Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 653
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
И аз да попитам втори път за детски барабанчета дали сте виждали в някой магазин. В ОЛХ има, но  ми трябват две, трябва да поръчвам от две места и с пътните разходи, които са колкото барабанчето  ми става четворно. Предпочитам да си купя тук от магазин.
Миналото лято голямо търсене на барабан и аз направих. Накрая открих в един магазин за играчки във Форума в Тракия, на втория етаж. Срещу ескалаторите се пада, не зная дали още съществува. Струваше 4-5 лева, китайски, но добре беше направен. Ако искаш погледни там.

# 76
  • Пловдив
Момичета,къде в Смирненски или изобщо в града мога да намеря ароматизирани кърпички за сушилня Lenor или друга марка.Обикновено взимам онлайн,ама при последната поръчка забравих

# 77
  • Пловдив
Здравейте! Къде мога да сигнализирам за незаконна търговия с хранителни стоки на улицата? И къде мога най-евтино да поръчам диоптрични очила? Благодаря предварително за отговорите.

# 78
  • Пловдив
Целофанови пликчета от къде?Магазинчето до четвъртък пазара стои ли още?

Здравейте! Къде мога да сигнализирам за незаконна търговия с хранителни стоки на улицата?

Защо ти пречат?
Всяко производство в България се убива.Не ми пречат хората,които продават незаконно хран продукти.Нека първо полицията се справи с продаващите наркотици и трева

# 79
  • Пловдив
♥Elfita♥, какъв тип целофанови пликчета? Ако става въпрос за такива малки като за различни видове мартеници и бижута в Бижуленд  Peace

# 80
  • Пловдив
♥Elfita♥, какъв тип целофанови пликчета? Ако става въпрос за такива малки като за различни видове мартеници и бижута в Бижуленд  Peace

По-големи ми трябват.Голямата дъщеря ще има рожден ден и искам да сложа почерпка за всяко дете в групата в такива пликчета.Като размер 30 на 30 см може би.Нещо такова
А в Бижу ленда има само мънички,нали?

# 81
  • Пловдив
Не става въпрос за български продукти, а за един особено отворен индивид, който продава турски сокчета за деца и подобни на улицата. Иначе и аз за справянето с наркотиците и тревата съм ЗА.

# 82
  • Пловдив
Да, само мънички има. Миналата седмица минавах покрай Четвъртък пазара, но не обърнах внимание дали магазинчето стои...

# 83
Пликчета има в магазина за торбички срещу Каменица, зад Деком, на пазара на Младежка също има магазин за торбички и там съм виждала. Може би във всички такива продават.

# 84
Цитат на: -Petia- link=topic=826951.msg30151771#msg30151771 date=1423952674
къде мога най-евтино да поръчам диоптрични очила? Благодаря предварително за отговорите.
[/quote
Оптиката до Полиграфията./Преди време различни съфорумки я хвалеха/

# 85
  • Пловдив
В ДМ има, много са удобни. Има и много симпатични бели хартиени, водят се за сандвич. В пакетчето има и стикери, та ако желаеш можеш да си ги украсиш  Flutter.

# 86
Здравейте,
в предходни теми прочетох, че има доволни от салон Джофра, в Кичука.
От скоро съм в града, а бих казала, че ми трябва по-спешно козметик и фризьор.
Този салон ми е близо,
но дали някой знае-работи ли в неделя и какви са цените горе-долу?
Благодаря предварително на отзовалите се
  bouquet

# 87

в складовете на Брезовско шосе, в ляво, магазинчето е и за котешки неща.

# 88
  • Пловдив
И аз да попитам втори път за детски барабанчета дали сте виждали в някой магазин. В ОЛХ има, но  ми трябват две, трябва да поръчвам от две места и с пътните разходи, които са колкото барабанчето  ми става четворно. Предпочитам да си купя тук от магазин.
Миналото лято голямо търсене на барабан и аз направих. Накрая открих в един магазин за играчки във Форума в Тракия, на втория етаж. Срещу ескалаторите се пада, не зная дали още съществува. Струваше 4-5 лева, китайски, но добре беше направен. Ако искаш погледни там.

Благодаря!   bouquet

# 89
Момичета, къде мога да намеря козметиката на Хималая ?
B DM  Peace!

Но там изборът е много малък. Има ли друго място?

Общи условия

Активация на акаунт