Къде в Пловдив? - 56 тема

• 50 630
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
Има такива удължители в магазина за шивашки материали в основата на Пешеходния мост,до дома на красотата.

# 61
  • Пловдив
Аз купих такива от Н&M, също в магазините на Триумф.

# 62
ninand, благодаря за информацията за магазин Мечо Пух

# 63
  • Sunshine state
Магазин Триумф имаме точно до работата ми. Ще отида да проверя. Ако ли не,магазинът до пешеходния мост също ме устройва. Благодаря ви!   bouquet

# 64
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми добра маникюристка, която да работи с Gelish. Предпочитам салонът да е в Кичука или в центъра, но съм готова да ходя и в някой от другите квартали.
Благодаря! Simple Smile

# 65
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми добра маникюристка, която да работи с Gelish. Предпочитам салонът да е в Кичука или в центъра, но съм готова да ходя и в някой от другите квартали.
Благодаря! Simple Smile
Таня от
 гр.Пловдив,ул."Христо Дюкмеджиев" 8,кв."Капана" ,, Рretty woman,,

# 66
  • Пловдив
И аз да попитам втори път за детски барабанчета дали сте виждали в някой магазин. В ОЛХ има, но  ми трябват две, трябва да поръчвам от две места и с пътните разходи, които са колкото барабанчето  ми става четворно. Предпочитам да си купя тук от магазин.

# 67
Благодаря ви за предложенията за кожар/обущар. Ще посетя и двете предложени места за консултация.

# 68
Момичета, къде мога да намеря козметиката на Хималая ?

# 69
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря козметиката на Хималая ?
B DM  Peace!

# 70
Къде мога да намеря голям избор на фотохартия и хартия за визитки ?  Rolling Eyes

# 71
Здравейте ,от къде мога да намеря пластмасово столче за колело монтира се и детето се вози нямам идея от къде да търся .

# 72
ралица 21 в Декатлон предполагам!

# 73
Здравейте ,от къде мога да намеря пластмасово столче за колело монтира се и детето се вози нямам идея от къде да търся .

Такива столчета има и в Чиполино на Брезовско или това на изхода към магистрала Тракия. Също така съм виждала и в ОЛХ-а. Аз преди време търсех в интернет и писах в гугъл "детско столче за колело", доста резултати ми излезнаха.

# 74
Много благодаря за отговорите. Много ме улеснихте с търсенето лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт