Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 432
  • 763
  •   1
Отговори
# 315

Къде има народни танци за новобранци Grinning, за възрастни около 2ро ДКЦ ще е чудесно?
[/quote] И аз се интересувам от народни танци!!! Simple Smile

# 316
Здравейте! Спешно трябва да купя мъжки и даски обувки за сега! Някой да е срещал намаления някъде? Иска ми се да са на поносими цени и да са качествени!

Фадо имат намаления и обувките са им качествени  Peace

# 317
  • Пловдив
Моля за препоръки!
Търси се козметичка за кола маска на интимна зона.

# 318
  • Пловдив
Моля за препоръки!

Препоръчвам Пепи, салона се намира в блока срещу РУМ Тракия. Ако проявиш интерес мога да ти дам телефон на лични  Peace

# 319
  • Пловдив
Моля за препоръки!
Зависи в кой квартал. Аз мога да ти препоръчам Любка от салон Angel, в Тракия, бл.45 (новия до пощата, срещу кръговото до Лидл).

# 320
  • Пловдив
Момичета, моля за подробности - колата с какъв цвят е (зелен, меден)?
Техниката на издърпване каква е - на малки парченца или нанасяне на кола на голяма площ и издърпване като чаршаф?

# 321
Знаете ли от къде мога да закупя мастило за такъв тип печат /удобно ще ми е района на центъра/?
Скрит текст:
Течно мастило ,с което да напоиш тампона ще свърши ли работа? В книжарниците, в офис 1.....

# 322
Здравейте! Спешно трябва да купя мъжки и даски обувки за сега! Някой да е срещал намаления някъде? Иска ми се да са на поносими цени и да са качествени!

Фадо имат намаления и обувките са им качествени  Peace
Благодаря за отговора, но къде се намират Фадо- горе-долу ориентир някакъв?

# 323
  • Пловдив
miraluba, изобщо не съм се замисляла за цвета на колата /не е патрон, топла кола маска е/. На средни участъци ги разпределя...

Трапезица ,   bouquet благодаря, предполагам, че ще стане.

# 324
  • Пловдив
Моля за препоръки!
Зависи в кой квартал. Аз мога да ти препоръчам Любка от салон Angel, в Тракия, бл.45 (новия до пощата, срещу кръговото до Лидл).

Аз също съм за Люба, работи чисто и е много внимателна  newsm10

# 325
  • Пловдив
Дайте телефон и как се казва салона Peace

# 326
  • Sunshine state
И аз се интересувам от народни танци!!! Simple Smile
В кой район? Ако е в Смирненски- в у-ще СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" има за възрастни всеки вторник и четвъртък от 18ч.  Peace

# 327
  • Пловдив
Препоръчайте ми начален педагог за частни уроци.

# 328
  • Пловдив
Момичета, моля ви ако някой може да сподели за материалът и техниката на Люба, както и координати.
Може и на лични, благодаря!

# 329
На една позната майката-медицинска сестра,сега се пенсионира и търси да гледа деца,ако някой търси детегледачка,да ми пише на ЛС за координати  Peace

Общи условия

Активация на акаунт