Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 123
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 2 040
В момента, в който се възобнови обичайното хранене, тези килограми се връщат за 2-3седмици.

Даже по-бързи обратни резултати съм виждала.

О, да...може да се случи и за 3дни. Simple Smile
При такъв тип диета се изхвърля натрупалата се вода в организма основно. От там идват и свалените 2-3-5кг. Като се вземе предвид и че теглото на организма може да варира с до 2кг за денонощие....реалният ефект за 10дни е почти нула.

# 2 041
Чек, няма плюс-минус.  Crossing Arms
Или познаваш точната дата, или не се брои.

Брои се то.  Mr. Green

# 2 042
Ските стават ужасно скъп спорт, много елитарно. С тия цени.....

Абсолютно. Ние сме двама и един ден на Боровец без спане и половин ден каране ни излиза поне 100 лв. - бензин, двете карти (до 12:30) и паркинг, даже малко повече. А ако имаме деца - то техните карти не са без пари, а ако е за 2 дена с нощувка, с храна.

Аз затова пак искам в Сърбия - да отидеш най-горе на пистата и в заведението колата да ти е 80 ст., а тук едно кафе на Банско ми беше 8 лв., сникърс 8 лв., чай или 3 в 1 - 5 лв. На Боровец супа, ама най-обикновена и зле приготвена, в заведение тип квартален гараж с пърленка 10 лв. на човек... сметката не излиза. Такава сметка ще правя по Алпите - излиза същото, в един от най-скъпите френски курорти, кафе на пистата излиза 1,40 евро. Както и да го смяташ не е 8 лв. Нито съоръженията, нито постите им са като нашите. И тук ще гръмне балона, защото е безумен. А ако трябва да сложиш и екипировката или да наемаш... иха!

# 2 043
  • някъде ... тук ...
Ние що сме само по нискобюджетните писти и места. На Боровец не сме ходили отдавна, а на Банско само мъжа ми и дребния ходиха за ден през седмицата. И на нас в Сърбия ни е най-добре. Трима възрастни и дете над 7 си е цифра.

# 2 044
  • София
Аз ще я пробвам пък да видим. Grinning

# 2 045
Аз съм доволна, че вече четири години успявам да поддържам тегло от 50 кг. А си хапвам от всичко по-малко. Тичам и правя упражнения също. Че идеята не е да си само слаб, но и стегнат. Доволна съм това, което виждам в огледалото.

# 2 046
  • Пловдив
И ние по принцип търсим по-нискобюджетни ски, но от време на време разпускаме с някое по-скъпо. Но на мен Сърбия ми е далече, да тръгна за един ден от Пловдив. Но условията в Бг са кофти. И хем зле, хем скъпо.

# 2 047
И ние по принцип търсим по-нискобюджетни ски, но от време на време разпускаме с някое по-скъпо. Но на мен Сърбия ми е далече, да тръгна за един ден от Пловдив. Но условията в Бг са кофти. И хем зле, хем скъпо.

То и от София за един ден не си заслужава, все пак си е път. За един ден Боровец или Витоша.

# 2 048
Колко е дневната карта на Боровец, че не съм ходила тази зима?

За възрастни ще ти кажа, че за деца не съм обръщала внимание - 35 е 1/2, а целодневната е 55 лв., но от днес би трябвало да е 44 лв. целодневната и 27 полудневната. Има хора, понякога се чака по съоръженията не малко.

Мен към Сърбия пак си ме влече, там карахме най-добре. Спират ме само лекциите ми, макар че ето тази събота и неделя не ходих...

Иначе и паркинг си слагаш 10 лв. на Боровец, на Банско е още по-голяма лудница, опашки страшни. За Добринище чух някакви положителни отзиви, но не съм се задълбочила и не сме ходили там.
т

Това за един ден ли?  Shocked А за сезона? Тук (в Онтарио), на децата в четвърти и пети клас им дават карти за целия сезон. Безплатни. Ние сме плащали $55 за един час урок, другото (лифт, тн), безплатно. В момента сезона (15-16) струва $250 за ученик/студент и $400 за възрастен. За трето + дете цената е наполовина.

# 2 049
Никога не съм се качвала на ски. А имам голям мерак  Party

# 2 050
Аз съм се качвала, но нямам мили спомени от тези изживявания. Въобще спомените ми от зимни курорти са, че зъзна само пред гледката на толкова сняг и не искам да излизам от хотела.  Mr. Green За пътищата до там и обратно в зимна обстановка да не говорим. Веднъж седяхме няколко часа на пътя някъде около Пловдив.  Twisted Evil

# 2 051
Жаки Hug
Разубедихте ме за диетата, но 90 днесвната е мнооого дълга

# 2 052
Аз съм се решила на 90-дневната. Ако иска някой може да сме си другарчета.

# 2 053
  • Бургас
Аз съм правила диетата на Скарсдейл,ако искаш я разгледай г-жа Рамацоти

# 2 054

Това за един ден ли?  Shocked А за сезона? Тук (в Онтарио), на децата в четвърти и пети клас им дават карти за целия сезон. Безплатни. Ние сме плащали $55 за един час урок, другото (лифт, тн), безплатно. В момента сезона (15-16) струва $250 за ученик/студент и $400 за възрастен. За трето + дете цената е наполовина.

За един или за половин ден, ами... По-добре да не ми беше споделяла тая информация, заболя ме сърцето - буквално  Crazy Confused

Общи условия

Активация на акаунт