Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 745
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Благодаря ви много за отзивите. Ще посетя чаената къща.

# 211
Био чайове има и при Надя -биопродукти на четвъртък пазар,заредили са, на http://tronka.com/?page_id=74,около 3 лв. е пакета ,а розовия цвят е вълшебен. Но са билки,не чай ( зелен или черен).Комбинациите им са вълшебни,на мен са ми любими  Heart Eyes

# 212
  • Пловдив
Да ме светнете...он-лайн мога ли да си проверя данъка на апартамента newsm78

# 213
Да ме светнете...он-лайн мога ли да си проверя данъка на апартамента newsm78

Може да си проверите задълженията към община Пловдив - данък. Да вметна, че сега каквото показва е с изчислената отстъпка от 5%, че аз веднъж ходих да плащам и си бях сметнала още толкова и бях сюрпризирана "приятно"   Laughing

Хубав ден
 Peace Peace Peace

P.S. Всъщност май излизат всички задължения към общината, т.е. движимо и недвижимо имущество, както и глоби.

# 214
Излизат всички задължения при тази проверка, а ако си вземеш код за достъп ще ги видиш с подробности  Peace

# 215
Виждали ли сте  в Пловдив да продават лепенки за очи /при мързеливо око/,  но детски шарени. Но не за стъклото на очилата, а като лейкопласт за самото око, че където питам за шарени все ми показват за стъкло

# 216
  • Пловдив
Виждали ли сте  в Пловдив да продават лепенки за очи /при мързеливо око/,  но детски шарени. Но не за стъклото на очилата, а като лейкопласт за самото око, че където питам за шарени все ми показват за стъкло

Шарена,оклузивна лепенка трудно се намира.Провери ли в оптиката в Галерията?Принципно с поръчка има възможност да ти заредят

Може да вземеш какви да е лепенки и да лепите върху обикновената оклузивна лепенка

# 217
До кога е 5 % отстъпка за данъците ?

# 218
  • plovdiv
До 30.04.2015

# 219
  • Plovdiv
За УНГ в Каспела препоръчвам Дойков, мен той ме оперира и съм повече от доволна Simple Smile

# 220
  • Пловдив
Търся пластмасова ножичка за рязане. Да сте виждали някъде?

# 221
loa пластмасова детска нали,от Кауфланд имаме 2бр,цена около 1лв!Предполагам и по книжарниците ще има!

# 222
  • Пловдив
Благодаря. Ще проверя утре.   bouquet

# 223
Момичета, благодаря за отзивите за УНГ специалист!   bouquet

# 224
Момичета,трябва да направя чаши със снимка,но повечко бройки,идея къде в Тракия или Смирненски,и да е и евтино?

Общи условия

Активация на акаунт