Кремове против стрии?

• 204 371
  • 550
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мен   bouquet
Аз съм бременна в 16 г.с. и този път кожата ми е доста суха, а тук там се появяват мънички стрии. Това ми е втора бременност, първия път изобщо нямах нито една, май се мазах с Мустела и то когато се сетя.
Този път обаче нещата май се развиват по друг начин, колкото и да си мислех, че "кожата ми не е склонна към образуване на стрии".

Изчетох темата и като че ли ще пробвам да си забъркам смес от масла, на базата на тази рецепта:
http://www.edna.bg/moda-i-kozmetika/grija-za-tialoto/domashen-ar … tiv-strii-4637154
но без маслото от лавандула, а ще добавя от пшеничен зародиш и шипково.
Дано попива и да не оставя мазен филм  Praynig

# 136
Моята кожа има склонност към стриите, защото през пубертета ми се появиха по краката, сега съм почти убедена, че пак ще се появят с каквото и да се мажа, но все пак си купих от био магазин какаова мазнина, мажа се от време на време и ще видим какво ще стане.

# 137
  • Пловдив
А, някой ползвал ли е на NUXE олиото? Аз сега си го взех, не оставя мазен филм , но мирише като парфюм и може някой да ги дразни. Иначе е с 6 вида масла и вит. Е.

# 138
С първата ми бременност ползвах на Палмърс и мога да кажа,че съм долу-горе доволна като изключим няколкото стрии,които ми се появиха по бедрата,но са поносими в предвид кг,които бях качила.Имах толкова огромен тумбак,а там ни една стрия.Ползвах малко и Кокона и Майка.
Истината е,че всичко си е до тип кожа и до това до колко кожата  е предразположена за образуване на стрии.Едно може да помогне на една,а на друга друго,а на трета пък нищо.Затова мисля пак да заложа на Палмърс! Peace

# 139
Az izpolzvam Pregnacare . Zabelqzah che dori nqkoi strii koito imah po-krakata se pozalichavat .  Hug Hug

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 12:12 от AnMary

# 140
  • София
При добро хидратиране на кожата, стриите стават по-малко видими. Ако спрете с кремовете, всичко се връща в изходно положение.  Peace

# 141
  • София
Аз се мажа с олиото на Икаров, за сега съм доволна защото нямам стрии, но пък е доста мазно и като свърши мисля да пробвам някой друг продукт.

# 142
Аз съм много доволна от едно олио за бременни на фирма "Веледа". Въпреки, че имах стари стрии от преди повече от 10 години преди да забременея (т.е. предполагам, че бях предразположена да получа отново), по време и след бременността не ми се появи нито една. Мажех си корема по 2 пъти на ден, а също гърдите и бедрата. И мирише много хубаво.
Като цяло мисля, че олиото по-добре би действало, отколкото по-водните кремове.

# 143
Аз се мажа с олиото на Икаров, за сега съм доволна защото нямам стрии, но пък е доста мазно и като свърши мисля да пробвам някой друг продукт.

И аз ползвам вече 3та опаковка от него (31г.с ),преди това ползвах Био-ойл,което толкова рекламират и не намирам никаква разлика освен 14-15 лв в цената  Naughty
За момента нямам никакви по корема,едва забележими на гърдите,но тях често ги пропусках още от началото ,а и те значително нарастнаха.Надявам се така да си остана,макар че съм чувала че точно към края има най-голяма веорятност да се появят. Confused

# 144
Здравейте мамчета! Искам да ви попитам как се справихте със неприятните стрии .. ? С какви кремове се мазахте, домашни ли бяха, има ли ефект от тях .. Simple Smile

# 145
Аз си мазах цялото тяло с домашна мас , два пъти седмично и обличах стари дрехи. Започнах още от 3 месец с мазането и нямам стрии никъде.

# 146
Мустела, Био Ойл, Елансил и още няколко. По 2 пъти на ден, останаха ми Елансил и олиото - резултатът досега е стрии в долната част на гърдите. Да видим по-нататък как ще е Wink

# 147
Супер, значи имам много неща да пробвам  Grinning Grinning

# 148
С нищо не се мазах и не ми излезна ни една стрия. Ако кожата ти не е особено еластична, май няма кой знае какво спасение. Едиствено, вероятно по-хубавите мазила могат да намалят бройката на стриите, което пак е нещо. Знам, че какаовото масло е едно от най-ефикасните, но не и от опит.

# 149
Мажех се с кокосово масло, кожата ми беше много суха и лющеща се, но не ми излезна нито една стрия.
Според мен е важно да подбереш добър продукт, с който да овлажняваш кожата си, но едва ли ли той ще те спаси от стрии, ако кожата ти е предразположена.

Общи условия

Активация на акаунт