Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 752
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Да ми дадете координати на добър пулмолог за възрастни в Пловдив? Rolling Eyes

# 226
  • Пловдив
Златина Хараланова в ДКЦ 1. Работи там от понеделник до четвъртък от 14 до 18 часа

# 227
  • гр.Пловдив
Момичета,трябва да направя чаши със снимка,но повечко бройки,идея къде в Тракия или Смирненски,и да е и евтино?

http://www.shtampabay.com/index.php?option=com_content&view= … -chashi&Itemi

тук съм си правила тениски, нз дали цената за чашите е ОК

# 228
  • гр.Пловдив
Да ми дадете координати на добър пулмолог за възрастни в Пловдив? Rolling Eyes
Малко по-напред в темата някой пак питаше.Д-р Стефка Драганова МЦ "Филипополис"Много,ама много е добра.Излекува ми 24 дневна кашлица ,която не можаха сумати лекари да излекуват с една торба лекарства,а бях и бременна тогава.

# 229
Има ли все още таксита които возят на 3 лева от точка до точка ?
Ако може и телефон да дадете Simple Smile

# 230
  • Пловдив
Има ли все още таксита които возят на 3 лева от точка до точка ?
Ако може и телефон да дадете Simple Smile

Не  Peace

# 231
Момичета, само напомням че от днес до неделя вкл. е базара мартенички на ДБМ- на третия етаж в мол Пловдив до киното ( вероятно ще има и други базари,освен този,да не се объркате)

Hug

# 232
Дами, ще ми препоръчате ли добър дерматолог ?

# 233
Влашева или Лукова от Кожния диспансер.

# 234
Глас за д-р Лукова.

# 235
Дами, ще ми препоръчате ли добър дерматолог ?
Аз препоръчвам д-р Нели Апостолова в 4 ДКЦ Simple Smile

# 236
  • Пловдив
Здравейте! Аз пак с въпрос. Приятелка иска да подари на нейна близка и майка ѝ няколко дни в Пловдив. Пита ме за приличен, не много скъп хотел някъде по центъра, да им е близо Стария град например и центъра. Въобще не съм наясно с хотелите в града, като изключим големите, но те са скъпи много. Благодаря предварително!   bouquet

# 237
Maгазин "Ивис" за козметика в края на малката главна до колко часа работи? Ако не ме лъже паметта - до 7:30 ?

# 238
Здравейте! Аз пак с въпрос. Приятелка иска да подари на нейна близка и майка ѝ няколко дни в Пловдив. Пита ме за приличен, не много скъп хотел някъде по центъра, да им е близо Стария град например и центъра. Въобще не съм наясно с хотелите в града, като изключим големите, но те са скъпи много. Благодаря предварително!   bouquet

Когато пристигат колеги в Пловдив, ги настаняваме в хотел Метропол, на колелото на Панаира. Двойна стая е в порядъка на 50-60 лева. Има разбира се и много други варианти.

# 239
Попитайте в хотел Лайпциг,къща за гости Улпиа http://www.ulpiahouse.com/index.php
Експо хотел ( 75 лв. двойна стая);  двойната стая-68 лв. в хотел Его .Последните 3 са на кръстовището на Руски с 6 септември.

Общи условия

Активация на акаунт