Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 107
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 2 025
Миднайт, хич не си фен на млякото. Grinning Аз пък обичам и кисело и прясно. Затова и са ми приятни подобни режими.

Жаки, добре завърнала се!

Яна, предполагам, че можеш да замениш прясното мляко. Аз например замених яйцата, че не ги понасям. Можеш например пак с кисело да опиташ. На айрян, примерно. А кафето аз не съм спирала. Но го пия чисто или с малко мляко. Пак ще има резултат.

# 2 026
Извинете, но тазои т.нар. монодиета единственият и плюс е, че е достатъчно кратка, за да не нанесе трайни вреди на организма  Stop Изобщо не знам защо някой си е играл да разделя продуктите точно така, освен за повече тежест. Със същия успех мога да ви спретна няколко супер диети в следващите 5 минути:

1. ден - 3 кисели млека
2 ден - цял ден само на краставици - неовкусени
3 ден - (за да не припаднете съвсем) - 200-300 гр. варено месо, варено, щото при тоя режим и 1 гр. сол ще ви придаде вид на риба-балон
4 ден - само на плодове - достатъчно захар и въглехидрта, за да не припаднете в следващите 3 дена
5 ден - варени белтъци на корем
6 ден - пост и молитва, ако припаднете може да пийнете прясно мляко 0,0000001%
7 ден - вода, ако сте пили вода както трябва, няма да задържите всичката от този ден, но шанс.

... след седмица, най-много две ми се похвалете с всичките си върнати килограми +  Wink

Не се сърдете, но понякога се чудя как изобщо се връзвате на подобни "диети" - зелеви супи, моно, хромо. Правилно и дълготрайно сваляне на килограми без правилен режим, т.е. такъв, който не изключва нито един елемент от храната! (това го запомнете от Мър, да е полезна и тя с нещо), съчетан със спорт - НЯМА! Всички чудодейни едноседмични диети, хапчета, кремчета, уреди - не действат момичета, загуба на пари и време, това е положението.

# 2 027
  • Пловдив
Аз карах ски. Цял ден. Това леко вкиснато, много крив ден. Тръгнахме за Чепеларе, на края на Асеновград ни спря патрулка - пътя затворен, огромно свлачище, май имало и кола отдолу, отврат. Пътя Асеновград-Смолян затворен, другия път обиколния и той затворен (и там свлачище), върнахме се. Понеже колата натоварена, деца, ски, сандвичи, завлякохме се на хижа Здравец. Там цигания до шия - драпаха за сняг, провалял им се сезона, сега една седмица сняг и паркинга си не разринали долу голямата писта (относително голямата). Аз се нахопах с Еспейса в една пряспа, ама така, че помислих, че съм блокирала скоростна кутия, а то имах само сняг по щангите, дойдоха 6-7 души избутаха ме, като излязох на пътя и снега падна можах да си вкарам скоростите. По пътя закъсали коли - пловдивчани масово карат с летни гуми, а веригите са някакво крайно екзотично съоръжение. Довлякох се на екохотела към 12 където имаше тук-таме местенце по паркинга. Като отидох да плащам за влека разбрах ЗАЩО има свободни места, бръснат яко. С крайно неудоволствие платих и се пуснахме по пистата. Естествено, щом аз, кутсуза, дойдох и се почнаха аварии. През половината време някой от влековете беше спрял, накрая казаха, че за компенсация ще оставят малко след 4ри да покараме (по принцип влека спира в 4) - нанайси, въжето на влека падна в 4:05. Поне мъката приключи. Натоварих децата в колата и се добрах до Пловдив. Това сама с двамата големи, защото малкия кашля много и си останаха с баща си да се гледат на топло.
Ох! Сипала съм си един чай с коняк и мигам на парцали уморено.

И да добавя - на Чепеларе си вдигнали цените след като заваля големия сняг, а вчера въпреки увеличените цени пистата е била необработена. Мъгла е имало, ама това не зависи от тях. Но състоянието на пистата зависи.

# 2 028
Ох бе, Янтра, смотана работа. И ние последният път не останахме доволни от карането на Боровец, горе-долу историята беше 1:1, само че вместо развалящи се влекове, пистите бяха отврат - разринати, снега тежък, невъзможно за каране.

Трябва да поправим тези случки, че бива ли така да закрием сезона  #Cussing out

# 2 029
  • Пловдив
Не знам, не знам, днес изобщо не е можело да се добере човек до Пампорово и Чепеларе. Май и Кричим-Девин е затворено. Аз си мислех ако не ми хареса на Чепеларе да идем до Пампорово.

Колко е дневната карта на Боровец, че не съм ходила тази зима?

# 2 030
  • някъде ... тук ...
Вчера и на Картала беше тежък снега, но и си валеше сериозно, а беше 0 градуса. До 2 следобяд изкарахме само.
Ако таткото и дребния не откраднат някой друг ден през седмицата, мисля че приключихме сезона.

Жаки, добре дошли у дома!

# 2 031
  • Варна
Жаки, добре дошла на родна земя!
Относно промяната в Мими-моят мъж не беше виждал дъщеря ни също около два месеца. И в момента, в който я видя, възкликна колко е пораснала, как се е променила. Прегръща я, целува я и цъка, малко изненадан. Grinning
Явно на тази възраст се променят бързо.

# 2 032
Колко е дневната карта на Боровец, че не съм ходила тази зима?

За възрастни ще ти кажа, че за деца не съм обръщала внимание - 35 е 1/2, а целодневната е 55 лв., но от днес би трябвало да е 44 лв. целодневната и 27 полудневната. Има хора, понякога се чака по съоръженията не малко.

Мен към Сърбия пак си ме влече, там карахме най-добре. Спират ме само лекциите ми, макар че ето тази събота и неделя не ходих...

Иначе и паркинг си слагаш 10 лв. на Боровец, на Банско е още по-голяма лудница, опашки страшни. За Добринище чух някакви положителни отзиви, но не съм се задълбочила и не сме ходили там.

# 2 033

Явно на тази възраст се променят бързо.

Дъщеря ми от 12 до 13 толкова много се промени, че е неузнаваема. Не е пораснала на гърди и други женски атрибути, но на височина дръпна към 20 см за една година и изражението на лицето ѝ много се промени. Преди година беше съвсем детско, сега не изглежда точно като дете.

# 2 034
  • Пловдив
Ските стават ужасно скъп спорт, много елитарно. С тия цени.....

# 2 035
  • Ямбол
Струва ми се, че на Жади утре няма да ѝ се размине. Ще стискаме палци да не я тормозят много.
Жаки, добре дошла.
Янтра, каква си смела с тези деца по лошите пътища...

# 2 036
Струва ми се, че на Жади утре няма да ѝ се размине. Ще стискаме палци да не я тормозят много.

Значи ще взема да загубя баса. Казах 20-ти плюс/минус два дни. Нищо де, пак водя в залаганията, само награда не казахте има ли.  Crossing Arms

# 2 037
Жаки, добре завърнала се. Simple Smile

Монодиетите са пълна глупост. Първо са изтезание над организма ако се правят за повече от 3дни и после ефекта им е почти нулев. Те не дават дългосрочен режим за тялото, а нещо за бързо сваляне на 2-3кг. Това в случай, че сте решили да влезете в някоя пола, или рокля за събитие. В момента, в който се възобнови обичайното хранене, тези килограми се връщат за 2-3седмици.

# 2 038
В момента, в който се възобнови обичайното хранене, тези килограми се връщат за 2-3седмици.

Даже по-бързи обратни резултати съм виждала.

# 2 039
  • Варна
Чек, няма плюс-минус.  Crossing Arms
Или познаваш точната дата, или не се брои.

Общи условия

Активация на акаунт