Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 707
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Прежди продават на Васил Априлов до МЦ Филипополис.
Много благодаря! Simple Smile

# 181
Ами такива рамки съм виждала в един магазин в Кичук Париж, район Южен... не знам дали си запозната с този квартал... Там където е Триумфа на бул. Ал. Стамболийски, под същия блок като застанеш с лице към входа на Триумфа тръгваш наляво и завиваш надясно по тротоара на блока. Там има няколко отворили магазинчета, едното от тях е за сувенири и съм виждала през витрината такива рамки. Има и в едно фото наблизо до това място, там имат голямо разнообразие, казва се "Окото" Peace

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 10:57 от lsweety

# 182
  • Пловдив
Такива рамки има и в Евроленда на главната.

п.п. Не занех,че в  Кендрос има басейн Thinking

# 183
Момичета, някъде в Пловдив да сте виждали да се продават комплекти на тази марка:
http://www.beb4opernik.com/content/komplekt-za-izpisvane-pintado-baby-0

Или пък нещо подобно.

# 184
  • Пловдив
Момичета, някъде в Пловдив да сте виждали да се продават комплекти на тази марка:

Или пък нещо подобно.

Подобен,с корабче,имаше на Бебето.Тях гледала ли си ги?

# 185
Къде в Пловдив има (достатъчно) голям избор на ученически раници? Rolling Eyes

# 186
  • Пловдив

Или пък нещо подобно.
Подобни, ако не и същите съм виждала във Вис Виталис  Peace.

# 187
Здравейте дами, имали в Пловдив борса за ядки с голямо  разнообразие . Благодаря за всички отговори на мой въпроси много ми помагате да опознавам града .   bouquet

# 188
  • Пловдив
+1 за плуването за бебета Simple Smile
Утре отиваме за пръв път на новото място, та ще мога да дам по-подробна информация.

да се самоцитирам...
Мястото е страхотно, дребчовците плуват в джакузито, което е малко и съответно водата се подменя всекидневно, което за мен е огромен плюс Simple Smile
Мястото е топло, даже прекалено топло Mr. Green
Недостатък са съблекалните - общи са, шкафчетата не се заключват и няма табели, коя е мъжка и коя женска hahaha
Плюс е и паркинга - може да се спре до самата врата, а в това време, след плуването е добре, че колата е близо Peace

# 189
Къде в Пловдив има (достатъчно) голям избор на ученически раници? Rolling Eyes
На Антим първи,в началото,тръгвайки от Джумаята има някакви,също и на Илиенци десния коридор в дъното

Момичета,искам да ви споделя нещо
Скрит текст:
-има един дребен възрастен човек и младо момче ( момчето не е добре психически).Мъжут е с мустаци,пожълтели  от тютюн,момчето е едно рошаво. Събират фасове от земята.Често ги засичам до фурната срещу училище Алеко Константинов .
Прави ми впечатление,че ходят дрипаво облечени и обути.
Мъжът  беше с възголямо сако,закопчано с безопасна игла,младежът- с окъсели панталони.

Идеята ми е,ако някой има подходящи дрехи ( обувки ) за нисък около 150-160 см мъж и момче около 165 см и минава от там,да ги има предвид.

Попитах  възрастния човек дали има нужда от дрехи,но той само ми искаше  пари и не знам дали разбра какво го питам..(Купувам им закуски,за но пари на ръка съм предубедена ). Иначе взема,каквото му се даде.Не мога да преценя дали е удачно да пиша това тук ,и изобщо дали е желана помощ,но ми е жал ...Благодаря,че го прочетохте !.

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 21:10 от Трапезица

# 190
Много благодаря на всички, рамка намерих в едно фото. Искам да благодаря и на тези, които ми препоръчаха д-р Петрова в Селена. Много мила и човечна жена. Малко се проточи ходенето ми, но не можах да наглася моя и нейния график почти месец Laughing

# 191
  • Пловдив
Трапезица, дали не са цигани /питам, защото веднъж хапвахме набързо сандвичи в Мистър Пан  newsm78 не съм сигурна за името, уличката, която води към Хепи на хотел България/, и излезнахме вънка да пушим с по едно кафе набързо...та двама такива индивиди /отговарящи на твоето описание/ ни поискаха цигари, не им дадохме и възрастният започна да ни кълне...може да не става въпрос за същите по принцип де... Peace

# 192
Предполагам,че са същите индивиди.

# 193
Къде продават детски пюрета и каши на Сънвал?

# 194
  • Пловдив
Кой беше магазинът за плочки/мивки/бани, дето бил някъде до Рила?

Общи условия

Активация на акаунт