Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 342
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Дай първо с прическата, с малкия-утре!

# 1 996
Добре, ама като седна на компютъра, че още съм в движение. Ох, ще изпусна мача  Sad

# 1 997
Сега си е в къщи и ми е спокойно Simple Smile. От утре сме си в работен режим та няма да мисля много.
Отивам да спя сега, лека на всички  Hug.

# 1 998
  • София
Лека и на теб и спокойна.

# 1 999
Лека нощ, Даун.

# 2 000
Лека, Даун  Hug

# 2 001
Пробвала съм алкохол, цигари и трева - не са за мене тия работи.
Не мога да пропуша и пропия и това си е. И до кутия на вечер съм стигала и то от келешлък и си представям, че за организма ми е било по-голям стрес от колкото да съм пушач сигурно. И съм се напивала безпаметно с гадости, но с отвращение. Е така, пак от магария.
В ежедневието си, дори и на празници не близвам. Може да им години да не съм слагала алкохол в устата си. Или най-много половин чашка вино един или два пъти за няколко години.
Концентриран алкохол не близвам.

Правих гофретите - божествено тесто, Янтре. Стават аз ядене дори само намазани с масло и поръсени с пудра захар. Божествено вкусни. Иначе ги сервирах с така, но и с добавени банани и течен шоколад и топка чист сметанов. Обрах точките.

Цвети, добре са баба и сестра ми, а децата и двете са с температура и повръщат  Mr. Green  
Ами..... тва е положението.  Laughing

Аз вероятно няма да мога да влизам вече толкова често, защото промените, за които говорех започват от днес. Ще видя как ще се организирам.
Ако на някого притрябвам за нещо - може винаги да ми напише ЛС, защото е твърде вероятно да не чета всичко.

Прегръщам ви и ви желая само здраве да е!  Hug

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 18:39 от NinoTino

# 2 002
  • София
Нино успех с промените,всичко да е както го желаете,Да разкажеш после като се наредите.  bouquet

# 2 003
  • някъде ... тук ...
Нино, късмет и успех  Hug

Вчера май закрихме ски-сезона. После на рожден ден на едно приятелче на дребния. И днес няма ставане. Голям мързел Simple Smile
Ама май трябва да ставам да готвя за вечеря  ooooh!

# 2 004
Бела, предният мач не те изроди. Този ще да е. Само не се ядосвай. Омммм!
Нино, успех с промяната на ритъма.
Гофретите по рецепта на Янтра много добри се получиха, само да не бях омазала половината къща с моят талант да правя по три неща едновременно и всяко да води до отваряне на още работа.
Надявам се детето ми да има гените на нас с мъжа ми. И двамата сме били без нужда да подражаваме на околните, за да бъдем харесвани и актуални, а после вече сме били достатъчно зрели и не ни е било интересно.

# 2 005
  • В Космоса
Нинчо, успех в начинанията! Peace Hug

Белла, честита прическа! Щом всичко е ОК вече, чакаме малкото човече. Grinning

МАЙКА ПРЕВРЪЩА КУКЛИТЕ В ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ

# 2 006
  • София
Нино   Hug бързо да свикнеш с промените и за много хубаво да са!
И моля пак за рецептата на Янтра за гофретите, а аз отивам на лов за гофретник!  Twisted Evil

# 2 007
Гофрети, както ги прави на Янтра мъжа и:
2 яйца, размер л
450мл прясно мляко
1 с.л. захар
1 пак. бакпулвер (и 9 и 10гр става)
500мл брашно
100мл олио
щипка сол
Всичко на стайна температура.

Забравих, преди първата мажа гофретника със четка с олио. После вече не.

# 2 008
  • София
 Ами сега   bouquet

# 2 009
Темата, която подхванах не е за това колко сме задръстени или отворени, а че децата ни се сблъскват с подобни неща на все по-малка възраст и ако ние, като студенти сме се въздържали, то те, може и да не успеят.
Говорите ли с децата си на тази тема и как?

На мен не ми се е налагало. Детето ми мрази цигари и алкохол. Ходи на гости само там, където съм сигурна, че няма да се сблъска с това. Тя си пада дечко още, нищо че вече ме настига по ръст. В училище им говорят много. Вкъщи просто не е дошъл момента. След някоя друга година, когато стане малко по-зряла, ще говорим повече. За сведение, в момента е информирана, знае за съществуването на "drugs", но не я интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт