Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 674
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Може и за изкупуване на хартия да е пункта  Laughing

hahaha

Miss M, никоя аптека по принцип няма право да продава такива бабини кремове  Peace

# 121
Знаете ли в коя аптека продават правен крем с невен и др. за подсичане и много други кожни проблеми?

Аз използвам това, моето е малка разфасофка 15мл., има го в дрогерията до нас, така че сигурно го има на много места. Много съм доволна, качествено е.

http://monami.bg/products/5621-5621-bubchen-poddyrjasht-krem-za-lice.html

# 122
Благодаря Ви  Peace

# 123
  • Пловдив

Miss M, никоя аптека по принцип няма право да продава такива бабини кремове  Peace

Има аптеки, които имат разрешение да продават забъркани на място кремове и мазила. Например аптеката /мисля, че се казваше аптека "Язова"/ срещу пицария "Верди" до Цар Симеоновата градина на Центъра...

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 08:11 от *Бенджи*

# 124
  • Пловдив
........ Дали ще се забавляват децата, зависи изцяло от компанията. Най-забавният рожден ден беше един пикник с барбекю и никакви аниматори Wink.
Забавно е, защото са разделени на два отбора, има интрига, не ги занимават с типично бебешките глупости

Благодаря за разясненията   bouquet
А за пикника и забавленията - де да ставаше през февруари, на секундата си решавах всички проблеми  Laughing

# 125
  • Пловдив
Гледам, че обсъждате детските центрове в МОЛ Гелерия. На мен ми казаха, че молът е затворен за реконструкция, аз ли съм в гешка  newsm78 Исках да отида до LC, но мислех, че го няма вече.

# 126
  • Пловдив
Аз знам,че е с нови собственици...и се надяваме на по-добър мениджмънт  Wink

# 127
  • о`майна лунна нощ е
Молът НЕ Е затворен за реконструкция. Скоро излезна информация, че са сменили собственикът и наистина предстои да бъде започнат ремонт, но той ще касае отнемане на паркоместа от покрития паркинг и няма да засегне магазините вътре. Направят ли грешката да затворят и търговската част, просто не ги виждам изобщо да отворят вече.
Уайкики си работи, работят фитнесът, останалите магазини и детския център с всичките му зали.

Миналия ден бяхме в Лазер арената, ходили сме на рождени дни и в Пиратите. Залата с пиратите е голяма, има от онези гумирани съоръжения, аниматорите организират децата в състезателни игри и накрая правят дискотека - има малък дансинг. До към 7-8 годишни е приемлив вариант за празник.

# 128
  • Пловдив

Може и за изкупуване на хартия да е пункта  Laughing
Почти на 100 % съм сигурна, че в Тракия вече няма пункт за изкупуване на хартия и картони.

# 129
Скрит текст:
П Р О М О Ц И Я ! ! !

ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН "ALL INCLUSIVE"

Детски Рожден ден, аниматор, парти, украса, фототорта по избор, покани и менюта за 10 деца, само за 145 лв ! ! !
Офертата включва: 10 детски менюта, избор от 4 варианта, 10 луксозни покани, украса на маса, фототорта от каталога на "Чочко" по избор, наем зала( за малките минидетския клуб, а за големите Минидискотеката) за 90 минути, аниматор и тематично парти по избор за 90 минути, изнасяне на торта от аниматор. Офертата важи само за нови резервации, направени до 22 февруари 2015 година. За родителите места в ресторантите ни на свободна консумация. За справки 0887 717 444

От фейсбук ,ако сметнете,че е реклама,ще го изтрия. Не сме празнували там. Решихме за РД на детето да излезем за ден-два извън града сред природата,за същите разходи,които тук изкарваме 2 часа в затворено помещение. Peace

# 130

Почти на 100 % съм сигурна, че в Тракия вече няма пункт за изкупуване на хартия и картони.

Благодаря   bouquet

Преди много време съм ходила на един пункт в Кършиака , срещу ресторант " Златна рибка " се падаше . Дали още съществува ?

# 131
  • Пловдив
Аз мисля, че специално пунктовете за хартия ги премахнаха. Нали уж сложиха контейнери за разделно събиране, в това число и хартия.....То вече контейнерите ги няма, поне около нас. В ЛИДЛ има голям контейнер за хартия. Може там да се занесе. За хартия няма никакъв смисъл. Преди години за около 20 кг хартия ми дадоха някакви стотинки буквално. За картон не знам. Аз не съм я предавала заради пари, а защото не исках да я хвърлям  в общия контейнер за боклук.

# 132
Пункт за изкупуване на хартия зная срещу църквата Св.Петка. Мисля, че улицата се казваше Георги Тертер. Зад малката градинка се пада.
Относно паркети, препоръчвам Лиа. Намират се срещу Бриколаж и на бул. Шести септември до сладкарница Неделя. Имат си и майстори, които поставят. Останах много доволна.

# 133
  • о`майна лунна нощ е

Благодаря   bouquet

Преди много време съм ходила на един пункт в Кършиака , срещу ресторант " Златна рибка " се падаше . Дали още съществува ?

До миналото лято си беше там. Редовно слагаха някакъв камък отпред, но го махах, за да спра за малко, без да преча на колите да минават.
Пункт за изкупуване на хартия има на ул. "Юри Венелин" - срещу входа на детската градина, малко преди художествената гимназия. Работи си всеки ден /за събота и неделя не знам обаче/.

# 134
НЯМА ЛИ НЯКЪДЕ В КИЧУК ПАРИЖ ЗУМБА? Всичко е само в центъра, нямам толкова свободно време, че да отделя един час за път и паркинг...Ако някой знае - ще съм страшно благодарна да сподели. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт