 462
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 965
Европейското кенгуру не е ли от втори клас?

От първи клас е.

# 1 966
  • София
Днес е "моят" ден от март- ако се чудите откъде дойде това симпатично време Grinning
У нас - палачинки с шоколад, цяла сутрин в парка с колелото, рибка с бира за обяд и сега сме се опнали всички да спим, само пубера се стяга да излиза с гаджето.
Даун - и при сина ми на едно гости с преспиване е имало трева, не знам как, за бога, родителите не са разбрали. Снощи беше канен със същата компания момчета с преспиване, но без родители. Сори, ама няма как да стане това. Аз ли съм някакъв последен динозавър, не знам, но не мога да си го представя. Заминали родителите за уикенда, още от петък, оставили 14-годишния сам у дома, че и му разрешили да покани момчетата в събота. Егати странното ми стана като говорих с майката. Те, вика, са много добри момчета ... Абе мани ти добри, дребни пубери са!

# 1 967
И аз съм оставала сама от 14годишна и то със сестра ми за по 1-2дни, но просто се е налагало.
Никой не сме канили в това време, имахме ясни инструкции и не се е разбирало изобщо, че няма човек в къщи.
Това ходене обаче по гости без родители на тази възраст си крие и рискове.

# 1 968
Заложилите на 16 и 17 още имат шанс  Mr. Green
В салона голям смях пада. Викам на фризьора "така като ме познаваш дали утре ще вляза без да съм боядисана?" и другите изпопадаха от смях. Ми така де аз все още съм жена  Crossing Arms

# 1 969
Аз изпратих мъжа на работа и ще готвя леща и фъдж/фъч (идея нямам как се пише). После и аз малко разкрасителни процедури и мързел...

# 1 970
Днес съм обещала сладък салам, и след малко запретвам ръкави. Страхотен десерт! Но въпреки това няма да ме изкуши и да си зарежа диетата. Волята ми е бетон! Поне засега. Но и не се оплаквам- днес съм на телешко.

# 1 971
Бърди, и аз на парти без родители не бих го пуснала, но това беше с родители.
Аз, трева надушвам от километър. Не ми е чсно как не са ги усетили, или ми е ясно, че не им е пукало.

# 1 972
  • някъде по морето
Аз пък снощи бях на купон по женски.
Сцепихме се от танци....
 Вкъщи няма никой, чух се със студента, добре е
 ..няма да готвя...няма за кого
Пуснах си бачата на Ромео Сантос, харесах я на зумбата
Абе... Grinning

# 1 973
  • Euskal Herria
Тук си пушат трева спокойно, че даже и по улиците. Като мине някой такъв покрай мен... Когато за първи път ми казаха, че за собствена употреба можеш да имаш 1 саксия с трева, бях не втрещена, а просто не можех да приема, че това е истина. Но е вярно - в Испания притежаването и употребата на марихуана е административно нарушение, не престъпление. Според испанските закони всеки може да гледа до три стръка марихуана. Може и да си я пуши. Но ако продава – това вече е престъпление. Даже в сайта на един разсадник видях, че предлагат за продажба.  С това все още не мога да свикна, за мен поне не е нормално, но явно мисленето на хората тук е друго.
Скрит текст:
Ровейки се за информация, попаднах на тази стара статия. Ако на някой му е интересно, може да прочете:
http://e-vestnik.bg/?p=1187&cp=1

# 1 974
Няма кой да го вземе за жалост иначе го давам.За трева пуша и сега ,когато има.Но не ми е някаква фикс идея да е постоянно.Разтоварва ме.Другите видове не ползвам отдавна.
Не вярвам да има много хора, които да не са пробвали, притеснява ме, че родителите са били ок с това, чужди деца да "пробват", докато са им били поверени.
Ако синът ми направи купон, аз не бих го позволила.
На ясно съм, че ги делят само няколко години от пълнолетието, но до тогава искам да е в по-сигурна среда. Знам че е почти невъзможно  Confused

Аз. Само цигари и алкохол съм опитвала. Цигарите ги отказах много отдавна. Алкохола го тача. Не бих опитала нищо друго, защото зная, че ще ми стане лошо. Прилошава ми само от миризмата на трева. При нас още не е на дневен ред, да видим кога ще се сблъскам и аз.

# 1 975
  • Бургас
Аз също не съм пробвала. Признавам си,че ме беше страх. Каквото опитах все ми харесваше -мъже,шоколад,цигари  Laughing ,та затова реших да пропусна и марихуаната.
И от тенис нищо не разбирам. Въобще съм мани -бегай!  ooooh!

# 1 976
И аз съм пробвала на младини. Един оът ми стана много лошо, явно бяхме прекалили и от тогава не помирисвам  Mr. Green

# 1 977
  • Ямбол
Аз веднъж, като тийн, пробвах хашиш. Нищо не стана. Отдадох го на това, че мен трудно ме ловят упойки.
Повече не съм опитвала, а не е като да нямаше, особено после като студентка. Не е моят начин, мен също ме отблъсква миризмата.

# 1 978
Като студентка ти курс чак пробвах...няма такава гнус на вкус. Simple Smile не знам как може да ти харесва смрадта на нещо като кенеф в устата ти.

# 1 979
  • София
Въпрос на вкус като всичко Laughing

Общи условия

Активация на акаунт