Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 671
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Някъде в Тракия има ли пункт за изкупуване на вторични суровини ? Или някъде в близост до квартала ?

# 106
  • близо под тепетата
Момичета от къде мога да купя хубав халат (хавлиен) за след баня ГОЛЯМ размер?

Преди няколко месеца купих от Метро

Има разнообразие от модели и материи,би трябвало и от номера, в магазин Мина на Мария Лиуза-продават хавлии, чаршафи и т.н.

# 107
  • Пловдив
Някъде в Тракия има ли пункт за изкупуване на вторични суровини ? Или някъде в близост до квартала ?

За какъв вид вторични суровини те интересува?

# 108
Картон  Grinning

# 109
  • Пловдив

И също - знаете ли къде изкупуват желязо за вторични суровини на добра цена? Имам два чугунени радиатора, лира, две малки хладилничета, печка и две големи пружини за легло (от едновремешните), но нямам и кой да ми ги закара  ooooh!, така че ако идват и на място би било още по-добре.  Flutter

Всякакви мнения и препоръки са добре дошли!   bouquet
Циганите, дето минават по кварталите и крещят дават добри пари, а и ги вземат от място  Peace. Продадох им стари радиатори, като преди това бях сверила изкупните цени.

# 110
  • Пловдив
Знам, че има отделна тема, но ми трябва спешна идея за детско парти (9- 10-годишни), което да е със спортни игри.
Гледах стените за катерене - тази в Галерия според мен не става (за ден събота), а на Гребната за въжения парк е божа работа какво ще е времето след 1 седмица....
Гледах и Къщата на загадките - ако не телата, то да си размърдат мозъците. Ама не съм ходила и не знам дали е подходящо. Някой с информация?

# 111
  • Пловдив

За картон не мога да помогна  Blush

# 112
  • Пловдив

Има разнообразие от модели и материи,би трябвало и от номера, в магазин Мина на Мария Лиуза-продават хавлии, чаршафи и т.н.

Благодаря ви момичета, ще проверя в Метро. В магазина на Мария-Луиза няма големи размери, за това питах за друг подобен магазин, че точно когато ми трябва не се сещам. Ако видите на  друго място моля пишете  Praynig

# 113
Знам, че има отделна тема, но ми трябва спешна идея за детско парти (9- 10-годишни), което да е със спортни игри.
Гледах стените за катерене - тази в Галерия според мен не става (за ден събота), а на Гребната за въжения парк е божа работа какво ще е времето след 1 седмица....
Гледах и Къщата на загадките - ако не телата, то да си размърдат мозъците. Ама не съм ходила и не знам дали е подходящо. Някой с информация?

Спортни игри от типа "Бързи, смели, сръчни" има в пиратската зала на МОЛ Галерия. Последно бяхме на РД с 8-10 годишни деца. Половината време са такива игри и накрая завършват с музикални игри и дискотека.
Като сложност не са като стените за катерене, но определено времето е организирано като състезание.

# 114
  • Пловдив
Шайн, а къде се намира тази зала? Ние сме в Лазерните битки всеки път, не сме били пирати  Simple Smile И според теб забавно ли е за децата?

А някой с по-големичко дете да е ходил в Estella в Кършака? Имат ваучери, така ги намерих, но отзиви - нито един  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 16:56 от jul

# 115
Скрит текст:

Благодаря ви момичета, ще проверя в Метро. В магазина на Мария-Луиза няма големи размери, за това питах за друг подобен магазин, че точно когато ми трябва не се сещам. Ако видите на  друго място моля пишете  Praynig
На ъгъла на Преслав с Гладстон ( преди подлеза на пощата) магазинът за чаршафи и халати има големи номера- до 3ХЛ халати,дано ви устройват  Peace

# 116

Може и за изкупуване на хартия да е пункта  Laughing

# 117
  • о`майна лунна нощ е
Шайн, а къде се намира тази зала? Ние сме в Лазерните битки всеки път, не сме били пирати  Simple Smile И според теб забавно ли е за децата?  

А някой с по-големичко дете да е ходил в Estella в Кършака? Имат ваучери, така ги намерих, но отзиви - нито един  Rolling Eyes
Аз съм била два или три пъти в Естрела. Храната е много добра, а пиците са най-вкусните, които съм яла в града. Ноември водихме гости от Турция там - останаха доволни.

# 118

А някой с по-големичко дете да е ходил в Estella в Кършака? Имат ваучери, така ги намерих, но отзиви - нито един  Rolling Eyes

Пиратската зала е зад залите за малки деца, в дъното. Има само един лабиринт и много свободно пространство точно за такива игри. Дали ще се забавляват децата, зависи изцяло от компанията. Най-забавният рожден ден беше един пикник с барбекю и никакви аниматори Wink.
Забавно е, защото са разделени на два отбора, има интрига, не ги занимават с типично бебешките глупости

# 119
Знаете ли в коя аптека продават правен крем с невен и др. за подсичане и много други кожни проблеми?

Общи условия

Активация на акаунт