Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 085
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 2 055
Добре де, на може ли да си промените начина на хранене трайно и съответно да постигнете едно постоянно тегло, ами вместо това правите някакви диети, чиито резултат е добре известен - цял живот ходиш гладен и дебел.

# 2 056
Имаше една много интересна статистика за 90дневната.
Оказва се, че реално свалянето на килограми идва от 1ния плодов ден. През останалите дни теглото варира с около +- 300-400гр.

# 2 057
Лина имаше ли резултат от тази диета?
Аз не съм запозната с диетите, само веднъж съм правила 90 дневната. Тонка в момента я прави

# 2 058
  • Ямбол
Добре де, на може ли да си промените начина на хранене трайно и съответно да постигнете едно постоянно тегло, ами вместо това правите някакви диети, чиито резултат е добре известен - цял живот ходиш гладен и дебел.
Така е най-добре. А този психологически тормоз в мисленето постоянно какво ядеш, и колко, и дали не си качил пак, и дали е подходящо е сто пъти по-пагубен от едното напълняване. И дано не се засегнат някои, но говоренето постоянно за диети и килограми е досадно. Нямам предвид коментарите за диети, а вечното притеснение само за това.

# 2 059
На мен това ще ми е първата диета в живота. Никога не съм се подлагала на каквото и да е ограничение.

# 2 060
  • София
Само да ви се обадя, че съм вече тук Hug
Гледам Белла е на линия, значи нямаме бебе в темата, мога спокойно да се върна 2-3 страници назад, за да се включа адекватно в разговора. Надявам се, че сте били послушни този уикенд. Надзърнах ви снощи за малко през телефона и видях, че празнувата ден на пържолата и на свирката, та съм спокойна, че гладни не сте стояли, каквото и точно да сте отбелязвали Mr. Green

# 2 061
На мен това ще ми е първата диета в живота. Никога не съм се подлагала на каквото и да е ограничение.

Ти пък, белла дона Grinning От сега си го планувала Laughing Ако бебето е ревливо, неспокойно и нямаш време за сън ще отслабнеш за нула време Wink

# 2 062
  • Ямбол
Като го гледам какво спокойствие го е завладяло наш Тольо, никак не ми се струва, че ще е ревлив и неспокоен.

# 2 063

Това за един ден ли?  Shocked А за сезона? Тук (в Онтарио), на децата в четвърти и пети клас им дават карти за целия сезон. Безплатни. Ние сме плащали $55 за един час урок, другото (лифт, тн), безплатно. В момента сезона (15-16) струва $250 за ученик/студент и $400 за възрастен. За трето + дете цената е наполовина.

За един или за половин ден, ами... По-добре да не ми беше споделяла тая информация, заболя ме сърцето - буквално  Crazy Confused

Ако ще те успокои, не може да сравняваш Калабоги с Боровец. Това ни е местното  хълмче. Е, малко повече от хълмче, но не е Боровец. В известните курорти е към $2000 на сезон, лифта отделно, а само той е към 100 на ден.

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 20:54 от sophiemmaspencer

# 2 064
Като го гледам какво спокойствие го е завладяло наш Тольо, никак не ми се струва, че ще е ревлив и неспокоен.

На същото мнение съм  Laughing

# 2 065
  • София
Ето, вече мога да се изкажа по темата Simple Smile

За ските - ужасно, неоправдано скъпо е у нас. В чужбина не знам, не сме ходили. Но тази зима за първи път караме ски, съответно нямаме екипировка - наемаме, ползвахме учители и пр. Много солено ни излезе. Много по-солено от морска почивка. И това, като имате предвид, че ходихме в Добринище, където се води от евтините места. Детето ходи да кара в Банско сега, втория път, с приятели - ми 40 кинта на ден е картата и му слагах сандвичи в раничка, защото един обяд в заведение стъпвал 25-30 лева без глезотии Rolling Eyes Не знам, недоумявам защо в България такива старания полагаме да направим спорта недостъпен за хората...

За диетите - споделям мнението на Сесил. Монодиетата бива, ако на зор рябва да се свалят 2 кила, за да не ти стърчи корема в прилепналата рокля. Иначе няма смисъл. Най-доброто, разбира се, е това, което казва Чек - да си намериш мярката. Аз го бях постигнала за години наред, докъм 32-3 тежах точно, колкото в осми клас Rolling Eyes Обаче после нещо се промени - метаболизмът ми ли или започнах неусетно да се храня по-калорично, не знам, но започнах да пълнея. Сега съм в процес на намиране на новата мяра. Режимът на Мър е много добър, много съм доволна. Свалих съвсем малко с него, но не ми се ядеше сладко и което е по-важното - когато спрях режима за известно време, не качих. Така че и останалите килограми ще боря с него. И спорт. Убедих се, че без движение на нашите години няма да стане.

Лиляна, да, имах опасения, че досаждам със споделянето си как върви диетата, затова спрях Simple Smile То вярно, че темата е за споделяне, но и човек непрекъснато да се обяснява какво е ял и колко е свалил или не е свалил, чак на себе си досадих hahaha Пишем си на лични с хората, с които сме на една вълна и тъй Simple Smile

# 2 066
  • Ямбол
Много се радвам, че си ме разбрала правилно, Белинда.
Нямам против всеки да си пише за диети, килограми, това е мястото да си каже всеки по нещо, но ако не сте в темата и пак само за това говорите и мислите, имайте го предвид, че е неприятно.

# 2 067
На всеки, му досаждат различни неща.
Аз си изработих един филтър, но не винаги и за всичко действа. Simple Smile
Побърквам се по една тема, ама скоро ще свърши и ще си отдъхна. Simple Smile

# 2 068
Върху моето тяло диети вече не оказват търсения ефект.
На Тото сега му е добре. За къде да бърза? белла се грижи за него.
Дано да му хареса света навън  Hug

# 2 069
  • Бургас
Лина имаше ли резултат от тази диета?
Аз не съм запозната с диетите, само веднъж съм правила 90 дневната. Тонка в момента я прави

Да,при мен имаше.

Общи условия

Активация на акаунт