Кремове против стрии?

• 204 243
  • 550
  •   1
Отговори
# 60
  • София
С тази бременност се мажа с това: http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/2014/09/avon-cocoa-butter- … r-lip-butter.html Много съм доволна- сутрин след душ го нанасям , попива бързо и вечер под душа отново си усещам кожата на корема по- мека и хидратирана( ползвам го само за корема, за краката пилзвам каквото ми падне). С миналата бременност бях изключителни доволна от маслото за стрии на Икаров, но не понасях миризмата на рициново масло..

# 61
Аз също съм се спряла на Мустела. Все още не ползвам нищо, но скоро ще се снабдя. Четох също за ползата от зехтина и бебешко олио, но не искам да ми остават лекета по дрехите  Wink

# 62
# 63
Аз се мазах с кокосово масло но много рядко и не се нацепих само гърдите ми се нацепиха и не знам с какво да ги мажа

# 64
Аз щях да взимам ето това , хубави неща чувам, но ще трябва да изчакам края на месеца/началото на другия, че много рождени и имени дни ме затрупаха  Rolling Eyes

# 65
За сега съм много доволна http://www.boots.com/en/Palmers-Cocoa-Butter-Formula-Tummy-Butte … -1-x-125g_856554/ , но после ще видим ....  Laughing Laughing

# 66
Не съм сигурна, че въпроса ми е за тук, но на няколко места чета, че трябва да се мажем още от начало, на др. виждам, че не трябва преди 3 месец?
Извинявам се, ако въпроса е не на място. Embarassed

# 67
  • Пазарджик
Ами аз започнах някъде от края на 3 месец,защото тогава започна да ми расте корема и да качвам килограми.Simple Smile

# 68
Благодаря за отговора, значи като забележа, че качвам започвм да се мажа. Rolling Eyes

# 69
  • Пазарджик
Да Grinning

# 70
Аз започнах мазането някъде 4-5 месец. И преустанових около половин година след раждането, когато коремът ми се прибра.
Както казах, ползвах само масла, основно (качествен) зехтин.

# 71
Писала съм и в други такива теми, но да кажа и тук  Wink
Какво ли не мазах по време на бременността и то все скъпи аптечни марки, но уви...Поне по 2 пъти на ден мацах ли мацах...
 Все пак установих, че единствено маслата (но НЕ и зехтин или прехвалената свинска мас) имат някакъв ефект!
За съжаление късно се усетих, тъй като съм с мазна кожа и на тялото,та ми беше адски гадно да мажа олио за тяло Sad
Сега си мажа краката и дръжките с цел избледняване с RE-Gen, преди това мацах Euserin олиото против стрии, кокосово олио също...

Установила съм обаче в повечето хубави олиа за тяло против стрии и за лечение на такива има следните съставки:
масло от СЕМЕНАТА на шипката, масло от сусам,бадемово масло,масло от жожоба, какаово масло, масло от шеа, масло от невен или лайка и задължително вит. А И вит. Е!!!

Та накрая ще си сглобя аз лично май  Peace Само бременните да четат внимателно етикетите! Peace
И да добавя накрая, че в така прехвалената Мустела, преди време бяха открити парабени, така че внимавайте и четете!

# 72
Притеснява ме, че имам алергия към шипка и др. Наистина трябва да се четат хубаво етикетите. На Икаров ми препоръчаха, четох в нета, може би ще започна с него, но не съм сигурна все още са ми много нови тези неща.  Embarassed

# 73
За тази цена, която са Икаров ми се струват супер измислени, но всеки сам си решава.
Аз бих взела  от био магазин на място или он-лайн, защото ми се случи дори от аптека като взех едно бадемово олио-ами у дома като го ползвах то ми миришеше на слънчогледово олио за готвене Sick и го хвърлих!
Така че гледайте и цената и  марката и нюхайте, ако ви дадат де ! Съгласете се няма как олио, което се извлича от семената на някое плодче (представете си колко е необходимо като количество) да е 6-8 лв. шишето!

# 74
Е, предпочитам да дам малко повече пари, но да съм сигурна, че купувам нещо качествено.

Общи условия

Активация на акаунт