Кремове против стрии?

• 206 300
  • 550
  •   1
Отговори
# 240
Сутринта забелязах,че стриите са поизбледнели,вече втора седмица използвам Bio Oil и това ме кара да продължавам. Но все пак искам да опитам и Жоржея.

# 241
И аз утре го поръчвам в нета,че по аптеките не можах да го намеря..

Ти от Пловдив ли си?

Нее от Лом съм

# 242
Привет момичета Simple Smile аз ползвам Био Ойл от около 2 седмици, но не виждам особен ефект. Родих преди 20 дни, а 3 дни преди това ми се появиха стрии по бедрата. Та сега се боря с тях, но имам чувството, че стават все по-изразителни, вместо да изчезнат. Та в тази връзка ще помоля тези от вас, които опитат Жоржеята да споделят мнение  bouquet

# 243
То и аз с какво ли не се измъчих и се намазах. Ама по- горе три пъти казвам,че само тази жоржея ми помогна. При втора бременност живот и здраве пак ще е мажа,ефект има.

# 244
От къде се купува този крем Жоржея?

# 245
https://www.facebook.com/jorjeia/
Сега им писах лично съобщение, да видим кога ще ми отговорят.

# 246
Има ли доволни? Нека се включат мами, които са видяли ефект.

# 247
Аз сега ще го поръчам, ала за ефект ще споделя след 10 дни

# 248
Момичета аз за последен път се включвам относно Жоржея , щото вие май не четете назад 2 поста. Юлска мама 2015 съм появиха ми се стрии с какво ли не ги третирах е нямаше оправия. Само от Жоржея имаше ефект. Успех на всички борещи се с тия гадове.

# 249
Бързо въпросче: от кога има смисъл да се мажем с крем/масло? Сега съм в 8 г.с. Дали да започвам вече или е рано?  newsm78 Мерси!

# 250
 От третия месец почвай задължително. Не чакай да се появят, че после оправия няма.Аз в момента се мажа с Bio Oil, но трябва много търпение и нерви. Grinning

# 251
Значи след 1 седмица. Мерси!  Hug

# 252
Значи след 1 седмица. Мерси!  Hug

Привет! Според мен, необходимо е да се започне от по-рано, тъй като е нужно да се натрупа и усвои от кожата, за да я направи еластична. Освен това съм чувала, че кожата се храни от вътре навън, а не от вън навътре. Виж сега, съединителната тъкан участва в изграждането на кожата. В нея има колаген и еластин. За да избегнеш образуването на стрии трябва да се храниш с продукти, които спомагат образуването на колаген и еластин в тази тъкан. Освен храна, можеш да приемаш запарки от различни билки, но е много ама много важно да се консултираш с билкар, за да ти каже какво НЕ трябва да приемаш, след като си бременна. Освен това има една много проста рецептичка, която може да правиш, ако не ти е гадно. Взимаш кокали от едро животно, вариш ги и пиеш бульона. Много помага за образуване на колагена в тялото. Не е желателно да приемаш хапчета с колаген, а е най-добре да приемаш продукти, които стимулират тялото само да произвежда колаген. Вече като капак на това, ползвай и крем против стрии. В случая Жоржея. Тази седмица и аз ще се снабдя с него и ще кажа резултат след колкото време е нужно. Много дълъг ми стана поста, съжалявам. Дано да помогна на някоя мама Simple Smile Simple Smile  bouquet  Hug

# 253
Мерси за съвета. Това с костите не ми е гадно... но къде да ги намеря? Май ще се отбия до някаква месарница, защото в супермаркетите не съм виждала.  Whistling
Хайде тогава, започвам да се омазвам с масла от днес  Joy

# 254
Мерси за съвета. Това с костите не ми е гадно... но къде да ги намеря? Май ще се отбия до някаква месарница, защото в супермаркетите не съм виждала.  Whistling
Хайде тогава, започвам да се омазвам с масла от днес  Joy

Би трябвало в месарница или в някой голям магазин. Те се водят тръбни кости, такива дет правим кисело зеле с кокали. Simple Smile Важното е да са тръбни. Приятно приготвяне и омазване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт