Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 740
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Кой беше магазинът за плочки/мивки/бани, дето бил някъде до Рила?
Тулс - зад "Рила" е.

# 196
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за детска академия"Опознай себе си"?Към някакъв център за психологична подкрепа е .
Във фейсбук попаднах на тях,добре описват нещата ,малка група,занимания-2 пъти месечно по 1 час ,но не мога просто ей така да се доверя...

# 197
  • Пловдив
Знам,че въпросът не е за тук, но н темата за viber явно никой не пише и затова да помоля за мнение за viber out ако някой ползва да ми каже дали е доволен. Не че е колосална сумата, но искам да знам как е качеството на разговорите и дали изобщо върши някаква работа. Ще го ползвам за разговор с мобилен номер в чужбина, който няма инсталиран viber. Мтел пуснаха много изгодни тарифни планове, но аз скоро си промених моя план.....и няма как да су възползвам.

# 198
  • Пловдив
Не че е колосална сумата

Сума?Не е ли безплатен?Ние го ползваме безплатно.Говорим и с чужбина.На момента връзката не е много добра,на моменти е супер.Но като за без пари,кусури не намираме  Mr. Green

# 199
  • Пловдив
Елфитка, безплатно е ако и другият номер има инсталиран  viber. Ако няма си купуваш креди т от 10 до 20 лева и говориш за 0,1 лева на минута. Т.е. говоря си с леля ми, която има древна Нокия, която не е и чувала за viber. Simple Smile Wink Sorry, но пиша от телефона.

# 200
  • Пловдив
Елфитка, безплатно е ако и другият номер има инсталиран  viber. Ако няма си купуваш креди т от 10 до 20 лева и говориш за 0,1 лева на минута. Т.е. говоря си с леля ми, която има древна Нокия, която не е и чувала за viber. Simple Smile Wink Sorry, но пиша от телефона.

А,ясно.Ами не мисля,че има защо да се чудиш.Тази сума на минута с чужбина няма кой моб оператор да ти я даде.Качеството на връзката не е лошо

# 201
  • Пловдив
Мда, така е. Но ми се искаше все пак някакви информация. Не разбрах, от това, което четох, дали отсрещната страна ще плаща нещо. Да не набутам другите с някакви сметки. Иначе спор няма, цената е без конкуренция. Срещу 1.59 лева на минута, стандарта тарифа на Мтел, без тарифен план с включени международни разговори. #Crazy Другият проблем е, че нямам кредитна карта и ще трябва да моля приятел за услуга.....Ще си купя кредит, пък каквото стане.  Crazy

# 202
Момичета, моля ви, препоръчайте ми спешно добър УНГ специалист! Би било добре да работи със здравната каса. Какво е мнението ви за д-р Джамбазов? А за УНГ специалистите в "Каспела"?

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 22:34 от Мъгла

# 203
  • Пловдив
Много ,много ,много добър.Не знам обаче дали вече има време за пациенти.Много му се насъбра откакто пое Хирургиите като шеф,и дори до частния си кабинет трудно стига.Скоро приятелка се оплака че три пъти ходи, а той не успявал да иде.
В Каспела съм била при Кулов за детето и при Крема,за мен,но за дребни неща-и от двамата бях доволна-но пак казвам бях за дреболии.Моя пациентка например не беше доволна от тях.Така че за Каспела мнение трудно бих дала

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 22:40 от renydent

# 204
# 205
Благодаря ви!  Hug

# 206
А за УНГ специалистите в "Каспела"?

Много сме доволни от Кулов,спаси детето от много тежък отит миналата пролет.

# 207
  • Пловдив
Veda House премести ли се на друг адрес или спря дейността си? Искам да си купя насипен чай, а не се сещам от къде другаде...

# 208
  • о`майна лунна нощ е
До колкото знам няма вече в Пловдив. Първоначално след затварянето на заведението в Капана, се преместиха в МОЛ Пловдив на нещо като сергия/остров. Но съм им изгубила дирите и е възможно информацията ми да не е актуална вече.

ПП - в нета ми излиза, че имат магазин на ул. "Георги Бенковски " № 50
http://www.vedahouse.bg/kontakti
http://www.vedahouse.bg/vedateashops

# 209
  • Пловдив
Не знам дали Веда хаус ги има още, но насипен чай може да си вземеш от Чаената къща  Peace
http://teahouseplovdiv.com/

Общи условия

Активация на акаунт