Кремове против стрии?

• 206 209
  • 550
  •   1
Отговори
# 390
За минимизиране на червени стрии?Това са пресните,скорошни стрии,по-лесни за третиране.Мазах се с РИЛАСТИЛ,има ефект,но тръся нещо по-добро...

# 391
Аз се боря с тези гадове в момента със Жоржея. Мажа се месец някъде и ефекта е минимален...Тук прочетох за скраб с кафе и започнах да ексфолирам кожата си поне два пъти седмично, но се чудя дали няма да стане обратен ефект и да се разкъса тъканта още повече( не търкам със сила в никакъв случай) Скраба го правя от смляно кафе, кокосово масло,захар и малко зехтин. Ако някой го е правил, има ли ефект при вас?

# 392
Тези Жоржея само една реклама и това е,сега избиват парите,май...
Преди сигурно 12години ползвах крем п/в стрии на ВИШИ и беше много ефикасен,сега дали са го развалили не знам?
Имам олиото на Икаров,но си седи така в нас,на мен не ми пречи как мирише,но си е мазничко и не знам ефект ще има ли...

# 393
Някои ползвал ли е продуктите на Матернеа, крем против стрии, олио?

# 394
Здравейте Simple Smile аз съм в 27 г.с.до сега ползвах матернеа,бях доволна, но от скоро получих страхотен сърбеж по тялото...сега се мажа цялата почти с преварен зехтин-бързо попива и е лек за кожата,а и не мерише лошо.Изчезна всякакъв сърбеж .

# 395
Започнах да се мажа от първия ден, в който разбрах, че съм бременна, а това беше много рано.
Започнах с обикновени лосиони за тяло, в 3тия месец започна да ми се гади от всякакви миризми.
Опитах с това на Икраов - ужас. И в момента като се сетя за миризмата му ми се гади..
Продължих с мас + вит. А - много бавно попива и престанах.
В момента се мажа само с зехтин - попива сравнително бързо, не оставя петна, понася ми като аромат и мисля да продължавам с него. Вече съм в 7ми месец и за сега нямам стрии, дано са задържа положението Simple Smile

Да си ъпдейтна поста от преди година. Опазих се от стриите по време на бременността, но месеци след раждането едната ми гърда се понашари.. Не е нещо фрапиращо и не ме дразни, но се изненадах, че се случи толкова късно и така и не разбрах защо, като вече кърмата ми се беше регулирала..

При следваща евентуална бременност започвам със зехтин от самото начало  Peace

# 396
Някои ползвал ли е продуктите на Матернеа, крем против стрии, олио?

в момента ги ползвам, засега действат добре, бях чела добри отзиви

# 397
Аз се мажех през цялата бременност с чисто, студено пресовано кокосово масло. Ръце, крака, дупе, корем, кърди, всичко.
Нямам нито една стрия, качих 15 кг. Много зависи от кожата, поняога с каквото и да се маже човек, може да получи стрии.
Една позната се мажеше много старателн с Био Ойл, нацепи се една седмица преди да роди...

# 398
Mimsey, а твоята кожа предразположена ли е към стрии?

# 399
Mimsey, а твоята кожа предразположена ли е към стрии?

Ами имам отпреди доста години едни фини стрии по дупето, както ми се появиха и на гърдите в долната част леко и след раждането, покрай кърменето. Други за момента нямам.  Grinning

# 400
Аз се мажех през цялата бременност с чисто, студено пресовано кокосово масло. Ръце, крака, дупе, корем, кърди, всичко.
Нямам нито една стрия, качих 15 кг. Много зависи от кожата, поняога с каквото и да се маже човек, може да получи стрии.
Една позната се мажеше много старателн с Био Ойл, нацепи се една седмица преди да роди...

Ауу  - да. Кокосовото масло е уникално и много подходящо за целта според мен. Аз сега го ползвам, но предполагам ,че ще ми се гади от аромата му. Все пак след зехтина нареждам него. Попива бързо, натурално е, евтино и най-вече хидратиращо Simple Smile

# 401
  • Стара Загора
Аз съм много доволна от Palmers, и безкрайно разочарована от Hipp, просто за 2 седмици го нямаше, маааалко свръхскъпо идва.

# 402
Аз съм в края на 31 г.с. В началото на бременността (за около месец) се къпех с Clarins "Tonic Body Treatment Oil" и крем против стрии на същата марка. Това е козметика от висок клас,но ми излизаше доста скъпо и ги смених. Започнах да използвам бадемово олио, но попиваше доста бавно и преминах на Eucerin - Korper Pflegeol. Изключително съм доволна от него, бързо попива и няма миризма. Вече стана доста топло и от началото на месец май се мажа с Elancyl крем и съм много доволна до този момент. Нямам стрии и се надявам и до края да не ми се получат.

# 403
Някой използвал ли е маслото за тяло на Здраве Мама? Днес ми го подариха и като се зачетох ми се стори доста симпатично:

"Богато на базови масла с отлична поносимост, то поддържа кожата подхранена, мека и гладка, като й доставя необходимите липиди, витамини, микроелементи и минерали.

Маслото съдържа бадемово, маслиново, кокосово масло и масло от авокадо. Богатият му състав възстановява липидния баланс на кожата и има овлажняващо, омекотяващо и противостареещо действие. Редовната употреба на маслото за тяло намалява значително сухотата на кожата, успокоява я и поддържа нейната еластичност и тонус."

Как мислите?

# 404
Моя приятелка използваше Здраве Мама през цялата си бременност. Излезли й стрии, там където не се е мазала. Каза, че е много доволна от този продукт.

Общи условия

Активация на акаунт