Кремове против стрии?

• 206 263
  • 550
  •   1
Отговори
# 315
да, със сигурност резултати има след комбинирани неща, не само от едно. но сега ти предстои доста по-значимо събитие, пред което появата на няколко стрии надали ще са от значение Simple Smile.  и все пак, те са нови и щом полагаш редовни грижи, малко по малко кожата ще се възстанови. ето сега мазила и масажи. за по-нататък може мезотерапия, много хора са доволни от ефектите.

# 316
Дами, от бременността имам стрий по гърдите. Все още са червени, има ли нещо с което да започна да ги мажа за да изчезнат. До сега мазах с Елансил и био ойл като редувах .. един ден едното другия другото.

# 317
Моето ново мазило ( освен Mustela oil и Elancyl stretch mark care oil + Balea body oil за аромат) е Percutalfa емулсия за тяло. Пише да се маже сутрин и вечер 12 седмици, не е подходяща при кърмене. Elancyl е подходящо при кърмене и мирише отвратително на олио за готвене  Sick . Аз свинска мас не съм обмисляла да ползвам, но кокосово масло н.пр. бих опитала. (даже пробвах вече масаж с кокосово масло)

Цитирам се , защото съм написала горе аз с какво се мажа, точно по гърдите са ми стриите, но аз имам около 4-5 мазания общо на ден. Един път според мен не е достатъчен.

# 318
annye, къде си ходила на масаж? След поста ти реших и аз да отида  Grinning

# 319

Под аватара ти пише София - Варна , а аз съм от Русе, така че може би няма да ти бъда полезна. При теб избора със сигурност е много по-голям! Моята препоръка, ако не избереш специално някаква услуга "масаж за бременни" (която в Рс не намерих и предполагам като всяко нещо за бременни ще е по-скъпа) , търси масажистка, която е раждала и си поискай натурално (кокосово или др.) масажно олио без доп. аромати.

# 320
  • София
Здравейте, и аз си взех крем против стрии на Елансил.

Засега съм доволна от него, мажа се всеки ден /от 3-тия месец/ и нямам нови стрии..засега.
Старите са си без промяна.
Надявам се така да е и занапред Simple Smile

# 321
Здравейте, имате ли представа дали всякаква животинска мас би имала еднакъв ефект. Защото повечето говорите за свинска, с друга няма ли да е същото?
Благодаря! bouquet

# 322
Логично погледнато - да всяка мазнина животинска и растителна е подходяща.
Значителна част от древната козметика представлява ароматизирани масла и мазила, които се получават от растителни и животински мазнини, смесени с тонизиращи и лечебни добавки. В Средиземноморието като крем е използван зехтин. В Океания използват кокосово масло.
И сегашните кремове съдържат мазнини.

Аз лично имам резерви към ползването на животински мазнини, особено "домашно производство", предпочитам растителни и медицински продукти. Смятам за нелогично при толкова продукти на пазара - дерматологично тествани, с множество съставки, развивани с години, да се връщам към древността.

# 323

Под аватара ти пише София - Варна , а аз съм от Русе, така че може би няма да ти бъда полезна. При теб избора със сигурност е много по-голям! Моята препоръка, ако не избереш специално някаква услуга "масаж за бременни" (която в Рс не намерих и предполагам като всяко нещо за бременни ще е по-скъпа) , търси масажистка, която е раждала и си поискай натурално (кокосово или др.) масажно олио без доп. аромати.

лисичка, в кой град си? в софия има хубави места със сигурност, за варна не знам.

# 324
Аз се мажех с кокосово масло на Икаров. Огроомен нисък корем. Диво бебе в корема. Бонус: диастаза на коремните мускули. В 8-ми месец един сърбеж гаден по целия корем, пък на бебето не му харесваше да се чеша... Кожата ми беше супер изтъняла, блестеше като лъсната билярдна топка. Само кокосовото масло ми облекчаваше малко дискомфорта. Почнах да се мажа някъде в 6-7ми месец. Та, резултат: все още имам диастаза, но стрии почти не се забелязват.  Peace Кожа - все още увиснала и не се е прибрала. Бебето вече е на почти 2 години.

# 325
  • Вестерос
Във Варна къде мога да отида и да душа наред масла, които споменавате, защото не понасям много миризми и искам да помириша предварително преди да купя?

# 326
Здравейте мами Simple Smile
от както разбрах че съм бременна се мажа с крем против стрии на марката Gerards beauty mama Smagliature .
Изключително съм доволна от крема , сега съм в сесмия месец с огромен корем , качила съм цели 13 кг и нямам никакви появили се стрии.
Горещо препоръчвам

# 327
  • Благоевград
В 6 г.с съм и мисля да започна вече да се мажа с нещо. Но не знам с какво. Моля, препоръчвайте ми. Кожата ми принципно е доста суха и затова ще започна подготовкара по-рано Simple Smile

# 328
Здравейте дами. Бях писала преди няколко месеца, сега реших отново да се включа. Вече съм в 8 месец. В началото използвах Био Оил, след което ми препоръчаха Жоржея. Вече 3 месеца използвам Жоржея но без никакъв ефект. До като се усетя и вече корема ми е пълен със стрии. Чудя се докато са още пресни с какво да ги мажа. Дали да не си взема Био Ойл.Моля за съвет....Благодаря предварително. ...

# 329
Здравейте дами. Бях писала преди няколко месеца, сега реших отново да се включа. Вече съм в 8 месец. В началото използвах Био Оил, след което ми препоръчаха Жоржея. Вече 3 месеца използвам Жоржея но без никакъв ефект. До като се усетя и вече корема ми е пълен със стрии. Чудя се докато са още пресни с какво да ги мажа. Дали да не си взема Био Ойл.Моля за съвет....Благодаря предварително. ...

Аз препоръчвам Percutalfa емулсия за тяло сутрин и вечер + някакво олио/бутер/мазнина още 2 пъти през деня или при усещане за сухота.

Ето моят поразширен списък и анализ:
Percutalfa емулсия за тяло - не омазнява, а все едно засъхва върху стриите, само върху появили се стрии мажа сутрин и вечер, икономично и зависи от броя стрии, аз мажа цели гърди над месец с 200мл
Мустела олио 105мл. - попива много добре, мирише хубаво, много икономично, не омазнява дрехите, използвам го когото излизам.
Елансил олио за бременни и кърмачки - мирише гадно, защото става за кърмачки, пръска навсякъде,  но омазнява мн добре кожата, беше ми мн подходящо за лятото, сега мн ми цапа дрехите и ги вмирисва на гадно. Ползвам вечер преди лягане
Балеа олио за тяло - не е спец. за бременни - ползвам вечер за да ароматизирам Елансила, но си е мазничко и мирише хубаво
Alverde  Mamagluck олио с див слез 100мл. био козметика - ароматизирано е,но не по моя вкус, не е икономично, но е много по-евтино, не попива много добре, дълго си стоиш мазна...
Alverde Mamagluck бутер за тяло с див слез 200мл. био козметика - същия аромат като олиото, т.е. не по моя вкус, ниска цена, много мазен крем, алтернатива на олиата... доволна съм много. Ползвам един път през деня и през нощта, защото е по-чисто, с олиата има опасност да омажа къщата.

Общи условия

Активация на акаунт