Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 431
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Момичета, моля ви ако някой може да сподели за материалът и техниката на Люба, както и координати.
Може и на лични, благодаря!
Колата е топла, последно беше розова на цвят. Нанася на малки участъци, след това слага лента (обаче от плат ли е, незнам, една бяла на цвят) и дърпа, след това в коша.
Салона се намира в бл.45, отдолу под блока, почти до магазин Лутер (мисля, че са през един магазин). Гледа към Кауфланд и Лидл. Телефон - 0897875836 Люба.

# 331
  • Пловдив

Къде има народни танци за новобранци Grinning, за възрастни около 2ро ДКЦ ще е чудесно?
И аз се интересувам от народни танци!!! Simple Smile
[/quote]

https://www.facebook.com/pages/Elika/167983266571572?fref=ts

# 332
Здравейте!Някой знае ли цената на червения паспорт за възрастен каква е,при бавна поръчка? newsm78

# 333
Здравейте!Някой знае ли цената на червения паспорт за възрастен каква е,при бавна поръчка? newsm78

http://plovdiv.mvr.bg/service/taxes.pdf

# 334
  • гр.Пловдив
Добро снежно утро  Wear Umbrella   Grinning Знаете ли кой клон на FiBank  работи и събота?

# 335
  • Пловдив
Добро снежно утро  Wear Umbrella   Grinning Знаете ли кой клон на FiBank  работи и събота?
Добро утро!Със сигурност работи този на бул. "Марица" 95.

# 336

В МОЛ-Пловдив

# 337
  • гр.Пловдив

благодаря!

# 338
И аз се интересувам от народни танци!!! Simple Smile
В кой район? Ако е в Смирненски- в у-ще СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" има за възрастни всеки вторник и четвъртък от 18ч.  Peace
Много благодаря  bouquet, но Смирненски ми е далече. Трябва ми в центъра или широк център...

# 339
Момичета,къде в центъра ( около Четвъртък пазара) има козметика на Пирин Дрийм . Поне  каталог не можах да намеря в интернет ...

# 340
  • Пловдив
къде може да се намерят ей такива жълти абажури?

# 341
  • Plovdiv
Има един магазин за осветителни тела до Бриколажа на самата павирана улица, аз от там съм взимала бели, но за жълти не помня дали имаше

# 342
Мъниче,виж и в Юск!

# 343
  • Пловдив
къде може да се намерят ей такива жълти абажури?
В Бриколаж, мисля че съм виждала такива.

# 344
Здравейте! Спешно трябва да купя мъжки и даски обувки за сега! Някой да е срещал намаления някъде? Иска ми се да са на поносими цени и да са качествени!

Фадо имат намаления и обувките са им качествени  Peace
Благодаря за отговора, но къде се намират Фадо- горе-долу ориентир някакъв?
Единият е в началото на ул."Ив.Вазов" от ляво като идваш от гарата, другият е след бетонният мост,преди "Екстрийм" и третият е на "Кукленско шосе" срещу "Рекорд".

Общи условия

Активация на акаунт