Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 666
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте,
Съпругът ми закъса със здравето и сега се налага да му събирам трудов стаж. Работил е навремето в Домостроителния комбинат, но днес не съществува.
Някой знае ли къде има архив на документи от това предприятие? Откъде да търся това УП?

# 91
  • о`майна лунна нощ е
Ведомостите се предават в НОИ. Проверете там. Държавно предприятие е и би следвало архивът им да е читав.

# 92
  • Пловдив
Да,би трябвало да са в НОИ,но не ги откривам https://applications2.nssi.bg/ARCHRegisteredEmployers/

eemmii
,попитайте в НОИ

# 93
Здравейте, за бебо сме избрали такова легло http://www.baby-markt.de/kinderzimmer/betten/fillikid-beistellbe … ur-45x95cm-1.html , съотв. размерът за чаршафки е по-нестандартен - 90х40. И най-вероятно ще се шият по поръчка. Знаете ли къде в Плд има магазини с хубави платове за детски чаршафи (за нас съм поръчвала от един зад Халите, но там с детски мотиви нямат).  Може само магазин за такива платове, може и направо място, на което и да ги ушият, все ще всърши работа.
Благодаря!

# 94
  • Пловдив
Хоп-Троп,sunflower ,мойри®,благодаря за идеите  Hug

Здравейте, за бебо сме избрали такова легло http://www.baby-markt.de/kinderzimmer/betten/fillikid-beistellbe … ur-45x95cm-1.html , съотв. размерът за чаршафки е по-нестандартен - 90х40. И най-вероятно ще се шият по поръчка. Знаете ли къде в Плд има магазини с хубави платове за детски чаршафи (за нас съм поръчвала от един зад Халите, но там с детски мотиви нямат).  Може само магазин за такива платове, може и направо място, на което и да ги ушият, все ще всърши работа.
Благодаря!

Хасе с детски мотиви има в магазин Какаду,до писоарите в Капана.Отделно може да се вземе стандартен чаршаф,който да се подгъва под матрака.Не пречи,че ще е по-голям
Легълцето е хубаво,но ще го ползвате кратко време.Предполагам знаете

# 95
Благодаря, Какаду-то го знам и е на удобно място. Ще проверим там Simple Smile ,

# 96
Къде мога да намеря голям избор на фотохартия и хартия за визитки ?  Rolling Eyes

Да си повдигна въпроса отново  Simple Smile
Фотохартия си намерих сравнително читава, но ми трябва гланцирана хартия за визитки с дебелина поне 300 грама плюс.

# 97
Момичета от къде мога да купя хубав детски сак  Rolling Eyes

# 98
  • Пловдив
Момичета от къде мога да купя хубав халат (хавлиен) за след баня ГОЛЯМ размер?

# 99
  • Plovdiv
Аз съм си взимала от Домко и съм много доволна и от номер и от материи.

# 100
  • Пловдив
Момичета от къде мога да купя хубав халат (хавлиен) за след баня ГОЛЯМ размер?

Преди няколко месеца купих от Метро

# 101
Момичета, предстои ми ремонт и отсега започвам да проучвам - някоя от вас знае ли място, от където мога да купя ламиниран паркет и да е добре като съотношение цена/качество?  Flutter Засега съм намислила да погледна на кръстовището на Руски и 6-ти там до сладкарница Неделя, но къде другаде?  Thinking

И също - знаете ли къде изкупуват желязо за вторични суровини на добра цена? Имам два чугунени радиатора, лира, две малки хладилничета, печка и две големи пружини за легло (от едновремешните), но нямам и кой да ми ги закара  ooooh!, така че ако идват и на място би било още по-добре.  Flutter

Всякакви мнения и препоръки са добре дошли!   bouquet

# 102
  • Plovdiv
Много видове и качествен паркет има срещу Бриколажа.

# 103
Нашият паркет е от Практикер, 13-тина лв беше квадрата,ако не се лъжа. Приличен.  Peace

# 104
Паркет вземаме от тук -http://www.dani96.com

Препоръчвам този на Таркет, второ жилище обзавеждаме и сме мн доволни. От Практикер сме вземали, не помня обаче марката, мн трудно се редеше, защото бяха криви дъските. Тези на Таркет са идеално прави, а в двата магазина на тази фирма Дани96 имат голямо разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт