Кремове против стрии?

• 206 317
  • 550
  •   2
Отговори
# 210
Аз да се оплача... Ползвам маслото на Икаров, но ми се появиха ужасни стрии по кръста, дупето, вътрешната и външната част на бедрата. Направо съм се депресирала. В 31 г. с съм и не ми се мисли още колко ще се нацепя. Но и съм качила и много килограми, до сега съм +24

# 211
Аз да се оплача... Ползвам маслото на Икаров, но ми се появиха ужасни стрии по кръста, дупето, вътрешната и външната част на бедрата. Направо съм се депресирала. В 31 г. с съм и не ми се мисли още колко ще се нацепя. Но и съм качила и много килограми, до сега съм +24

Смени го с друго. Ако не здраве да е! Живот и здраве всичко да е наред след раждането се мажи със свинска мас.

# 212
  • София

Повечко килограми си качила и е нормално да се появят стрии. Просто, колкото и да е еластична и кожата си има предел на разтягане. Въпреки това те съветвам да не ползваш Икаров. Не са хубави и чисти маслата и не са ти вършил и много работа. За да по заличи малко сериите, а и да се предпази от нови се мажа с масло от Ему. Има гоще и от български сайт, макар че аз го поръчвам от Америка.

http://www.emuoilbg.com/emu-oil

Аз, когото не е налично това, което поръчвам от Америка, си взимам от това, което съм ти показала. Много малко количество се слага.

# 213

Смени го с друго. Ако не здраве да е! Живот и здраве всичко да е наред след раждането се мажи със свинска мас.

То вече май е късно да го сменям. Иначе най-важното наистина е раждането и бебето да са наред, пък аз ще му мисля после

# 214
Аз съм ползвала крема на Мустела и дали заради него или просто кожата ми е еластична нямам нито една стрия след раждането.
Склонна съм да вярвам, че е заради крема Peace

+1
Кълна се в този крем, чувала съм го и от много други жени. Да, малко е по-скъпичък е, но какъв е смисълът да си купиш нещо евтино, което не върши работа?

# 215
А някой да е ползвал това кремче: https://shop.zdravnitza.com/bg/grija-za-racete-i-tyaloto/983-kre … amini-200-ml.html ?
Изглежда ми по-подходящо за горещите месеци от чистите масла, но в близост до мен не мога да го открия, а предпочитам да го помириша и да видя с каква консистенция е, затова се въздържам от поръчка онлайн.
На сайта пише, че се предлага и в аптеки Медея: https://shop.zdravnitza.com/partiorska-mreja/partniorska-targovs … a-zdravnitza.html, но след като посетих няколко, се оказа, че само в тази на Плиска го има...

# 216
От около 4ти месец мажех с Палмърс - лосион, крем, олио. Нямах и 1 стрия до края на 8ми месец, когато буквално за седмица-две ми се нацепи цялата долна част на корема Rolling Eyes Имам още време до края и подозирам, че ще стане още по-ужасно, но няма какво да се прави, просто коремът ми и бебето пораснаха доста за кратко време, то върви едричко и кожата не издържа. Сега, докато са пресни и тъмно розови стриите, изглежда кошмарно, надявам се ситуацията да се подобри, като поизбледнеят, продължавам да мажа често.

# 217
Здравейте,

мажа се в момента с какаово масло и с едно масло от японска камелия четох че Виктория Бекъм препоръчва едно доста скъпо на Елемис което е пак с японска камелия но сега се чудя дали да пробвам маслото против стрии на Алтея органикс http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE-%D … _80_D0_B8_D0_B8-s Някой има ли някакви отзиви за него изглежда ми добре като състав и марката я предпочитам пред Икаров но ми се ще поне някакъв отзив.
Също така се чудя дали има някаква храна която подпомага организмът. Нещо ми се върти разни такива които съдържат колаген но не намирам много инфо. Някъде четох и за редовна ексфолиация че подпомага регенерацията на кожата.

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 12:22 от Niss

# 218
Stitch, те започват да избледняват чак когато остареят, минава доста време. докато са още по-нови (тъмни) реагират по-бързо на всякакви методи на третиране, а това е доста дълъг период. всичко това е нормално за периода, в които си ти, така че не се притеснявай, съсредоточи си се над бременността.

# 219
Stitch, те започват да избледняват чак когато остареят, минава доста време. докато са още по-нови (тъмни) реагират по-бързо на всякакви методи на третиране, а това е доста дълъг период. всичко това е нормално за периода, в които си ти, така че не се притеснявай, съсредоточи си се над бременността.
Да, абсолютно Peace
Не спирам да мажа, ще продължа и след раждането, но общо взето съм се примирила и това ми е последна грижа. И без това ММ само ми се подиграва, че изобщо ги мисля как изглеждат, за него това са "бойни белези" и толкова  Laughing Просто се изненадах колко бързо се появиха и с каква скорост се разпростряха в края на 8мия и началото на 9тия месец. Направо обезсмислиха няколко месеца старателно мазане преди това Laughing

# 220
Аз засега още не се мажа , но тепърва ще влизам в 4тия месец и мисля да започна. Някой пробвал ли е на ЗДраве продукта за стрии?

# 221
Аз засега още не се мажа , но тепърва ще влизам в 4тия месец и мисля да започна. Някой пробвал ли е на ЗДраве продукта за стрии?

Аз съм го пробвала и писах по-напред в коментарите за продукта - допадна ми ароматът, но е доста гъст и буквално се изтормозих да го стискам от тубичката; мазен е, което за моята суха кожа е ОК и попива сравнително бързо, след като се втрие в кожата.

# 222
Здравейте! За съжаление не съм бременна, но миналата година качих бързо 20кг. В резултат природата ме възнагради с хубави големи розови стрии  ooooh!.. Та бях на дерматолог (за друг проблем) и я питах за тез стрии, препоръча ми Био Ойл.... няма такова олио...Да е жив и здрав тоя дето го е измислил.... Всичко изчезна, а бяха на няколко месеца..... Наскоро ми се появи една на корема, мацнах я с остатъци от олиото и на другия ден беше тънка като косъм. Махна стриите, а дори използвах 60мл-вата разфасовка.
 Наскоро видях реклама за някакво на Jorjeia с много суперлативи и снимки на клиенти "преди" и "след", но чак ми се струва невъзможно и някак тези хора са само за рекламата.... Някой ползвал ли го е? Според рекламиращите махало и стари стрии на години... newsm78

# 223
Аз се мажа с Жоржея , резултата настъпи при мен след 4 ден. Имах 4 стрии на корема от раждането на сина ми след напъните се появиха, бяха лилави и 11 месеца по-късно опрях до Жоржея след какво ли не мазане.

# 224
Аз се мажа с Жоржея , резултата настъпи при мен след 4 ден. Имах 4 стрии на корема от раждането на сина ми след напъните се появиха, бяха лилави и 11 месеца по-късно опрях до Жоржея след какво ли не мазане.

На Жоржея 1 или 2? И наистина има ефект? Щот се чудя.. Био Ойл или Жоржея...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт