Кремове против стрии?

• 206 274
  • 550
  •   1
Отговори
# 285
Извинете искам да попитам къде в София мога да закупя продукти против стрии Икаров ?

# 286
Извинете искам да попитам къде в София мога да закупя продукти против стрии Икаров ?

В Дружба 2 на Родеото в аптеката май има. Но сигурно има и по другите аптеки.

# 287

В почти всяка една аптека ги има. Но не препоръчвам Икаров.

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 09:34 от steli.vd

# 288
Момичета, някой вече може ли да сподели дали намира ефект от Био оил или Jorjeia?!

# 289
Аз съм вече наполовината на шишето от жоржея и виждам ефект. Тъй като пиша от телефона не знам от къде да прикача снимка от преди и досега .. макар че като изразходя шишето тогава ще се види най много.

# 290
А има ли доволни от Галеник?

# 291
  • Пловдив
Аз се мазах с Икаров и с щраусова мас. Нямам стрии нито от първата, нито от втората бременност, но според мен не е от мазането, а си е до кожа и хормони.

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 09:18 от ivka ♥ 007

# 292
ivka ♥ 007   Според мен е от голямо значение и ежедневното поддържане, дори и да не се вижда проблем на хоризонта. А не само когато се очаква да има промени по тялото. Винаги си имам вкъщи някаква козметика която да си е специално против стрии. Ако ходя на масаж и имам избор, си избирам да е олио против стрии. Не че нямам и аз тук там, всяка жена има, ама колкото може да се направи, за да не се появяват нови.

# 293
  • Пловдив
Аз не ползвам козметика за тяло, не се мажа с кремове или лосиони за тяло. Мазах се само по време на бременността. Никога не съм имала стрии. На някой момичета знам , че им излизат и през пубертета. Така че за мен е до кожа и хормони и кожите , които са предразположени трябва да полагат и повече грижи. Същото е и с бръчките Simple Smile

# 294
кожа, хормони, гени, грижи.. ох.. кое по-напред да гледа човек

# 295
Предимството да си жена Simple Smile))

# 296
Влизам в 7 м. и на гърдите ми никнат стрии: червени са,  в долната част и сърбят много. Като ги гледам си представям на стомаха какво ще е ...  smile3511 Мажа се от 3м. с Мустела , излязоха в 6м. , започнах още по-обилно мазане, купих си и Elansyl не е ароматизирано и мирише неприятно, защото е подходящо и при кърмене, затова към него добавям олио на Balea за аромат (него си го имах от преди). Кожата ми си е суха и винаги е имала нужда от хидратиране, имам даже няколко стрии на дупето от тиин, но сега ми се струва че идва страшното. На гърдите ще се примиря и няма да махам горнището на плажа , но ако и на стомаха излязат ще трябва бурка да сложа.  smile3518

# 297
  • София
Аз съм вече в деветия месец. На този етап нямам стрии от бременността, въпреки че си имам няколко от пубертета по външната страна на бедрата. Забременях на петдесет килограма, а сега съм седемдесет (не е като да не съм качила - коремът ми е огромен, а А-тата станаха С-та Laughing ).

Ползвам обогатено хидратиращо мляко за под душа на Roge Cavailles, а после си мажа гърдите и корема с Мустела. Но най-вероятно просто изкарах късмет тоя път Simple Smile

# 298
Аз взех на Лиерак. Единствено за сега мога да кажа, че бързо попива и кожата става изключително мека. Дано да има ефект.

# 299
annye можеш да пробваш да ходиш на масажи за бременни. полезни са. техниката на движенията и маслата са си специално не само за да облекчават натоварването от бременността, но и за кожата да се справя с разтягането.

Общи условия

Активация на акаунт