Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 682
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета,къде да търся стягащо/оформящо бельо /бермуди/, но големи размери,т.е. 4-5 пъти ХЛ  Rolling Eyes

В магазинчето за бельо на понеделник пазара има такива големи.Идваш от Тримонциум,свиваш на дясно за пазара и малко след това от дясно,нагоре по метални стълби е магазинчето.Сещаш ли се?
Хубаво е човекът,за който е да си мери нещата.Там има пробна.Защото 4XL е доста подвеждащо и не може да се каже точно колко голяма е жената.Ако кажеш ръст и кг,ще мога горе долу да те ориентирам дали ще й станат
Ами...скоро не съм минавала от там.Има ли надпис поне как се казва,та да обясна на хората Rolling Eyes За мъж е висок 1,90 сигурно и талия 115,а кг. са към 120.

# 151
  • Пловдив
...скоро не съм минавала от там.Има ли надпис поне как се казва,та да обясна на хората Rolling Eyes За мъж е висок 1,90 сигурно и талия 115,а кг. са към 120.

Да,има надпис Бельо.Име мисля,че няма магазина.Да гледат от дясната страна.Преди сергията за бельо точно е магазинчето.С талия 115 ще му стане номер 48-50.Но бельото е дамско.Мъж не знам дали ще му пасне

# 152
Хайде и аз пак с въпрос. Имаме нов диван, ъглов, светъл, много хубав, но...не му се маха дамаската да се пере. За чистенето му съм си решила проблема - ще викам на пролет фирма да го изпере. Но след няколко седмици очакваме да се роди бебо и съотв да почне да цапа тук и там и искам да му ушием на дивана някакво покривало. Т.е да е като свалящ се калъф, примерно с ластик или цип, а не просто метната покривчица отгоре, която да се набира и свлича. Идеи къде да търся да ми ушият такив калъф?

# 153
miss_74, в Декатлон има сакове, видяли ли сте там?

star in the sky,благодаря и на теб. Магазин Декатлон все още не съм го посетила,но ще отида и до там  Peace Peace

# 154
Хайде и аз пак с въпрос. Имаме нов диван, ъглов, светъл, много хубав, но...не му се маха дамаската да се пере. За чистенето му съм си решила проблема - ще викам на пролет фирма да го изпере. Но след няколко седмици очакваме да се роди бебо и съотв да почне да цапа тук и там и искам да му ушием на дивана някакво покривало. Т.е да е като свалящ се калъф, примерно с ластик или цип, а не просто метната покривчица отгоре, която да се набира и свлича. Идеи къде да търся да ми ушият такив калъф?

Ние решихме проблема с калъфи с цип - добри тапицери са тези на Христо Ботев, отделно има магазинче покрай Каменица за дамаски и там дават визитки на тапицери. Сега до раждането трябва да претапицираме и възглавниците  Simple Smile

# 155
Рехабилитация при плоскостъпие при 6-7 г.деца-къде ги водите и доволни ли сте ? Може и на лични,благодаря!

# 156
  • Пловдив
Рехабилитация при плоскостъпие при 6-7 г.деца-къде ги водите и доволни ли сте ? ...
Поликлиниката на Събота пазара - д-р Панчев.

# 157
  • о`майна лунна нощ е
Рехабилитация при плоскостъпие при 6-7 г.деца-къде ги водите и доволни ли сте ? Може и на лични,благодаря!

Ние си правим домашните упражнения /нередовно обаче/.
Разтриване на стъпалата с точилка - в седнало положение се стъпва върху нея и се търкаля, за да се масажират стъпалата отдолу, ходене на пръсти из нас и носене на ортопедични обувки. За съжаление синковецът е с доста силно изразено плоскостъпие и не виждам да се подобрява особено. Генът е здрав и от двамата ни с баща му.

При липса на точилка същата работа върши и оребрено шише от типа на старите бутилки на кока кола.

# 158
  • пловдив
Здравейте  Hug

Както всяка година, така и тази ДБМ организира Мартенски благотворителен базар.
На 27,28 февруари и 01 март в МОЛ Пловдив- ІІІ етаж
Всички събрани средства ще отидат по проектите на звено Пловдив, с които се опитваме
да направим малко по лек и усмихнат живота на децата отглеждани в институциите.
Тази година продължаваме да помагаме на ДДЛРГ Асеновград, Нареченски бани и Зелениково, но
все по често помагаме и на няколко Центъра за настаняване от семеен тип както в Пловдив, така  и в Асеновград и Брезово. Там са изведени деца които израстнаха пред очите ни от ДДЛРГ, на които помагаме.

Това е албумчето, в което качваме снимки на мартеничките, които сме сътворили заедно с много приятели на ДБМ от цялата страна. За наша огромна радост за пореден път към нашите усилия се присъединиха и деца. Мартенички направиха  учениците от  СОУ "Петко Рачов Славейков", гр. Кричим и учениците от Vв клас на СОУ Димитър Матевски - Пловдив.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152700230436374.1073 … =3&uploaded=6

Ако някой от вас има желание да подкрепи каузите на ДБМ звено Пловдив, може да го направи през трите дни на базара!
Очакваме ви   bouquet

# 159
  • Пловдив
Но след няколко седмици очакваме да се роди бебо и съотв да почне да цапа тук и там и искам да му ушием на дивана някакво покривало. Т.е да е като свалящ се калъф, примерно с ластик или цип, а не просто метната покривчица отгоре, която да се набира и свлича. Идеи къде да търся да ми ушият такив калъф?
Само да те успокоя, че след като се роди няма веднага да почне да цапа Wink.

По въпроса - хубави дамаски, от които могат да ви ушият калъфи по ваш размер можете да намерите на ул."Отец Паисий" - магазинът е Бибтекс, до Арменския ресторант и Барака  Peace

# 160
  • Пловдив Белащица
Здравейте, трябва да намеря репродукции на картини? Къде в Пловдив има такива магазини/ателиета. В интернет намирам само онлайн магазини.

# 161
Скрит текст:

Ние си правим домашните упражнения /нередовно обаче/.
Разтриване на стъпалата с точилка - в седнало положение се стъпва върху нея и се търкаля, за да се масажират стъпалата отдолу, ходене на пръсти из нас и носене на ортопедични обувки. За съжаление синковецът е с доста силно изразено плоскостъпие и не виждам да се подобрява особено. Генът е здрав и от двамата ни с баща му.

При липса на точилка същата работа върши и оребрено шише от типа на старите бутилки на кока кола.
Благодаря! Др Панчев ни каза за упражненията,но децата не са редовни и мотивирани и искам някой да ги подхване по-сериозно.
Мислех да купя някакъв уред за масажиране ( дървени топчета),но не мога да се ориентирам какъв.

# 162
Някъде виждали ли сте да се продават дезодоранти под 100мл и мини преси за коса?

# 163
  • Plovdiv
Хулиганка, мини дезодоранти съм си взимала от ДМ, за преси не знам  newsm78

# 164
Хулиганка, мини дезодоранти съм си взимала от ДМ, за преси не знам  newsm78
LOLI, благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт