Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 676
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви , tara , ТуиГ.   bouquet

# 136
  • Пловдив
Момичета, аз пак съм със спешно питане.
Протече ми тоалетната, някъде от под чинията тече. Давайте читав майстор (идея нямам какъв) Praynig

# 137
Момичета, аз пак съм със спешно питане.
Протече ми тоалетната, някъде от под чинията тече. Давайте читав майстор (идея нямам какъв) Praynig
Имайте предвид, че ако се е спукала чинията , оправията е нова. Да не ви залъгва някой,че ще я залепи със силикон и тем подобни мазила  Simple Smile

# 138
  • Пловдив
Ами аз така или иначе планирам ремонт, но лятото, сега не мога да се разправям с това.
Имате ли идея дали силикон или друго може да реши проблема за няколко месеца?

# 139
Ами аз така или иначе планирам ремонт, но лятото, сега не мога да се разправям с това.
Имате ли идея дали силикон или друго може да реши проблема за няколко месеца?
Вижте къде е спукана, купете си хубав санитерен силикон, ако е на видимо място, ако не е на видимо - полиуретанов, подсушете добре и пробвайте

# 140
Момичета от къде мога да купя хубав детски сак  Rolling Eyes

Да си повторя питането,никой ли не знае,къде има качествени детски сакове  newsm78 newsm78

# 141
Момичета от къде мога да купя хубав детски сак  Rolling Eyes

Да си повторя питането,никой ли не знае,къде има качествени детски сакове  newsm78 newsm78

Не знам за какъв обем говориш, но видях, че от понеделник в Лидл ще има хубавки спортни сакчета на 14,99лв.  Peace

Ето линк, че дори съм го отворила Grinning http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=542

# 142
Момичета от къде мога да купя хубав детски сак  Rolling Eyes

Да си повторя питането,никой ли не знае,къде има качествени детски сакове  newsm78 newsm78

Не знам за какъв обем говориш, но видях, че от понеделник в Лидл ще има хубавки спортни сакчета на 14,99лв.  Peace

Ето линк, че дори съм го отворила Grinning http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=542

lsweety, благодаря ти ще отида в понеделник да ги видя /ами такива или малко по-големи сакове ми трябват/, за дъщеря ми,че ходят по зелени училища,ски училища и т.н. в нас имаме разни сакове и куфари, но тя иска да си има неин си сак  Laughing Laughing

# 143
miss_74, в Декатлон има сакове, видяли ли сте там?

# 144
  • Пловдив
Момичета,къде да търся стягащо/оформящо бельо /бермуди/, но големи размери,т.е. 4-5 пъти ХЛ  Rolling Eyes

# 145
  • гр.Пловдив
 Мацки, знам че не съм за тука, но искам да Ви попитам, защото вече съм отчаяна.
Детето (3г) има следния проблем от около година - през определено време (месец) суха, дразнеща кашлица, появяваща се от нищото (може а кашля час - два, а после цял ен не) и така си отиваща след ден два, три, като само веднъж до сега - преди месец стигна до бронхит и тогава и за сефте дадох антибиотик. Миналата зима обиколихме кои ли не педиатри, после минахме на класическа хомеопатия, от ноември тръгнахме на алерголог та и днес бяхме, инхалатори купихме, тестувахме за най-разпространените алергени, уж все нищо и няма, но...... ето сега пак се дере и не може да спи.

Та кажете има ли място в Пловдив - лекари, баячки, шамани, където да я заведа и да и помогна.
Може и на лични.
Благодаря Ви и извинявайте за поста, не на място, но много се мъчи детето, а нз как да му помогна.

# 146
  • Пловдив
Момичета,къде да търся стягащо/оформящо бельо /бермуди/, но големи размери,т.е. 4-5 пъти ХЛ  Rolling Eyes

В магазинчето за бельо на понеделник пазара има такива големи.Идваш от Тримонциум,свиваш на дясно за пазара и малко след това от дясно,нагоре по метални стълби е магазинчето.Сещаш ли се?
Хубаво е човекът,за който е да си мери нещата.Там има пробна.Защото 4XL е доста подвеждащо и не може да се каже точно колко голяма е жената.Ако кажеш ръст и кг,ще мога горе долу да те ориентирам дали ще й станат

# 147
  • гр.Пловдив
Мацки, знам че не съм за тука, но искам да Ви попитам, защото вече съм отчаяна.
Детето (3г) има следния проблем от около година - през определено време (месец) суха, дразнеща кашлица, появяваща се от нищото (може а кашля час - два, а после цял ен не) и така си отиваща след ден два, три, като само веднъж до сега - преди месец стигна до бронхит и тогава и за сефте дадох антибиотик. Миналата зима обиколихме кои ли не педиатри, после минахме на класическа хомеопатия, от ноември тръгнахме на алерголог та и днес бяхме, инхалатори купихме, тестувахме за най-разпространените алергени, уж все нищо и няма, но...... ето сега пак се дере и не може да спи.

Та кажете има ли място в Пловдив - лекари, баячки, шамани, където да я заведа и да и помогна.
Може и на лични.
Благодаря Ви и извинявайте за поста, не на място, но много се мъчи детето, а нз как да му помогна.
Д-р Стефка Драганова МЦ Филипополис.Ако искаш повече инфо,ще ти пиша на лични

# 148
  • Sunshine state

Д-р Стефка Драганова МЦ Филипополис.Ако искаш повече инфо,ще ти пиша на лични
+1 за д-р Драганова. Излекува упорита и много сериозна алергична кашлица на мъжа ми с адекватно лечение.Такива пристъпи имаше през нощта,че е стигал до повръщане. Беше страшно. От няколко години обаче е добре,слава богу. Peace

# 149
Добро утро! Продават ли в някоя книжарница/магазин обучаващ тренажор за писане http://www.toy.store.bg/p61591/obuchavasht-trenazhor-s-moliv-za-diasna-ryka.html или мога да го намеря само в сайтовете за пазаруване?

Общи условия

Активация на акаунт