Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 440
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Да ми дадете координати на добър пулмолог за възрастни в Пловдив? Rolling Eyes
Малко по-напред в темата някой пак питаше.Д-р Стефка Драганова МЦ "Филипополис"Много,ама много е добра.Излекува ми 24 дневна кашлица ,която не можаха сумати лекари да излекуват с една торба лекарства,а бях и бременна тогава.
Абсолютно подкрепям!

# 241
  • Пловдив
Момичета моля да ми препоръчате добър учител по рисуване.Не говорим за талантливо дете ,а просто за добър учител за 6 годишно дете

# 242
  • Пловдив
   Мога да препоръчам Севлия Тодорова. Последно водеше школа в къщата на Енчо Пиронков.Всяка събота сутрин е там. По принцип работи като уредник в музея на Златю Бояджиев.

# 243
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите!  newsm51

# 244
  • Пловдив
   Мога да препоръчам Севлия Тодорова. Последно водеше школа в къщата на Енчо Пиронков.Всяка събота сутрин е там. По принцип работи като уредник в музея на Златю Бояджиев.
Благодаря ще проверя.Вижда ми се доста високо ниво,но ще проверя.
Детето ми едва ли има талант,но обича да рисува,но НИЩО не може да нарисува.Мъжът ми ,който има този талант се опитва да й покаже нещо,но тя започва да го учи JoyИ постоянно му обяснява как той не разбира и че това което той й показва не е това което тя иска да нарисува.Резултатът е плачевен.Та не искам някой да развива талант,а просто да надвие ината на малкото инатливо раче.

# 245
За уроци по рисуване - наистина Севлия се занимава с деца като истински уроци. За случая е подходящо момиче студентка в АМТИ, която има подход, такива има страшно много в града, АМТИ има специалност учител по рисуване.
За хотел бих препоръчала хотел Бордо, цените са в коментираните диапазони, но много добра обстановка и ужасно мили хора.

# 246
  • Пловдив
Момичета,четох в сайта на МОЛ Пловдив, че всяка събота от 11,30 часа има забавления/шоу програми за децата.на 3-тия етаж до зоната за хранене.Има ли ги още,интересни ли са за малките-2-3 годишни?

# 247
  • Пловдив
Здравейте! Аз пак с въпрос. Приятелка иска да подари на нейна близка и майка ѝ няколко дни в Пловдив. Пита ме за приличен, не много скъп хотел някъде по центъра, да им е близо Стария град например и центъра. Въобще не съм наясно с хотелите в града, като изключим големите, но те са скъпи много. Благодаря предварително!   bouquet
Хотел "БългарияPeace

# 248
  • Пловдив
  Нивото в школата е напълно нормално.Дъщеря ми ходеше 5-6 години с голямо желание.Занимават се не само с рисуване , но и с всякакви приложни изкуства.Никога не сме имали идея да се развива професионално в тази област. Има дечица от 5 до около 13 годишна възраст.

# 249
  • Sunshine state
Здравейте! Аз пак с въпрос. Приятелка иска да подари на нейна близка и майка ѝ няколко дни в Пловдив. Пита ме за приличен, не много скъп хотел някъде по центъра, да им е близо Стария град например и центъра. Въобще не съм наясно с хотелите в града, като изключим големите, но те са скъпи много. Благодаря предварително!   bouquet
Хотел "БългарияPeace
+1 за х-л България. Евтин е и е точно на центъра. Роднините ни останаха доволни.  Peace

# 250
 Нивото в школата е напълно нормално.Дъщеря ми ходеше 5-6 години с голямо желание.Занимават се не само с рисуване , но и с всякакви приложни изкуства.Никога не сме имали идея да се развива професионално в тази област. Има дечица от 5 до около 13 годишна възраст.

Моля, дайте малко повече информация за тази школа - къде и кога се провеждат заниманията, впечатления, телефони за контакт.
От седмица-две търся такава школа за моята второкласничка.

# 251
  • Пловдив
 Ами ние не сме ходили от няколко години, но напиши в Гугъл "Сев колорит" и ще ти излезе адрес и телефон.

# 252
  • Пловдив
мерси момичета

# 253
  • гр.Пловдив
Ох,издирвам боя за коса на "Чифели" и не мога да намеря в никой козметичен магазин.И в някои вериги проверих - няма.Помагайте,моля!

# 254
  • Пловдив
Момичета,четох в сайта на МОЛ Пловдив, че всяка събота от 11,30 часа има забавления/шоу програми за децата.на 3-тия етаж до зоната за хранене.Има ли ги още,интересни ли са за малките-2-3 годишни?

В повечето случай е куклен театър за около 30 мин и е интересно.
Понякога от Верди организират правене на пици. То е за по големи деца.

Общи условия

Активация на акаунт