Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 184
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 2 010
Децата ми са малки, но мисля, надявам се, урокът, който получиха от смъртта на баба си, ще им държи влага, преди да посегнат към първата цигара.

# 2 011
Нино, дано всичко ти потръгне, както си го мислиш. Но ще липсваш в темата

# 2 012
  • София
Момичета мисля да пробвам някаква монодиета да сваля евентуално нещо Grinningнякой правил ли е такава ?

# 2 013
Ако искаш вярвай, но точно това си мислех сега. Има тема, ще я прегледам и от утре може да се пробвам

# 2 014
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Акаша, това с куклите е страхотно! Браво на жената, че се е сетила и го е направила! Приветствам с пет ръце!

Нино, какво ще променяш, че ще липсваш. Не съм много съгласна...
Да се оправят по-бързо децата пожелавам, че аман от тия болести!

Аз "издадох" малчуганите. Страхотно си прекарахме тези три дни, голяма веселба. В някои момменти даже вече не знаем на какво точно се смеем, обаче пада лудо кикотене. Joy Joy

Белла, донесох книгата. Казвай сега как да стигне до теб - по куриер ли да я пращам, по поща ли - как?

Подлудихте ме с тези гофретници, дано се свършат вече, че едвам издържам да не рипна и аз да купя един. Ама после...ще трябва да почнем дасе търкаляме с мъжа ми. Еле пък той как умира за сладки неща...

# 2 015
  • София
Ако искаш вярвай, но точно това си мислех сега. Има тема, ще я прегледам и от утре може да се пробвам
  Hug     Проблема на мен ми е ,че не обичам кисело мляко,а в почти всички има.ще трябва да се преборя някак.Значи няма да съм сама  newsm10

# 2 016
И аз правя монодиета, тези дни писах. Засега удържам фронта. Моята приключва в четвъртък.

Куклите са много хубави!

# 2 017
  • София
Браво,не съм видяла,че си писала.Картофите как ги правиш да споделиш?Как върви има ли ефект?

# 2 018
В тази няма картофи. И по-добре, защото иначе трябва да са безсолни. Sick
Първи ден- литър прясно мляко
Втори ден- шест твърдо сварени яйца
Трети ден- 1/2 пилешко или телешко варено
Четвърти ден- 3 кофички кисело мляко
Пети ден- Зеленчуци
Шести ден- Плодове
Седми ден- Вода

И преди съм я правила и се чувствам добре. Последният път успях да сваля 3 кила. Пак е нещо.

# 2 019
Добър вечер от родна земя:)
Бела още си носи Тото, друго тепърва ще чета.
 Мими е толкова е променена за два месеца, не мога да ви опиша! По висока е от мен вече! А бюстът и е впечатляващ, надявам се да спре да расте вече, че са и се получили малко стрии. Ще и взема някакво масло да се маже. Станала е голямо момиче. Не мога да и се нарадвам.
Бройте ме и мен за моно диетата, откога ще я захващаме? 6*2*2 ли? Аз четох в темата, май Съни я прави, да каже има ли резултат.
Както и очаквах за времето, в което ни нямаше са се струпали куп неприятности, блъснаха ни мощно още от първия ден. Няма да имам време за депресия май. По- важни неща има за вършене.

# 2 020
Децата ми са малки, но мисля, надявам се, урокът, който получиха от смъртта на баба си, ще им държи влага, преди да посегнат към първата цигара.

Касита, не знам. Аз не бих се заигравала с такива уроци. Не че споря дали цигарите причиняват рак или не, но съвсем наскоро оперираха от рак приятел, който никога не е палил цигара. На 40 и малко е. Брат му миналата година чу същата диагноза, той също не пуши и никога не е пушил. За друг колега сега чух същото, и той непушач. И въобще примери такива много. Та не бих казвала: "Не пушете, защото може да се разболеете от рак.". Може да се разболеят и без това. Казвам да не пушат, защото е тъп и безмислен навик, от който на околните им миришеш на пепелник, а и струва пари. Синът ми очевидно ще е непушач, дъщеря ми засега изпитва отвращение, ще видим нататък.

Днес с няколко приятели и 5-6 броя деца ударихме голяма разходка. Навън е съвсем пролет вече, взе да се пълни и с туристи. Децата много се лигавиха и правиха плонжове в опити да ловят гълъби и патки. 
Да покажа снимка на една циганийка.  Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 18:16 от Анонимен

# 2 021
  • Ланкър, планините Овнерог

В пъти по-хубави и "живи" са след намесата на майката. Който си го може, може си го. Аз, ако ги подхвана, ще ги докарам на мумии.
Жаклин, добре завърнала се. "От вратата за краката" викаш? Ще се справите, няма как

За цигарите. Оффф, аз и баба им сме един страшен пример. За сега сме ги отвратили. Уж нямаме тайни за тези неща, Констанца е наясно, уж има акъл в главата....

# 2 022
  • София
Ох бе Цвети не мога с това мляко,кисело ще преборя ама прясно няма шанс.Аз да с еразнообразя малко,мен и 2 ме устройват не ми трябва много.Аз съм 170 и сам 58 кг. в момента.ООО Жаки,добро дошли HugЕ растат децата.ще се оправят проблемите не бой се.

# 2 023
Нино, успех с промените!

Жади, ще стискам палци утре. Всичко ще е наред, сигурна съм.

Жаки, добре дошла!

# 2 024
  • Euskal Herria
Цвети *, а това прясно мляко не може ли с нещо да се замени? За останалото - нямам проблем, ама прясно мляко слагам съвсем малко само в кафето. И ако човек се реши на тая диета, трябва ли да изключи кафето?
Жаклин, добре си се върнала на родна земя.

Общи условия

Активация на акаунт