Кремове против стрии?

• 206 278
  • 550
  •   1
Отговори
# 255
Мерси за информацията!  bouquet

# 256
Момичета поръчах Жоржеята от утре започвам курса Simple Smile ще направя снимки преди и след за да видим дали има ефект!

# 257
Момичета поръчах Жоржеята от утре започвам курса Simple Smile ще направя снимки преди и след за да видим дали има ефект!

Супер! Чакам заплата и аз поръчвам Simple Smile

# 258
Страхотно, надявам се да споделиш положителни резултати!

# 259
Охх дано че аз съм трагичен случай по корема утешавам се с това че са пресни ощеи може би по-лесно ще изчезнат! Колкото ги мразя толкова и ги обичам,защото под тях израсна най-красивото същество за мен!  Hug

# 260
Здравейте , с първата си бременност ползвах всичко , което ми бяха казали екчително и мас ,и всякакви скъпи кремове в допълнение и резултата е огромно количество стрии. Сега втора бременност си купувам само Кокона и майка,който струва уникалните 5.88 в Марешки и до момента , вече съм в 8 ми месец нямам нито една нова стрия.  Надявам се и до края да задържа така

# 261
Аз също започнах от вчера, дано да има ефект!

# 262
Момичета само един съвет ако приемате. Аз ползвах Жоржея и съм супер доволна, заличиха ми ср 4- те стрии след бременност, но втривайте с масажни действия върху стриите,за да се възстанови кожата по-бързо. Има няколко като малки песъчинки в крема и точно те са това,което помагат.

# 263
Аз използвам гела вече 4-ти ден. Много бързо попива и оставам с впечатлението че кожата ми остава много суха след употреба. За сега нямам кой знае какви резултати,но се надявам че ще има ефект.

# 264
Ами дано видиш резултати . То и аз какво ли не  ползвах , като продукти, от които мои приятелки бяха доволни, но на мен не ми повлияха. Ая Жоржея ми беше последен влак, щях да ги преглътна 4- те стрии. Хихихих

# 265
Привет отновоооо!!!!
Днес си взех гела на Жоржея. Ще правя довечера снимки "Преди" и после като видя резултати, ще правя "След". Стискайте палци да успея да залича тези гадове Simple Smile  Hug

# 266
  • Варна
Здравейте , момичета ! Аз нямам още стрии , но започнах да се мажа от 1 седмица с  Bio Oil  и се надявам да не ми се появят .  В 5 месец съм и за сега си качвам равномерно килограмите.  Simple Smile

# 267
Здравейте , момичета ! Аз нямам още стрии , но започнах да се мажа от 1 седмица с  Bio Oil  и се надявам да не ми се появят .  В 5 месец съм и за сега си качвам равномерно килограмите.  Simple Smile

bouquet Браво, навреме си започнала. Хубаво е тялото да натрупа от продукта, за да може да разтяга кожата. Simple Smile

# 268
  • Варна
Искрено се надявам да има ефект , особено в последните месеци , когато коремчето ми ще е огромно . Grinning Grinning Grinning

# 269
На мен направо са ми фобия тези стрии, като си знам кожата... В 27 г.с. съм, за сега нямам нови стрии (те старите са ми достатъчни:) ), но и не съм качила много килограми, което не знам как ще е към края на бременността. Мажа се с на Eucerin олиото, но мисля да пробвам и с Био Оил, евентуално да ги редувам. А мнения за Eucerin?

Общи условия

Активация на акаунт