Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 683
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте, търсих тема, в която да си задам въпроса но не намерих такава, затова пиша тук. Интересува ме дали има някой, на когото детето му посещава занималня (5-7 клас) около Голямата Лиляна? Искам да запиша детето и събирам мнения.

# 166
  • Пловдив
Някой с лични впечатления относно плуването за бебета в "Кендрос"?

# 167
  • гр.Пловдив
Ние ходихме когато бяха в Новотела.Имаше много бебета,но басейна беше малък.За това мисля че направиха индивидуалните часове.Като цяло треньорката се справяше много добре,уроците бяха групови,но успяваше да обърне внимание и на всички по малко.Сега на новото място не сме ходили.Лятото мисля с малкия бебок да отидем  Wink

# 168
  • Пловдив

Дружка ходи редовно.Доволна е
Мисля,че в един час са макс 3 бебета.Затова е и предварителното записване

# 169
Момичета, предстои ми ремонт и отсега започвам да проучвам - някоя от вас знае ли място, от където мога да купя ламиниран паркет и да е добре като съотношение цена/качество?  Flutter Засега съм намислила да погледна на кръстовището на Руски и 6-ти там до сладкарница Неделя, но къде другаде?  Thinking

И също - знаете ли къде изкупуват желязо за вторични суровини на добра цена? Имам два чугунени радиатора, лира, две малки хладилничета, печка и две големи пружини за легло (от едновремешните), но нямам и кой да ми ги закара  ooooh!, така че ако идват и на място би било още по-добре.  Flutter

Всякакви мнения и препоръки са добре дошли!   bouquet

В Домостроителния Комбинат, предлагат безплатен транспорт в рамките на града
Тел 032 280412

# 170
  • Пловдив
+1 за плуването за бебета Simple Smile
Утре отиваме за пръв път на новото място, та ще мога да дам по-подробна информация. А за треньорката - удивени съм Simple Smile Малката беше на 4-5 месеца, като я заведох за пръв път - има страхотен подход към децата!

# 171
Знаете ли къде продават такива рамки?

Може да пише и friends, family. В краен случай ще поръчам от този сайт, но ги исках за утре, а и имам време да излезна и направо да купя.

# 172
  • Асеновград
Знаете ли къде продават такива рамки?

Може да пише и friends, family. В краен случай ще поръчам от този сайт, но ги исках за утре, а и имам време да излезна и направо да купя.
Нямаше ли съвсем скоро подобни в Лидл ? Май бяха в седмицата за СВ. Валентин, провери дали не са останали някъде

# 173
Не ходя в Лидл, но ще проверя. Благодаря Simple Smile

# 174
По фотоателиетата има. Със сигурност преди две седмици гледах подобен тип рамки във фото MAX на Пещерско шосе 103.

# 175
В Аико съм виждала подобни Peace

# 176
Къде в Пловдив има магазини за прежда?Знам за "Хоби" и магазинчето на подлеза на Хистори Simple Smile

# 177
на Джумаята  срещу бившето ОББ,
Васил Априлов -Стенли ( не знам точно къде)

# 178
Прежди продават и в Тракия, във Форума, но са малко като съсав и цветове и са скъпи.
За рамката -май мернах такива в магазинчето/фотото  в края на подлеза на Пощата на центъра

# 179
  • Пловдив
Прежди продават на Васил Априлов до МЦ Филипополис.

Общи условия

Активация на акаунт