Кремове против стрии?

• 206 272
  • 550
  •   1
Отговори
# 300
annye можеш да пробваш да ходиш на масажи за бременни. полезни са. техниката на движенията и маслата са си специално не само за да облекчават натоварването от бременността, но и за кожата да се справя с разтягането.

Страхотна идея  smile3525! Аз така обичам масажи не се бях сетила, че специализираните ще имат и този ефект със специален продукт, ще пиша отзиви след като отида!

# 301
Здравейте, аз се мажа с маслото против стрий на Икаров и с едно домашно приготвено кремче, редувам ги двете. Домашното кремче го правя от чиста свинска мас, без никаква сол в нея, прясно мляко и ванилия, като в предната дозичка от крема сложих няколко капки масло от мента. Честно казано от домашното кремче съм по- доволна. Нямам нита една стрия, а съм предразположена към тях  Cry

# 302
  • София
Момичета, нищо лично, но с тия кремове със свинска мас не ви ли притеснява в летните жеги да се потите и да миришете на банички и понички? newsm78

# 303
Момичета, нищо лично, но с тия кремове със свинска мас не ви ли притеснява в летните жеги да се потите и да миришете на банички и понички? newsm78
Е ти да не си представяш, че се мажеш и излизаш на кафе?  Аз използвам мас от 5-6 месец някъде, но се мажа или вечер преди лягане и сутрин душ или когато съм сигурна, че няма да излизам, слагам една стара тениска и така.

# 304
  • София
Е ти да не си представяш, че се мажеш и излизаш на кафе?  Аз използвам мас от 5-6 месец някъде, но се мажа или вечер преди лягане и сутрин душ или когато съм сигурна, че няма да излизам, слагам една стара тениска и така.
Нищо такова не си представях, всъщност.  newsm78 Не питах околните дали ги притеснява, а вас самите конкретно.  Naughty Аз лично съм изключително чувствителна откъм миризми през бременността и определено не мога да понеса миризмата на свинска мас, гади ми се.

# 305
При крема за който ви казах миризма на свинска мас няма, точно заради ванилията или капките от мента които се слагат вътре. А за жегите този крем попива много по бързо от маслата на икаров например.  Simple Smile

# 306
Нищо такова не си представях, всъщност.  newsm78 Не питах околните дали ги притеснява, а вас самите конкретно.  Naughty Аз лично съм изключително чувствителна откъм миризми през бременността и определено не мога да понеса миризмата на свинска мас, гади ми се.
Еее това, че миризмата не ти понася е друго нещо. Мен лично не ме дразни за това си се мажа+още 100мазила, дано част от тях имат ефект.

# 307
Моето ново мазило ( освен Mustela oil и Elancyl stretch mark care oil) е Percutalfa емулсия за тяло. Пише да се маже сутрин и вечер 12 седмици, не е подходяща при кърмене. Elancyl е подходящо при кърмене и мирише отвратително на олио за готвене  Sick . Аз свинска мас не съм обмисляла да ползвам, но кокосово масло н.пр. бих опитала.

# 308
Моето ново мазило ( освен Mustela oil и Elancyl stretch mark care oil) е Percutalfa емулсия за тяло. Пише да се маже сутрин и вечер 12 седмици, не е подходяща при кърмене. Elancyl е подходящо при кърмене и мирише отвратително на олио за готвене  Sick . Аз свинска мас не съм обмисляла да ползвам, но кокосово масло н.пр. бих опитала.
Аз през цялата бременност се мазах с кокосово масло ( студено пресовано ) , вечер преди лягане и два дни преди да родя ми излезнаха 2-3 стрии горе на бедрата отпред. За което имам аз вина , защото не се мажех там обилно. След това продължих да се мажа със Био Ойл и вече почти не се забелязват.

# 309
Днес ходих на масаж и там ме намазаха с кокосово масло натурално ... много ми хареса  newsm03

# 310
Днес ходих на масаж и там ме намазаха с кокосово масло натурално ... много ми хареса  newsm03

Как се почувства след това, разкажи малко повече? Знам, че има специални масажи за бременни, ама не знам с какво се отличават от другите. И ако имат ефект против стрии, може ли и без да е бременен човек да си прави такива?

# 311
Първо да кажа, че аз много обичам да ходя на масаж и винаги след масаж се чувствам много добре. Предпочитам по-силните спортни масажи и мъжете масажисти, давам да ми правят изпуквания (на определени хора ест.), което сега не е вариант - в 7м. съм.
Този път отидох при жена, която имаше акцент върху масажите за бременни (не всички масажисти вземат бременни).
Разликата е най-осезаема в частта масаж на гръб. Няма как да легнеш по корем и лягаш първо на едната страна, после на другата за да те разтрие , кръста много леко и за кратко го бута. Тази част на масажа е понамалена и много нежно се масажира.
Разлика при разтриването на ръце и крака не усетих.
Има допълнителен акцент върху ходилата, главата и лицето (което определено беше приятно), а гърдите и корема само ми ги намаза с маслото.
Другата основна разлика е масажното масло , което използва - натурално кокосово масло (препоръча ми го и за домашна употреба - против стрии) , никакви силни аромати, нищо загряващо.
Това беше релакс масаж на цяло тяло - 1ч. - 22лв.
Важното е ако не ти е удобно или те заболи или просто не ти е приятно да споделиш, ако имаш предпочитания къде да акцентират по-дълго н.пр. ходила.

Обобщено погледнато основната разлика е, че масажистите гледат да са в най-далечните точки от бебето  Joy Joy Joy Препоръчвам да изберете раждала жена за този тип масаж.
П.С. Само раждала жена може да разбере мъж с температура 37.2 градуса newsm62

# 312
Първо да кажа, че аз много обичам да ходя на масаж и винаги след масаж се чувствам много добре. Предпочитам по-силните спортни масажи и мъжете масажисти, давам да ми правят изпуквания (на определени хора ест.), което сега не е вариант - в 7м. съм.
Този път отидох при жена, която имаше акцент върху масажите за бременни (не всички масажисти вземат бременни).
Разликата е най-осезаема в частта масаж на гръб. Няма как да легнеш по корем и лягаш първо на едната страна, после на другата за да те разтрие , кръста много леко и за кратко го бута. Тази част на масажа е понамалена и много нежно се масажира.
Разлика при разтриването на ръце и крака не усетих.
Има допълнителен акцент върху ходилата, главата и лицето (което определено беше приятно), а гърдите и корема само ми ги намаза с маслото.
Другата основна разлика е масажното масло , което използва - натурално кокосово масло (препоръча ми го и за домашна употреба - против стрии) , никакви силни аромати, нищо загряващо.
Това беше релакс масаж на цяло тяло - 1ч. - 22лв.
Важното е ако не ти е удобно или те заболи или просто не ти е приятно да споделиш, ако имаш предпочитания къде да акцентират по-дълго н.пр. ходила.

Обобщено погледнато основната разлика е, че масажистите гледат да са в най-далечните точки от бебето  Joy Joy Joy Препоръчвам да изберете раждала жена за този тип масаж.
П.С. Само раждала жена може да разбере мъж с температура 37.2 градуса newsm62
Олеее..... Само като чета и започнах да се отпускам, но.... Малко ме съмнява да се организирам....

# 313
annye много се радвам, че си успяла да отидеш и да се почувствах така добре след масажа. на този етапа е бременността цяло тяло е под напрежение. убедена съм, че ще има полза и за предпазването от стриите.

# 314
Manastasia, вече мисля че от стриите спасение няма, те дебнат отвсякъде  #2gunfire!!! Но ако поне успея да ги намаля с всички тези мазила, ще съм доволна.
Ако трябва да бъда честна има ефект, но използвам толкова много неща , че нз от кое е ефектът.

Общи условия

Активация на акаунт